-
Öncelikle Anelka'dan başlamak istiyorum. Anelka küçük maçlarda oynamayan Anelka bu maçta mücadelesiyle benim gözüme girdi. Eğer kendine takım aramak için bu oyununu oynamıyor ve sezon boyu böyle oynarsa başka forvet aramaya gerek yok. Son noktada bi kaç hatalı hareket yaptıysa da hırsı ve mücadelesi taktire değer.
Gelelim Tümer'e çok güzel bir gol attı. Sanırım Kadıköydeki kolay maçlarda Alexle yan yana oynayacak. Ayrıca maçtan sonra yaptığı açıklamada Zico 2. maçta da aynı kadroyla oynayacağım birbirlerine alışmaları lazım dedi. Onun da hırsı yeter. Sakatlıktan dolayı eksiklikler yaşadı ama bu takıma faydalı olacaktır.
Son olarak da Appiah. O yine her zamanki Appiah. Bu sene daha çok sağ kanada yakın oynayacak galiba ama onun için farketmiyor o elinden geleni yapıyor takımı için.
Diğer oyuncular daha tam hazır değil gibilerdi. Ayrıca Kerim'in de oyuna girmesi FB için sevindirici bir olay.
Fenerbahçe taraftarına da başta Batuhan olmak üzere
teşekkür ediyorum. Bu temmuz sıcağında takımlarını yalnız bırakmadılar.
2. maçta farkı değil takım oyununu ve takım uyumunu denemeliler. Çünkü artık bu turu geçtik. Zorlu rakipler için daha çok mücadele ve yardımlaşma gerekiyor...
Mesaj Yetkileri