1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: Ligi Olmayan Ülkenin Takımı ' Vaduz ' / 4.Sezon

Hybrid View

Ligin şampiyonlar ligine katılacak derecede bir sıraya gelmeden bir önemi yok zaten. Kadroyu güçlendirde bir sonraki sene çıkalım abi gruptan

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Kanka çok güzel gidiyoruz bence burdaki ilk sezonumuza göre...Devam tam gaz...Şimdi sen zaten hep UEFA'ya katılıyorsun burda şampiyon olursan hem ŞL hem UEFA'ya mı katılacaksın
    Kanka onu ben de bilmiyorum ya Bi şampiyon olalım da hayırlısıyla bi ara Görürüz o zaman

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Ligin şampiyonlar ligine katılacak derecede bir sıraya gelmeden bir önemi yok zaten. Kadroyu güçlendirde bir sonraki sene çıkalım abi gruptan
    Evet kardeşim bu ligde ilk 2 sezon şampiyonluk beklemiyordum zaten.Bitirebileceğimiz en iyi noktalarda bitirip yavaştan kadroyu sağlamlaştırarak inşallah kariyerin 4.sezonunda şampiyonluk kovalayacağız.

Quote Originally Posted by kademua View Post
    seneye bi şampionluk bekliyoruz artık..
    İnşallah ama umutlanmayalım, ben 3.sezona başladım, pek şampiyon gibi gitmiyoruz

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    4 maç kalmış bari inşallah bu sezon ilk 3 veya 4 de olursun...
    6. bitirdik maalesef

Son iki hafta da geliyor şimdi.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

35.Hafta

36.Hafta

Puan Durumu

Sezonu kötü bitirdik son 6 haftada 4 mağlubiyet alarak ama önemli değil.Lige alıştık.Önümüzdeki sezon daha iyi bir yerde bitirmek hedefindeyiz.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri