Haka'dan Kötü Oyun
Kupa maçından sonra oyuncularımız yorgundu bu yüzden alternatif isimlere yöneldim kondisyonu çok düşük olan oyuncuların yerine.Hiç de varlık gösteremedik.En azından 1 puan alsak iyi olurdu fakat o da olmadı.
Haka'dan Kötü Oyun
Kupa maçından sonra oyuncularımız yorgundu bu yüzden alternatif isimlere yöneldim kondisyonu çok düşük olan oyuncuların yerine.Hiç de varlık gösteremedik.En azından 1 puan alsak iyi olurdu fakat o da olmadı.
İyi geceler beyler.Yarın görüşürüz artık
![]()
JJK bu ligin kaliteli ekiplerinden olur o kadar bende şampiyon bile olmuşlardı.
JJK maçı kötü olmuş ama genelde iyiyiz Helsinki'yi yenmek güzel.![]()
Teşekkürler.Evet kaliteli bir ekip fakat kupadan yorgun dönmüş olmasak puan alabilirdik diye düşünüyorum.
Teşekkürler.Kötü de olsa alışmamız gerek şampiyon takıma gelmedik buraya medya tahmini 10.luk olan ve kötü günler geçiren bir takıma geldik.Puan kayıpları daha çok olacaktır.
Suomen Cup yarı final kuraları çekildi.En güzel kurayı çektik.
Yarı finalde Kups ile oynayacağız.
Haka'dan Rahat Galibiyet
Rops karşısında evimizde rahat bir galibiyet aldık.İyi gidiyoruz şimdilik.
Haka Geç Açıldı
Maçta ilk 70 dakikada üstün oynayan ve gol atan taraf Honka'ydı.70'ten sonra ipleri elimize aldık ve 3 gol bularak deplasmanda altın değerinde 3 puan aldık.
Açılmışsın hocam inş. böyle devam eder Kupa maçını bekliyorum![]()
Haka Doludizgin
Yine ilk yarısını 2-1 geride kapattığımız maçı 4-2 kazandık.Takım konuşmalarında hemen yürekleniyor adamlar.Bu arada Savolainen 1 ay sakat.
Haka'dan Güzel Oyun
Baştan sona üstün oynadığımız maçı rahatça kazandık.Bu arada takıma pas yaptırıyorum.Çok iyi arapas atıyorlar duvar pası falan deniyorlar.Göze hoş gelen futbol için uğraşıyoruz![]()
Haka Finalde !
Zorlu bir maçtı 2-1 öndeyken kırmızı kart gördük ve ipler Kups'un eline geçti fakat buna rağmen bir kontra-atak ile golü bulduk ve rakibi saf dışı bıraktık.
Finalde rakibimiz : TPS
![]()
Finalin tarihi 24 Eylül 2011 olarak belirlendi.Ligin bitimine 3 hafta kala yapılacak yani daha çok var.
Haka Mağlup
Evimizde Jaro karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk fakat yine de puan alamadık.Grove de hayatının golünü attı bize.Daha sonra bastırsak da gol bulamadık iyi kapandılar.
Türkiye Liginden başka ligde oyniyamıyorum ben S: Alışkanlık heralde yapamıyorum ilerleyemiyorum kariyerdeama sen ilerlemişssin hadi bakalım kupada devam ediyoruz bu güzel puan tablosunu atarmısın ligteki...
Ayın menajeri ödülüne layık görüldüğüm için çok mutluyum.
![]()
Ayın menajeri mi varmış yahuben yılın menajerini biliyodum
))
Çok iyi gidiyoruz.
Defanstaki yapılanma için kaliteli bir oyuncu.Sezon sonunda takıma katılacaktır.
![]()
Haka'dan Güzel Galibiyet
Evimizde FC Inter karşısında ilk yarıda bulduğumuz gollerle 2-0 galip geldik.
Haka'ya Kups Darbesi
Sakatlık,cezalı ve yorgun oyuncuların olmadığı maçta buna ek olarak kötü de oynadık ve maçı kaybettik.
ALKAYA'ya Hak Mahrumiyeti
Maçtan sonra hakemin sadece ilgi çekmek için maçı katlettiğini söyleyen Alkaya buna ek olarak hakeme bu oyunun kız oyunu olmadığını da söyleyince 1 maç hak mahrumiyeti cezası aldı.
Onu dememelisin ben 2 maç ceza almıştım önceden play offlarda![]()
Haka Yardımcıyla Da Güzel
Hak mahrumiyeti aldığımız maçta yardımcımız bizi mahçup etmedi ve 3 puanı takıma kazandırdı.