1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: UEFA'dan Appiah'a övgü

Nesil
    2006

Default UEFA'dan Appiah'a övgü

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) resmi internet sitesinde, Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah'a övgüler yağdırıldı.

Fenerbahçe'nin 4-0 üstünlüğü ile sona eren Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında gösterdiği performans nedeniyle Appiah göklere çıkarıldı.

Fenerbahçe'nin aldığı farklı galibiyetle 3. ön eleme turunu garantilediği belirtilen yazıda, Appiah'ın Fenerbahçe'yi ileriye taşıdığı kaydedildi.
    B36 Torshavn takımıyla yapılan maçta karşılaşmanın ilk gölüne imza atan Appiah'ın, Dünya Kupası'nda Gana Milli Takımı kaptanlığından sonra çıktığı ilk ciddi karşılaşmada takımına önemli katkılar yaptığına vurgu yapıldı.

İnternet sitesinde sarı lacivertlilerin bir diğer oyuncusu Tuncay Şanlı'nın da çok iyi bir performans ortaya koyduğuna değinilirken, 1 Ağustosta yapılacak rövanş karşılaşmasında teknik direktör Zico'nun yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürebileceği belirtildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu adam zaten şahane. Hiç maç ayırt etmeden takır takır oynuyor. Alınırken bir önliberoya bu kadar para verilir mi diyenler acaba şimdi ne düşünüyor? Appiah sadece bir önlibero değil o tam teşekküllü bir orta saha oyuncusu.Sözleşmesi de 4+1 yıllık olduğu için FB bu transferden baya karlı çıktı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Olağan üstü bir futbolcu. Türkiye'nin en iyi yabancı futbolcusu, kesinlikle. Juventus'tan aldığımızda, çoğu kişi tanımıyordu ve eleştirilmişti. 8 milyon euro bu adama verilir mi diye (Hıncal Uluç eleştirmişti yanlış hatırlamıyorsam). Şimdi görüyoruz ki, 8 milyon euro'yu iyi ki tereddüt etmeden vermişiz. Fiyatını da katladı, gün geçtikçe kendini geliştiriyor. Fizik gücü süper, 26 yaşında, genç sayılır. Umarım uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet eder. Fenerbahçe'nin son yıllardaki en iyi transferlerinden biri kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fener bu adama 8 melyon € verince herkes "Fener Tarihinin Kazığını yedi" gibisinden laflar duyyodum. şimdi biz appiahı bırak 8'i 16 M € ya bile rahat satarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bu adam bencede şu an türkiyedeki en iyi yabancı futbolcu
    Herkes fener kazık yedi derken adam bu değeri ettiğini oynadığı futbolla gösterdi
    Ayrıca appiahın en çok hoşuma giden tarafı ise:fenerbahçe-denizli maçında şampiyonluk kaybelince sahada ağlayan tek fenerbahçeli yabancı appiahdı.Alex falan direk soyunma odasına giderken appiah kaçan şampiyonluğa ağlamıştı
    Helal olsun adama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

evet o sahnede ben bay bi etkilenmiştim. Ben 16 yıldır fenerbahceliyim ama giden şampiyonluktan sonra sadece gözlerim biraz doldu. ama o adam hüngür hüngür ağladı

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Keşke galatasaryımıza takımını böyle candan sevecek bir adam gelse
    Appiah bu hareketişyle sadece iyi bir insan olduğunu değil mükemmel bir insan olduğunuda göstermiştir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bide dün maç sonunda Fenerbahce TV yi izlerken volkan ballı ve appiah röportaj vermek için tümerin röportajı bitirmesini bekliyolardı.
    Daha sonra derken appiah kolunu volkan ballının omzuna attı sanki bi arkadaş gibi. bu benim gerçekten çok hoşuma gitti. bi menajerle futbolcu ilişkisi ancak bu kadar güzel olabibilr

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet ben de onu o halde ağlarken görünce ağlamaya başladım. Tüylerim diken diken oldu o esnada. Hem onun sözü var kendimizi affettirmeden buradan ayrılmayacağım diye. O nedenle bu sene daha hırslı olacak. Onu izlemek o mücadelesini izlemek gerçekten insana keyif veriyor....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

zamanında klebersonun daha iyi oldugu sözleniyordu aynı zamanda yapıldıkları için ikisini kıyaslıyorlardı ama appiah kendini gelistirerek klebersonu 2'ye 3'e katladı...

hakediyorda övgüyü bana kalırsa iyi oynuyor..

gerçekten övgüleri hak ediyor adam mükkemmel oynuyor.

gerçekten övgüleri sonuna kadar hakediyor...

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

appiah bence bu sene ligi sallıyacak hırsda bakalım neler yapacak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmit Merkez Haddini Bilecek Herkes!!

hakkını yememek lazım mükemmel bir futbolcu..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

evet çok ii bi oyuncu son maçtada harika oynadı zate ligde ii işler yapacağı kesin
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

iyi adam ama fener bu sezon elinde tuttu gelecek sezon biraz zor tutar bu formunu sürdürürse
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri