Onu bırakta Dirk Kuyt'a Semih'e felan yedek denmiş birde yedek takımıyla övünüyorlar. Neyse..
Onu bırakta Dirk Kuyt'a Semih'e felan yedek denmiş birde yedek takımıyla övünüyorlar. Neyse..
Çok ilginç bir karşılaşma oldu, çok daha fazlasını atmalıydık.. STSL 1.Hafta..
![]()
Siz full transfer yapın daha eğlenceli oluyor![]()
AYI !!
![]()
TOTTENHAM'DAN KANCA
Serbest kalma maddesinden yararlanarak 15 Mil £ teklif kabul edildi.
11mil £ taksikle 4 mil £ nakit
Şampiyonlar Liginde gruplar belli oldu. Az da olsa gruptan çıkma ihtimalimiz var diye düşünüyorum.
![]()
Hem skor olarak hem de istatistik olarak çok iyiydik. Burak Yılmaz'ın yerine Riera'yı denedik ve verim aldık. İlk golün asisti Riera'dan geldi. Damiao ise muhteşemdi.
![]()
Hocam kyiv i ben transfer yapmadan yeniyorum bu çok ağır olmuş umarım uefada başarılı olursun
Galatasaray çok iyi gidiyor.Fenerbahçe'nin maçlarını da merakla bekliyorum![]()
Fenere laf atıp tutanlar var damarıma basıyorsunuzşaka bir yana fenerin maçlarınıda bekliyoruz sabırsızlıkla galatasaray iyi başlamış umarım kötü biter
![]()
![]()
maçları birazdan yayınlıcam
Namağlup şampiyon olmalıyız renktaş ve dinamo kievi nasıl yenileceğini de gösterirsen rakibimize iyi olur![]()
Merak etme renktaş, Şampiyonluk yakın,meşaleleri yakın!
Zor da olsa galip gelmeyi bildik !
Önümüzdeki Dinamo Kiev maçı düşünülerek kadroda büyük bir değişikliğe giderek çıktığımız Antalyaspor karşısında önce Ujfalusi oyundan atıldı, ikisi hafif olmak üzere toplam üç sakat verdikten sonra yaptığımız üç oyuncu değişikliğinin ardından Elmander de sakatlanınca 9 kişi kaldık. Fakat pençe atmadık, sadece kükredik. O da yetti.
![]()
iyi gidiyorsun fenerin maçlarınıda bekliyoruz...
Şampiyon Beşiktaş uğraşmayın boşuna![]()
1.Hafta
2.Hafta
3.Hafta
Takım Kadromuz
Bende mi bir yamukluk var futbolcularda mı yorumlarınız nasıl ?
Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk karşılaşmalar! Shevchenko'lu Dinamo Kiev mi? Damiao'lu Galatasaray mı? Muhteşem karşılaşma, yarın naklen Turksportal.net'te. SAKIN KAÇIRMAYIN
![]()
Kiev'i yeneriz![]()
Serzenish Para ile saadet olmaz dostum bunun , Adaptasyon'u var uyum süreci var taktiğe alışma süreci var sen ilk yarıya kadar alış bu sonuçlara.
webcagri sen iyisin devam kievi darmadağan edip devam ederiz![]()
Kİevden 6 yiyenler avrupada nasıl oynanır öğrenecek birazdan. Tebrikler WEbcagri
yorumlar için teşekkürler ben yorum almak için paylaştım kadroyu eleştiri almak için değil
GÖKHAN GÖNÜL FENER'DE
Tottenham'dan gelen teklifi reddeden Gökhan Gönül 13mil£ değerinde 5 yıllık anlaşma imzaladı.
Serbest kalma maddesi sözleşmeden çıkarıldı.
Fenerbahçe Spor Kulübü
güzel gidiyor. sanırım (%99.9) hamachi ile bağlanıyorsunuz? eğer doğruysa nedenini bana açıklar mısınız ya da daha doğru söylersem normal olarak oyundan bağlanmanın ne gibi zararları,zorlukları var?baştan sona okudum çok güzel takipteyim.
manager dediğini tam olarak anlayamadım açık anlatırmısın ?