Eğer yabancı bir forvet alınır da Anelka takımda kalırsa, Tuncay veya Tümer yedek kalacak. Böylelikle de sol kanat transferi yatacak, dolayısıyla Ümit Özat oynayacak (Bu kadro üzerinden değerlendirme yapıyorum.)

Eğer Lugano gelirse, mutlaka Luciano gönderilip, yerine sol kanat alınmalı ve diğer kontenjana da santrafor alınmalıdır diye düşünüyorum (veya sağ kanat.)

Defansa gelecek yeni ismin yanında Önder oynamalı. Eğer Önder sağa çekilirse, Can oynayabilir.

Daum'un geçen sene hiç oynatmadığı Can ve Kerim, Zico sayesinde forma buldu dikkat ettiyseniz. Özellikle de Can... Servet'i tercih ediyordu Daum ve sonucunu gördük hep beraber. Zico ise Servet'i yedek bırakıp Can'ı tercih etti Zico'nun başarılı olacağına inanıyorum.

Bu maçta takımımız kendini pek yormadı, 3-0'dan sonra özellikle. Top çevirdik, sonuca gitmedik. İstesek 7 tane atardık diye düşünüyorum. Hazırlık maçlarında oyuncular kendilerini göstermek için çok hırslı oynayıp, golleri dizdiler. Ama bu maçta artık yerleri garanti olduğundan, en azından hocalarının gözüne girdiklerinden dolayı ve rakibin zayıflığıyla tüm gücümüzü sergilemedik.