Bu da benden, kendi çekimim.. Kapalı full
Bu da benden, kendi çekimim.. Kapalı full
dun 60-65 bin kisi var diyorlardi zaten statda.
Johan Elmander: Şut çekerken hala canım acıyor
Johan Elmander: Kendimi tam olarak hazır hissetmediğim için Brezilya ile oynanacak hazırlık maçında kadroda olmamam benim için iyi olabilir.
Johan Elmander: Kadromuzun geniş ve kaliteli oyunculardan oluşması tabi ki Şampiyonlar Ligi için çok iyi.
Johan Elmander: . Bu, takımda rekabette yaratacaktır fakat ben de rekabete hazırım ve kendime güveniyorum.
Johan Elmander: Bu sezon oldukça yoğun bir dönem olacak. Lig, kupa, Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası elemeleri.. %100 hazır olmam gerekiyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Adnan Polat: "Batmakta olan Galatasaray'i aldim kurtardim. Krizden cikardim Galatasaray'i."
Adnan Polat: "Ama ne yaptiysam Galatasaray icinde o kadar karalamaya maruz kaldim. Yapilan tum cabalar da bosa cikti."
Adnan Polat: "Polat Tower'da cikan yanginla da tüm Türkiye'ye bir ders verdik."
Adnan Polat: "Yaptigim herseyin arkasindayim. Hicbir seyden pismanlik duymuyorum."
Adnan Polat: "Dileriz ki Galatasaray Avrupa'da basarili olsun. Yoksa yeni bir kriz kapida."
Adnan Polat: "Galatasaray'da yeni kriz cikabilir. Yeni kaynak yaratildigini gormuyorum. Basari gelmezse tekrar ekonomik acidan kriz gelir"
Kuyruk acısından başka bir şey değil.Transfer politikaları,teknik adam seçimleri,Haldun Üstünel'in gidip Adnan Sezgin'in Mart 2011'e kadar yönetici olarak kalması ve sonucunda gelen sportif başarısızlıklar sonunu getirdi.İyi ki de getirmiş.Kurtulmuş olduk.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Adnan Başkan mali açıdan cidden kulübü ayağa kaldırdı ama sportif açıdan kötü bir başkandı. Aslında Adnan Sezgin'de ısrar etmeseydi kotarabilirdi durumu da hep Sezgin sevdası bitirdi onu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Durum görüldüğü kadar vahim olmamakla birlikte haklı olduğu noktalar var.
Adnan Polat ve ekibinin mali durumu düzeltme yerine mali durumdan faydalandıklarını düşünüyorum. Geçen sezon mali durum mali durum dedikten sonra Stancu vb. oyunculara verilen paraların açıklamasını kendi içimde yapamıyorum. Misimoviç'in gelişi gidişini kendime anlatamıyorum.
Ücretler yüksek gösterilip ödenen bu paralar kimlerin cebine girdi?
Tribündergi twitter hesabında kaptanın Hakan Balta olduğunu yazıyor.
Bu takımda kaptan olması gereken kişi Ujfalusi ya da Elmander bence
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Hakan Balta 1. kaptan olursa sadece ödül ve prestij anlamında olur bu. Lider karakterli bir oyuncu değil Hakan, saha içinde liderler yine Ujfalusi, Selçuk, Hamit, Elmander gibi isimler olacaktır. Kaptanlık çok mühim de değil, Fatih Terim varken sıkıntı yok.
aslanim be sonunda geldi en cok istedigim oyuncu resmen boga arkadas yikilmiyor
[YOUTUBE="3amPEfHiBOo"]Amrabatt[/YOUTUBE]
Galatasaray Official @GalatasaraySK BİLGİ | Nordin Amrabat, takımımızın akşam antrenmanına katılacak. 18.00'de başlayacak olan idmanı takip etmek için: http://galatasaray.com
Albert Riera @RIERA11
Gunaydin, someone is starting to teach me turkish. Now first lesson)
Riera Türkçe öğrenmeye başlamış![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
selçuk direk kaptan olsa kimsenin yadırgayacağını sanmıyorum.
(/s)
Amrabat bize çok şey katacak![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu Riera Türkçe falan öğrenmesin arkadaş. Almanca falan öğrensin daha iyi. Bak ne güzel Alman Ligi var gitsin orada top koştursun. Ya da memleketine dönsün. Evine dön Riera hadi canım.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=zBwIXpuvG7A&feature=related"]Efsane [/YOUTUBE]
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=kRk9Pt37rbo
Bunları beğendim de sunayım dedim![]()
Last edited by Corpus : 07.Ağustos.2012 at 07:05
Football is simple,but Football Manager is not
Fiorentina maçında çıkması gerek ilk 11;
Muslera - Eboue - Semih - Dany - Hakan Balta - Hamit - Engin - Selçuk - Emre - Elmander - Necati / Umut
Necati daha mantıklı gibi, Umut ve Elmander tarz olarak benziyor ama Necati de iyice yavaşlamış, çok fazla top eziyor, atakları yavaşlatıyor. Bir devre Necati bir devre Umut denenebilir, Süper Kupa öncesi son maç bu, yukardaki kadro aynı zamanda o maçın kadrosu. Ujfalusi ve Burak'ın cezalı olması bizim için handikap.
Kombinede Turkiye Rekoru Kirmisiz : 40.250
Haber dogrudur kaynak : Galatasaray Dergisi.
https://twitter.com/GSDergi/status/232787788850925569
yuksek kombine rakamlari pek hos degil, geriye 15bin bilet falan kalmis demektir. bu durumda sezon icinde 1-2 maca gitmek isteyen kisi bilet bulmakta zorlanicak maalesef. maci guzel yerden izlemek kombine alinmamissa zaten hayal :] yonetim acisindan buyuk basari ve mukemmel bir gelir ama taraftar acisindan durum bu bence.
bu arada kaptanlik icin en uygun isim Selcuktur bence, gundeme gelmis konu sanirim. benim fikrim bu sekilde.
Fatih Terim kalan 2 maçlık cezasını ne zaman çekecek bir fikriniz yada bilginiz var mı ?