Sayfa 409 / 483 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459 ... SonSon
12,241 ile 12,270 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Benim mesajımı da okumanı isterim.Aziz Yıldırım orada yargının iki yüzlülüğünü anlatmak için bunlardan bahsetti.

Bir üstteki mesajına ithafen ise;
    Ben adamın bilerek itibarsızlaştırıldığını düşünüyorum.Ahmet Çakar çok iyi çizdi potreyi yarın nete düştüğünde izlerken Rasim Ozan'ın böğürmelerinden çok Ahmet Çakar'ın yorumlarına kulak vermeni öneririm.
    Adamın her lafını kesip ağzına tıktılar Rasim Ozan ile Sinan Engin.
    Ali İpek in tutumlarına ne diyeceksin ? Masumsa bile şüpheleri daha da üzerine çekti şu tavırlarıyla.Hiç bir soruya cevap vermiyor ters ters atar yapıyor.Ben enayimiyim bunları anlatayım mahkeme mahkeme gezeyim sonra deyip telefonu kapıyor ?
    Mahkemede tanık olarak ifade vermesini istemek ne demek? Bu kişiyi ve iddialarını ciddiye almak demek. Galatasaray'ın teşvik gönderdiğini ispatlamaya çalışmak demek. Aziz Yıldırım'ın divan kurulunda söyledikleri değil sadece burada baz aldığımız, mahkeme boyunca ve sonrasındaki iddiaları aynı zamanda. Ve bu iddiaları kimlere dayanarak ortaya attığını gördü tüm Türkiye.

Burada bu konu başlığında Ahmet Çakar'ın bazı söyledikleri paylaşıldığında tepki gösteriyordu Fenerbahçe'liler. Şimdi bu şekilde övülmesi ve önceden kaale alınmazken şimdi alınması bana manidar geliyor açıkçası. Gerçi hiçbiri geçen bir arkadaşın hala unutamadığım Yıldırım Demirören ile ilgili o güzel sözlerini geçemez ama neyse... Yarın dikkatli izle, Ahmet Çakar başkan Ali İpek'in kendisine atar yapmasına ayar olduğu için bir anda 180 derece döndü ve müthiş bir şekilde sözde amigoyu savunmaya ve Ali İpek'i kötülemeye başladı. Ancak en sonda Aziz Yıldırım'ın kendini müşkül duruma sokmuş olduğunu da yani bu amigo ve teşvik olayının "fıs" olduğunu da söyledi.

Evet Rasim Ozan'dan ben de çok rahatsız oldum o konuda haklısın. O zaten her zaman böyle, kimseyi konuşturmuyor. Birde bugün iyice saçmaladı gerçekten.

Tekrar ediyorum; burada öncelikli konu Aziz Yıldırım'ın itirafçı dediği sözde amigo konusunu aydınlatmaktı. Gördük ki fısmış.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Mahkemede tanık olarak ifade vermesini istemek ne demek? Bu kişiyi ve iddialarını ciddiye almak demek. Galatasaray'ın teşvik gönderdiğini ispatlamaya çalışmak demek. Aziz Yıldırım'ın divan kurulunda söyledikleri değil sadece burada baz aldığımız, mahkeme boyunca ve sonrasındaki iddiaları aynı zamanda. Ve bu iddiaları kimlere dayanarak ortaya attığını gördü tüm Türkiye.

Burada bu konu başlığında Ahmet Çakar'ın bazı söyledikleri paylaşıldığında tepki gösteriyordu Fenerbahçe'liler. Şimdi bu şekilde övülmesi ve önceden kaale alınmazken şimdi alınması bana manidar geliyor açıkçası. Gerçi hiçbiri geçen bir arkadaşın hala unutamadığım Yıldırım Demirören ile ilgili o güzel sözlerini geçemez ama neyse... Yarın dikkatli izle, Ahmet Çakar başkan Ali İpek'in kendisine atar yapmasına ayar olduğu için bir anda 180 derece döndü ve müthiş bir şekilde sözde amigoyu savunmaya ve Ali İpek'i kötülemeye başladı. Ancak en sonda Aziz Yıldırım'ın kendini müşkül duruma sokmuş olduğunu da söyledi.

Evet Rasim Ozan'dan ben de çok rahatsız oldum o konuda haklısın. O zaten her zaman böyle, kimseyi konuşturmuyor. Birde bugün iyice saçmaları gerçekten.

Tekrar ediyorum; burada öncelikli konu Aziz Yıldırım'ın itirafçı dediği sözde amigo konusunu aydınlatmaktı. Gördük ki fısmış.

Adam fıs olabilir.Ama benim bu davada bildiklerim var anlatmaya hazırım diye tebliği varsa mahkemenin o adamı dinlemesi gerekir.
    Ha bakılır adam dengesiz anlattıkları olcak iş değil o zaman yine kararını ona göre verirsin.
    Burda ki kritik nokta budur.
    Adam illa mevki makam sahibi mi olması gerekiyor birşey idda etmesi için.Susurluk davasında Jitem davalarında vs birsürü davada itirafçı falan kimseyi dinlemeyelim o zaman.
    Yine Fenerbahçe nin davaya müdahil olmasını reddetmesi yaptığı yanlışlardan yada şikelerden mahkemenin.
    Madem Türk futbolu aydınlatmaya soyunuldu herşeyin üstüne gidilsin Aziz Yıldırım bunu söylüyor.
    Yadaaaaaaaa kamu oyuna bizim amacımız Türk futbolunu temizlemek Türk futbolundaki pislikleri ortaya çıkarmaktır diye açıklama yapma amacımız Aziz Yıldırım'dır onu bitirmektir cemaatin Fenerbahçe'ye sızdırılmasıdır de.Tamam herkes de cephesini alır o zaman.

Cemaatle Akparti nin farkını, ülkenin şuan ki konjöktürünü bilmeyenler başbakana teşekkür etti falan demeye başlamasınlar.

Sadece Galatasaray değil yine bu yargı taraflılığı savlarının odağı, Trabzonspor konusunda da bir çok idda mevcut mahkemenin kaale almadığı.
    O zaman da Aziz Yıldırım ve arkadaşları pardon bu mahkemenin amacı başka diyor haliyle.

Yassı ada mahkemelerine döndü kararlar zaten belirlenmiş, Aziz Yıldırım savunması talepleri savunmasını güçlendirecek herşey reddildi bu davada.

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Adam fıs olabilir.Ama benim bu davada bildiklerim var anlatmaya hazırım diye tebliği varsa mahkemenin o adamı dinlemesi gerekir.
    Ha bakılır adam dengesiz anlattıkları olcak iş değil o zaman yine kararını ona göre verirsin.
    Burda ki kritik nokta budur.
    Adam illa mevki makam sahibi mi olması gerekiyor birşey idda etmesi için.Susurluk davasında Jitem davalarında vs birsürü davada itirafçı falan kimseyi dinlemeyelim o zaman.
    Yine Fenerbahçe nin davaya müdahil olmasını reddetmesi yaptığı yanlışlardan yada şikelerden mahkemenin.
    Madem Türk futbolu aydınlatmaya soyunuldu herşeyin üstüne gidilsin Aziz Yıldırım bunu söylüyor.
    Yadaaaaaaaa kamu oyuna bizim amacımız Türk futbolunu temizlemek Türk futbolundaki pislikleri ortaya çıkarmaktır diye açıklama yapma amacımız Aziz Yıldırım'dır onu bitirmektir cemaatin Fenerbahçe'ye sızdırılmasıdır de.Tamam herkes de cephesini alır o zaman.

Cemaatle Akparti nin farkını, ülkenin şuan ki konjöktürünü bilmeyenler başbakana teşekkür etti falan demeye başlamasınlar.

Sadece Galatasaray değil yine bu yargı taraflılığı savlarının odağı, Trabzonspor konusunda da bir çok idda mevcut mahkemenin kaale almadığı.
    O zaman da Aziz Yıldırım ve arkadaşları pardon bu mahkemenin amacı başka diyor haliyle.

Yassı ada mahkemelerine döndü kararlar zaten belirlenmiş, Aziz Yıldırım savunması talepleri savunmasını güçlendirecek herşey reddildi bu davada.
    Her "benim bildiklierim var" diyen dinlenecekse mahkeme işin içinden çıkamaz ama. Ben de söyleyeyim o zaman, benim de bildiklerim var. Beni de dinlesinler o zaman ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

amigoda fos cikti en kisa ve kolay olanini soleyim yahu denizliye tesvik primi versek bu adamlar icin kumede kalmak mi onemli yoksa biraz miktar parami ? uyanin artik aziz yildirim taraftarlara oynuyor sturm grazdan girip denizliden cikiyor

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Her "benim bildiklierim var" diyen dinlenecekse mahkeme işin içinden çıkamaz ama. Ben de söyleyeyim o zaman, benim de bildiklerim var. Beni de dinlesinler o zaman ?
    Bunun belirli yükümlülükleri var.Sen gidersin oraya anlatırsın hiç alakan yoktur bu anlaşılır mahkeme o zaman senin hakkında soruşturma başlatır ceza alırsın, hapis veya para cezası kanunu bilmiyorum.
    Bunun altına girebilecek herkes başvurabilir elbet.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by byariff View Post
    amigoda fos cikti en kisa ve kolay olanini soleyim yahu denizliye tesvik primi versek bu adamlar icin kumede kalmak mi onemli yoksa biraz miktar parami ? uyanin artik aziz yildirim taraftarlara oynuyor sturm grazdan girip denizliden cikiyor
    Tribün olaylarına ne diyeceksin merak ediyorum ? Maçı zaten katleden tribün olaylarıydı takımın ritim tutmasını engelledi.Hakemin maçı iptal etmemesi de tam bir skandaldı.

Adamlara sanki para karşılığı kümede kalmama teklif edilmiş gibi konuşuyorsun.Yaptığın yorumu anlamadım doğrusu.İddaya göre Denizli istenileni yaparsa hem iyi bir para alacak hem de kümede kalacak dimi ?

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Kimse durduk yere benim bildiklerim va diye böyle bir davanın içine girmez, millet gördüğü birşeyi polise ihbar etmekten bile çekiniyor.

Dava boyunca hiç yorum yapmadım, sadece dava başında eğer şike yaptıysak en ağır şekilde cezalandırılalım dedim, ama dava ilerledikçe gördümki bu dünyadaki tek kötü Fenerbahçe'ye getiriyorlar olayı bu lig temiz tek kirleten Fenerbahçe gibi yerlere geliyor ve birde bakıyorsun bi anda kulüp değil kişiler ceza alsına geliyor. Ben burdan şunu çıkardım, birileri Fenerbahçe'yi ele geçirmek istiyor gerçekten. Çünkü bu kadar uzun süren bir davada Aziz Yıldırım'dan başka gündem yok. Eğer şike varsa Fenerbahçe neden ceza alamıyor, neden aldırmıyorlar, yok bunun bir açıklaması işte. Herşey okadar karışık ki, Platini kişiler ve kurumlar ayrılamaz diyor, tamda burda olayı şikeden alıp Aziz Yıldırım örgüt kurdu ya getiriyorlar. Öyle bir durum ki şu anda Aziz Yıldırım istifa etse herşey bitecek gibi görünüyor. Eğer gerçekten biz şike yaptıysak düşürsünler(ki bunu kendi kendimize yapmış olamayız başkalarınında ceza alması gerekir bu durumda) ama yok amaç farklı, okadar farklı ki tanıklar deliller bilmem ne hiç birşey umrunda değil mahkemenin, hiçkimseyi dinlemiyor, bütün delilleri bakmadan yok sayıyor. Şu dakakdan sonra benimde savunduğum şey amaç Fenerbahçe'nin başından Aziz Yıldırımı indirip başka birilerini getirmek, Aziz Yıldırımın değimiyle Fenerbahçe'yi ele geçirmek.

Yada;

Bir ihtimal daha var biz şike yaptık, Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye birşey yapamayacaklarını biliyor(Fenerbahçe küme düşerse herkes biliyor ki sadece Fenerbahçe kaybetmeyecek) ve bu kalkanın arkasına saklanıyor, bu durumda da sorulacak soru şu neden sadece Fenerbahçe üzerinden gidiliyor, sadece Fenerbahçe'mi şike yapmış başka şike yapan yokmuymuş neden o konularda sunulan deliller tanıklar dinlenmiyor es geçiliyor. Temiz ligse herşey irdelensin ozaman.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Herkes olaya kendi tarafından bakıyor. Bizim davada akıl hastası biri gelip Aziz Yıldırım'a saldırdı ve fenerbahçeliler bu adam ciddiye alınır mı dedi diğer taraf bu adamın dediklerini delil olarak gördü. Bugün ise isler tersine dondü, roller değişti. Mahkeme heyeti akıl hastası birini dinledi ama bu adamı Aziz Yıldırım'ın ısrarlarına rağmen es gecti. Soruşturmayı genişletin dendi onu da kabul etmedi. Bunların hepsini geçin . Savci savunmayı dinlemeden mütalaasını hazırlamıştı bile. Hem de eski kanuna göre. Yani çok onceden hazırlanmıştı. Bu da Aziz Yıldırım'ın bu iddianame Çağlayan da hazırlandı sözünün ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor. Bu davada o kadar bariz hatalar yapıldı ki bunlar başka ülkede yapılsaydı o savcı gorevinden alınırdı ama bizim ülkemizde onlar özel yetkililer.. Hani adil yargılama olmuyor diye kaldırılan özel yetkili mahkemelerin özel yetkili savcıları..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Biz bu talepler tahtında, mahkemeden;
    Soruşturmayı yapan Savcı Mehmet Berk’in duruşmalara katılmasını istedik, reddedildi.

Haksız Ekonomik Çıkar Amaçlı Suç Örgütü iddiası nedeniyle hakkımızda kişisel mali ve ekonomik inceleme yapılmasını talep ettik, reddedildi.

Tapelerin, ses kayıtlarının tarafımıza verilmesini ve bu kayıtlar üzerinde bilirkişi incelemesi yapılmasını istedik.

Teknik ve Fiziki takip tutanaklarını düzenleyen ve imza altına alan polislerin tanık olarak incelenmesini talep ettik.

Duruşmalarda değil de bizim olmadığımız ara celsede dinlenen İlhan Helvacı, Lütfü Arıboğan’ın kendilerine soru sorabilmemizin sağlanması için duruşmalarda dinlenmesini istedik.

Gençlerbirliği müsabakasında "Trabzonspor için oynadık" diyen Serkan Çalık, Aykut Demir ve Hurşut Meriç isimli futbolcuların dinlenmesini talep ettik.
    Eskişehir–Trabzonspor maçı ile ilgili olarak Ünal Karaman ve Selçuk İnan’ın tanık sıfatıyla dinlenmesini talep ettik.

Eskişehir - Trabzonspor maçında 12 futbolcunun dinlenmesini talep ettik,
    Fenerbahçe- İBB maçında İbrahim Akın’ın savcılık ifadesinde hazır bulunan ve savcının baskı ve yönlendirme yaptığına tanıklık eden Avukat Mehmet Ali Bilen’in dinlenmesini talep ettik.

Karabükspor - Fenerbahçe maçında, Mustafa Çevik ve Ergün Başkaya isimli şahıslar ile bu ifadelerde adı geçen Karabük Kalecisi Bülent Ataman ve Karabük oyuncusu Muhammet Özdin’in dinlenmesini talep ettik. Ve bu taleplerimiz reddedildi.

Sivas - Fenerbahçe maçında 13 futbolcu ve Rıza Çalımbay’ın
    İBB - Trabzonspor maçında 2 futbolcunun
    Ve son olarak TFF Kurul Üyeleri’nin dinlenmesini talep ettik.

Ve bu taleplerimiz reddedildi.

Kısa özeti. Daha neler oldu neler ama bunları değerlendirmek bile yeterlidir. Meczubun biri çıkıp iftiralar atarken o dinlenecek, mahkeme tanık diyecek ona ama Fenerbahçe istediğinde kimse dinlenmeyecek. Üstelik de savcı ve mahkemenin tanık diye getirdiği kişilerin ifadelerinde bile Fenerbahçe'yi suçlayan ifadeler olmamasına rağmen.

Neyse ya ülkemizde her şey zaten sistemine uygun çalışıyor, adalet sistemimiz muazzam işliyor, adil yargılama en adil seviyede...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu bahsi geçen sözde amigo Ali Demirkaya, Süper Finalde Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası gözaltına alınan ve düğün davetiyesi dağıtıyordum diyen kişi aynı zamanda. Hatırlatayım da bilmeyenler varsa

http://haber.gazetevatan.com/o-amigo...451301/5/Haber
    http://www.haberler.com/sampiyonluk-...630828-haberi/
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İzlemeyenler için dün geceki Derin Futbol programının videoları (link olarak ekledim öteki türlü sayfa çok yavaşlıyor):

11.dakikadan itibaren konuya giriş yapıyorlar, özellikle 13:30 dan sonrasını izleyin:
    http://www.youtube.com/watch?vobahmVCskY

Devamı:

http://www.youtube.com/watch?v=UvNA6cQBaDk

http://www.youtube.com/watch?v=oOW8cUe4fos

http://www.youtube.com/watch?v=p2MhMc9EpI8

http://www.youtube.com/watch?v=VVkROpVnvzo

http://www.youtube.com/watch?v=AwpRomE2MFA

http://www.youtube.com/watch?v=Tsc52XFCdto

Bu da sözde amigonun katıldığı evlilik programıyla ilgili kısa görüntülerin olduğu bir video (2:10'dan itibaren)

http://www.youtube.com/watch?v=HqCs6sSc2RE
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    İzlemeyenler için dün geceki Derin Futbol programının videoları (link olarak ekledim öteki türlü sayfa çok yavaşlıyor):

11.dakikadan itibaren konuya giriş yapıyorlar, özellikle 13:30 dan sonrasını izleyin:
    http://www.youtube.com/watch?vobahmVCskY

Devamı:

http://www.youtube.com/watch?v=UvNA6cQBaDk

http://www.youtube.com/watch?v=oOW8cUe4fos

http://www.youtube.com/watch?v=p2MhMc9EpI8

http://www.youtube.com/watch?v=VVkROpVnvzo

http://www.youtube.com/watch?v=AwpRomE2MFA

http://www.youtube.com/watch?v=Tsc52XFCdto

Bu da sözde amigonun katıldığı evlilik programıyla ilgili kısa görüntülerin olduğu bir video (2:10'dan itibaren)

http://www.youtube.com/watch?v=HqCs6sSc2RE
    Gerçekleri Allahtan başka kimse bilmiyor.Sen burda istediğin kadar şey yaz çiz kimse sana inanmaz inanmak istemez.

Ama koca gs kulübüde bi songa dekont verememişmi verdikleri parada az bi parada değil 1 m $

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün yine Galatasaray'ı kamuoyu önünde aklama çalışmaları hız kazanmış. Sırf amacı bu olan programların da dediklerine bu kadar önem vermek sıkıntı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Ama koca gs kulübüde bi songa dekont verememişmi verdikleri parada az bi parada değil 1 m $
    Allah bilir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Dün yine Galatasaray'ı kamuoyu önünde aklama çalışmaları hız kazanmış. Sırf amacı bu olan programların da dediklerine bu kadar önem vermek sıkıntı.
    Bizim aklanmaya çalıştığımız yok.Çok şükür kirlenmedik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bizim aklanmaya çalıştığımız yok.Çok şükür kirlenmedik.
    Sıkıntı da orada zaten.

Galatasaray hakkında bir dava yok ortada ama medya seferber olmuş aman Galatasaray'a laf gelmesin, ortada şüphe kalmasın. Bugün Beyaz Tv yarın Telegol. Medyadaki adaletin bekçileri her zaman doğrunun yanında.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sıkıntı da orada zaten.

Galatasaray hakkında bir dava yok ortada ama medya seferber olmuş aman Galatasaray'a laf gelmesin, ortada şüphe kalmasın. Bugün Beyaz Tv yarın Telegol. Medyadaki adaletin bekçileri her zaman doğrunun yanında.
    İşte bazıları kendi düştüğü çukura bizi de çekmeye çalışıyor asılsız şeylerle.Medya da böyle bir haksızlığa karşı çıkıyor haliyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İşte bazıları kendi düştüğü çukura bizi de çekmeye çalışıyor asılsız şeylerle.Medya da böyle bir haksızlığa karşı çıkıyor haliyle.
    Diyorum ya yaşasın medya Haksızlıkların hep karşısındalar.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Walter Sakana da kara progapandanın ya gönüllü yada bilinçli bir eri.Rasim Ozan ın daha yumuşak usluplusu.
    Buraya gelip sürekli aynı tarz şeyleri yapacak belli ki Fenerbahçe li arkadaşlara takmamalarını öneririm.
    Bu adam bana geldi burda Galatasarayın teşvik verdiğini ispatlıyorum bu adamla dedi başka da hiçbirşey demedi.
    Diğer taraftarları da yargının iki yüzlülüğünü görmelerini bu ülkede yargının bundan önce de nasıl iki yüzlü kararlar verdiğini araştırmasını öneririm.
    Ama herkes mahkeme kararını işine geldiği gibi kabul ettiği için pek bu işe kalkışacaklarını sanmıyorum.Bu ülkede çoğu kişi şike davası olmadan önce polis ve yargıya ateş püskürüyordu siyasi emellere alet olduğu için.
    Ardından aynı cephe Fenerbahçe ye savaş açtı bu sefer yargı savcı polis ak pak oldu referans alınan nokta oldu.Böyle iki yüzlü olunursa bu milletde böyle yönetilmeyi böyle yargıyı hak eder.Herkes illa başına geldiğinde isyan edecek olursa hiçbir şey değişmez, daha da kötüye gider.
    Martin Niemöller ünlü sözü hepiniz bilirsiniz'' ........... en son beni almaya geldiklerin de benim için birşey diyecek kimse kalmadı'' şeklinde.
    Bundan önce 28 şubat dönemiyle milli görüşe aynı yargı şikesini yaparken veya daha da geçmiş te Deniz Gezmiş ve arkadaşları yargılanırken ki tutum Adnan Menderes ve arkadaşlarının davaları, savunmamalarının bile alınmaması yaptırılmamamsı yargı adına tarihte ki kara lekelerimizden.Daha da oturup düşünsen araştırırsan yığınla şey çıkar.
    Gücü eline geçiren karşısındakine antidemokratik yıkım uyguladıkça, bu ilelebet böyle de devam eder.En güçlü ve bunu en sistematik uzun sürede yapanda bu işten en kazançlı çıkan oluyor şu anda ki potrede olduğu gibi.
    Last edited by meddah : 09.Ağustos.2012 at 02:26 Reason: Kural 6

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Biz bu talepler tahtında, mahkemeden;
    Soruşturmayı yapan Savcı Mehmet Berk’in duruşmalara katılmasını istedik, reddedildi.

Haksız Ekonomik Çıkar Amaçlı Suç Örgütü iddiası nedeniyle hakkımızda kişisel mali ve ekonomik inceleme yapılmasını talep ettik, reddedildi.

Tapelerin, ses kayıtlarının tarafımıza verilmesini ve bu kayıtlar üzerinde bilirkişi incelemesi yapılmasını istedik.

Teknik ve Fiziki takip tutanaklarını düzenleyen ve imza altına alan polislerin tanık olarak incelenmesini talep ettik.

Duruşmalarda değil de bizim olmadığımız ara celsede dinlenen İlhan Helvacı, Lütfü Arıboğan’ın kendilerine soru sorabilmemizin sağlanması için duruşmalarda dinlenmesini istedik.

Gençlerbirliği müsabakasında "Trabzonspor için oynadık" diyen Serkan Çalık, Aykut Demir ve Hurşut Meriç isimli futbolcuların dinlenmesini talep ettik.
    Eskişehir–Trabzonspor maçı ile ilgili olarak Ünal Karaman ve Selçuk İnan’ın tanık sıfatıyla dinlenmesini talep ettik.

Eskişehir - Trabzonspor maçında 12 futbolcunun dinlenmesini talep ettik,
    Fenerbahçe- İBB maçında İbrahim Akın’ın savcılık ifadesinde hazır bulunan ve savcının baskı ve yönlendirme yaptığına tanıklık eden Avukat Mehmet Ali Bilen’in dinlenmesini talep ettik.

Karabükspor - Fenerbahçe maçında, Mustafa Çevik ve Ergün Başkaya isimli şahıslar ile bu ifadelerde adı geçen Karabük Kalecisi Bülent Ataman ve Karabük oyuncusu Muhammet Özdin’in dinlenmesini talep ettik. Ve bu taleplerimiz reddedildi.

Sivas - Fenerbahçe maçında 13 futbolcu ve Rıza Çalımbay’ın
    İBB - Trabzonspor maçında 2 futbolcunun
    Ve son olarak TFF Kurul Üyeleri’nin dinlenmesini talep ettik.

Ve bu taleplerimiz reddedildi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.haberturk.com/gundem/habe...ar-aciklaniyor

Gollerin 3unun sutla atildigi tespit edilmis , vay anasini

Sakaysa komik , gercekse , sikeci fenerbahce ...kabul ettim , gol atmisiz , hemde
    sut atarak

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    http://www.haberturk.com/gundem/habe...ar-aciklaniyor

Gollerin 3unun sutla atildigi tespit edilmis , vay anasini

Sakaysa komik , gercekse , sikeci fenerbahce ...kabul ettim , gol atmisiz , hemde
    sut atarak

sutla degilde neyle atilacakti popoyla felan mi habertürk iste ne beklersin.
    Last edited by Nedvedmania : 08.Ağustos.2012 at 17:11 Reason: İfadelerimize dikkat edelim.

Maçın bitmesine yarım saat kala Alaattin Yıldırım'ın futbolcuların yanında oturduğu ve Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu'nun Yıldırım'ı arayarak "bol şut" dediğine dikkat çekilerek "Bu maç sonrası 4 golün atıldığı ve gollerin 3'ünün şutla olduğu tesbit edilmiştir" denildi. Ekşioğlu'nun taktiği ile maçın şut atarak kazanılmasının nedeninin şike olduğu vurgulandı.

Bu cümleden o yargıyı çıkarabilecek kaç tane babayiğit var. Tuhaf çok tuhaf

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ntvsporda son dakika olarak "Mahkeme,682 sayfalık gerekçeli kararı açıkladı"diye bir şey var.Ne anlama geliyor şimdi bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şike davasında gerekçeli karar açıklandı. "Mahkememizce yapılan yargılama ve verilen hüküm; spor kulüpleri ve yönetimleri değil, tüm spor camiasına yönelik suç işleyen sanıklar ve onlara yüklenen teşvik ve şike suçlarına yöneliktir." Detaylar birazdan..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

İlhan Ekşioğluna yapılan ödemelerin tamamının şike ve teşvik eylemleriyle zaman olarak örtüştüğü belirtilmiş...

Boyle birsey dendimi Tv'de yoksa twitterdakilermi salliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ntvspor'da detaylara giriliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Süper Kupaya 2 gün kala gerekçeli karar. ne zaman önemli bir maçımız olsa öncesinde bu davanın hep bir şeyi çıkıyor. tesadüfler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Süper Kupaya 2 gün kala gerekçeli karar. ne zaman önemli bir maçımız olsa öncesinde bu davanın hep bir şeyi çıkıyor. tesadüfler.
    Super kupadan onemli bugun daha SL kurasi cekildi ondan 2 saat sonra bu aciklama.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Super kupadan onemli bugun daha SL kurasi cekildi ondan 2 saat sonra bu aciklama.
    İki bayram arası düğün olmaz.

Borsada etkileyecek kararların saatine dikkat ettikleri çok net. Ceza tayinine yer olmadığına karar verildiğinde gecenin bi saati açıklandı ki borsada yükselsin hemen sabah.Çok da önemli değil.Etkilenmemeyi öğrendik.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri