Maç motorunun saçmalıkları artık kabak tadı vermeye başladı.Büyük bir takıma karşı öndeyim ve son 10 dakika 10 dakikanın hepsini gösteriyor oyun, rakip takım gol bulup puan koparıyor hatta bazen yenebiliyor bile. Aynı durum bende kendimden küçük takıma karşı oynuyorum 1-0 gerideyim ve ya berabere; Son 10 dakika da son kozlarımı kullanıp hücum yaptırıyorum ama 80 de pozisyon bi bitiyor bidaha maçı göstermeden maç bitiyor.

Diğer bir konu; Transfer saçmalığı. Oyuncular gelmek istemese de önce bi teklifimizi dinlemeli.

3. konu iste sözleşmeler. 3. sezonumda Fenerbahçe'nin başındayım. Oyuncularımın aldığı bazı maaşlar; Volkan 3.8, Serdar 3.5, Kara 3.5, Aymen 5, Gökhan 4.8, Emre 4.8, Jenssen 3.2, Dia 2.4, Sow 5 alıyor.

Adamlar doymak bilmiyor. Kara yeni sözleşme isteyip ücretinin 10.25 yapılmasını istedi. Messi misin Ronaldo musun bu nedir be arkadaş.

Son mesele ise; FENERBAHÇE. Şike operasyonundan çok zarar gördük doğru fakat rep çok fazla düşürülmüş. 4. senem bitmek üzere; Serdar tasci, Ekinci, Gundogan, Tore vb hiçbir oyuncu sözleşme görüşmek için masaya bile oturmuyor.Bugüne dek yaptığım tek büyük transfer Aymen Abdennour oldu. Onu da yıllık 3 milyona zor ikna ettim şuan 5 alıyor. 2013'te araştırmacılardan buna bi el atmalarını rica ediyoruz.