Sayfa 8 / 25 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default ASGD'de geri sayım

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Bursa Şubesi ve Osmangazi Belediyespor Kulübü'nün bu yıl 2.'sini düzenlediği 4'lü Futbol Turnuvası, 28-29 Temmuz tarihleri arasında Merinos Stadı'nda yapılacak. Turnuvaya İnegölspor, Oyak Renault, Bursa Merinos ve Nilüfer Belediyespor katılacak. 30 Temmuz Pazar günü ise Bursaspor, turnuva şampiyonu ile Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.00'de başlayacak. Turnuva organizasyonu ile ilgili yarın Merinos İstasyon'da saat 13.00'te Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, ASGD Bursa Şubesi Başkanı Orhan Güney ve kulüp temsilcilerinin katılacağı bir basın toplantısı düzenlenecek.
    TURNUVA PROGRAMI

MERİNOS STADI
    28 TEMMUZ 2006 CUMA
    SAAT 17.30 Oyak Renault-Nilüfer Belediyespor
    SAAT 20.00 İnegölspor-Bursa Merinos

29 TEMMUZ 2006 CUMARTESİ
    SAAT: 17.30 3.'lük-4.'lük maçı
    SAAT: 20.00 Final maçı ve ödül töreni

ATATÜRK STADI
    30 TEMMUZ 2006 PAZAR
    SAAT: 17.00 Bursaspor-Turnuva Şampiyonu maçı

Quote Originally Posted by syb
    yok arkadaşlar bu sene için şampiyonluk gerçekten hayal.ii hatırlayın sıradışı hedefler koyduğumuz tek sene var.o da hagi nin başa geçtiği sene.ve o sene olanları hepimiz hatırlıyoruz.(maalesef düştük).bu sene başkan ve raşit hoca o yüzden böylr bir hedef koydu ki bence de haklılar.ama birde şunu hatırlayalım bursaspor un en başarılı olduğu zamanlara.sepp piontek geldi.ve altyapıyı kurdu takımdaki herşey yoluna girdi.onun zamanında başarılı olamadık fakat o gittiğinde herşey yerli yerine oturmuştu.ve bizde başarılı olduk.raşit hoca bunu gitmeden başarabilir.çünkü teknik adamlığın yanı sıra inanılmaz bi insan.oyuncularını hiçbir zaman ezmiyor.onlarla arkadaş çocuklarım diyor.başarı gelecektir.fakat gerçekçi olmak ve de sabretmek lazım.zaten çocukluğumuzdan beri sabrediyoruz.5 sene daha sabretsek ne olur ki?ayrıca şunu söylemek istiyorum.HEPİMİZ DUA EDELİMDE RAŞİT HOCA VE LEVENT KIZIL GİBİ UYUMLU BİR İKİLİ HEM UYUMUNU BOZMASIN HEM DE BURSASPORUMUZUN BAŞINDAN AYRILMASIN
    Noktasına kadar katılıyorum. Sabır, inanç, birlik ve beraberliğimiz hep sürsün. Bursaspor paydasında hep birleşelim gerisi gelir zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

BURSASPOR:2 YALOVASPOR:0

Dk: 90 Hakem maçın bitiş düdüğünü çaldı ve karşılaşma 2-0 Bursaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
    Dk: 81 GOLL: Bursasporumuz 2.golü buldu. Bekir Ozan'ın sol kanattan yaptığı ortayı uzaklaştırmak isteyen Yalovasporlu Ekrem ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi.
    Dk: 73 Yalovaspor Mehmet Ayaz ile gole yaklaştı. Kaleci Yavuz Özkan ile karşı karşıya kalan Mehmet Ayaz topu yandan auta gönderdi.
    Dk: 65 Hakem Cem İyihuylu sakatlanan Serdar Aziz'in yerine girecek olan Cumhur'u sahaya almadı.Bursaspor 10 kişi mücadele ediyor
    Dk: 63 Serdar Aziz, sakatlanarak oyunu terk etti yerine Cumhur Bozacı girdi.
    Dk: 49 Bursaspor 2.gola çok yaklaştı. ömer Kaplan ön direkte topa kafayı vurdu top arka direkten auta çıktı
    Dk: 46 Bursasporumuz 2.yarıya Yavuz Ökzan, Orhan,İbrahim, Veli, Sumulikoski, Volkan, Bekir Ozan, Ömer Kaplan, Eser, Serdar Aziz
    Dk: 45 Hakem Cem İyihuylu maçın ilk yarısını bitiren düdüğü çaldı. İlk yarı Frasineanu'nun 1-0 önde kapattık
    Dk: 40 Maçın ilk oyuncu değişikliğini konuk Yalovaspor yaptı. 7 Forma numaralı Samet oyundan çıkarken oyuna Mehmet Ayaz girdi.
    Dk: 31 Yalovaspor'lu Deniz, hakeme itirazdan dolayı sarı kart gördü.
    Dk: 31 GOLLL:Sinan Kaloğlu'nun sağ kanattan yaptığı ortaya ceza sahasının hemen dışından düzgün bir vuruş yapan Frasineanu topu Yalovaspor ağlarına gönderdi.1-0
    Dk: 30 Bursaspor, Burak ile gole yaklaştı. Burak kafa ile topu kalecinin üstünden aşırtmayı düşündü ancak top az farkla üstten auta gitti
    Dk: 23 Sinan kaloğlu'nun ortasına arka direkte Veli Acar vurdu top yandan auta gitti
    Dk: 16 Karşılaşma orta alan mücadelesi şeklinde geçiyor
    Dk: 11 Maçın ilk 10 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Yalovaspor'lu Engin, burak'ı formasından çekince hakem İyihuylu sarı kartını gösterdi.
    Dk: 06 Bursasporumuzun ilk tehlikeli atağında Volkan'ın vuruşu yandan auta gitti
    Dk: 03 Yalovaspor, maçın henüz 3.dakikasında Engin ile gole çok yaklaştı. Engin'in kullandığı serbest vuruş yan direkten geri döndü.
    Dk: 01 Karşılaşma hakem Cem İyihuylu'nun düdüğü ile başladı
    Dk: 00 Bursaspor sahaya Yavuz, İsmail, Hasan, Cumhur, Veli, Burak, Sumulikoski,Burak,Volkan, Frasineanu, Serdar Aziz (Alt Yapı)

bursaspor.org

Timsah’a Pancu müjdesi

Belinde oluşan kist nedeniyle ameliyata alınan ve en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Rumen oyuncu, ilk haftadaki Ankaragücü maçına yetişiyor
    27.07.2006

Çok çabuk atlattı
    Bursaspor’a transfer olduktan sonra sakatlığı nedeniyle bir türlü forma şansı bulamayan ve belinde oluşan kist nedeniyle bıçak altına alınan Pancu’dan müjdeli haber... Daha önce 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Rumen yıldızın, hızlı bir iyileşme sürecine girdiği ve ligin ilk haftasında oynanacak olan Ankaragücü sınavına yetiştirileceği belirtildi.

Kendi kalesine...
    Öte yandan, Yalovaspor ile özel bir maç yapan Yeşil-Beyazlılar, rakibini 2-0 yendi. Orhan Özselek Tesisleri’ndeki seyircisiz mücadelede, Frasineanu 32. dakikada attığı golle Timsah’ı 1-0 öne geçirdi. 81. dakikada ise Bekir’in ortasını çıkarmaya çalışan Ekrem ters bir vuruşla meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi ve Bursaspor’un galibiyetini perçinledi: 2-0

Kaynak : FANATİK

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

pancu inş. isabetli bi transfer olmuştur..

ASGD bilet fiyatları
    BİLET FİYATLARI

Turnuvanın bilet fiyatlarını da açıklayan Güney, "Merinos Stadı`nda iki gün sürecek turnuvanın ilk etabında futbolseverler maçlara 2 YTL karşılığında girebilirler. 30 Temmuz Pazar günü Atatürk Stadı`ndaki Bursaspor maçının bilet fiyatlarını ise, VIP A-B 15 YTL, maraton tribün 10 YTL, kapalı kale arkası 5 YTL, açık kalearkası da 1 YTL olarak belirledik" dedi. Öte yandan Bursaspor ile turnuvca şampiyonu arasında oynanacak maçın biletleri, bugün saat 14.00`dan itibaren Atatürk Stadı Kültürpark gişelerinden satışa sunulacak.

Bilgiler için sağol Bursa_mc. Bak bu final maçına da gidilir. Hele Hele İnegöl olursa kesin gidilir. İnegöl 'lü taraftarlar geçen sene hazırlık maçında Beşiktaş lehine tezahüratlar yapmıştı Bursa'ya inat. Gönül isterki finalde Pilot takımımız Bursa Merinos olsun. Bilet fiyatları da çok güzelmiş. VIP te seyredecem bu sefer. 15 YTL. Bu fırsat kaçmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ewt kardeşim inş.merinos la maç yaparızz.ama bu arada inegolde çıkarsa finalee taraftar gelirmı acaba inegoldenn

Quote Originally Posted by bursa_mc
    ewt kardeşim inş.merinos la maç yaparızz.ama bu arada inegolde çıkarsa finalee taraftar gelirmı acaba inegoldenn
    O da doğru sadece İnegöl'deki gerçek Bursaspor taraftarı gelebilir.

Kombinelere büyük ilgi

Yeşil Beyazlı taraftarların göstermiş olduğu yoğun ilgi nedeniyle uzatılan kombine bilet satışlarının bugün (dün) sona ereceği bildirildi.

Bursaspor yönetimi tarafından daha önce 24 Temmuz pazartesi günü son bulacağı duyurulan kombine bilet satışlarının uzatıldığı, taraftarların bugün mesai bitimine kadar biletlerini alabileceği açıklandı. Bursaspor Kulübü`nden yapılan yapılan açıklamada, bugüne kadar 9 bin 600 kombine bilet satışının gerçekleştiği ve taraftarların yoğun ilgisinin sürdüğü, kesin rakamın ise yarın açıklanacağı ifade edildi. Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe`nin ardından en çok kombine bilet satışı gerçekleştiren Bursaspor, bu yıl da aynı başarıyı tekrarlamak için bilet fiyatlarınının 12 taksitle ödenmesi için karar almıştı. Yeşil Beyazlı taraftarların kombine biletlerine göstermiş olduğu yoğun ilgi nedeniyle kendilerine teşekkür eden Başkan Levent Kızıl, "Şu ana kadar hedeflediğimiz rakama ulaştık. Bugün bu rakamın artmasını bekliyoruz. Zor şartlarda takımlarını her zaman destekleyen ve bizlere sahip çıkan cefakar Bursaspor taraftarlarının, bu sezon da üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Bursaspor taraftarının ne kadar büyük bir taraftar olduğunu bu sezon da Süper Lig`te de tüm Türkiye`ye görecektir" dedi.

Şumi yine büyüledi

Bursaspor`un orta saha oyuncusu Sumulikoski, Galatasaray ile oynanan sezon açılış maçında sergilediği futbolla Yeşil Beyazlı taraftarların daha şimdiden gönlünde taht kurdu.

Maçın 5.dakikasında attığı golle tribünleri ayağa kaldıran Sumulikoski, performansıyla da takdir topladı. Bursaspor`un bu sezon orta sahasında tam bir maestro görevi üstlenecek olan başarılı futbolcuya taraftarlar "Şumi" lakabını taktı. Açılışta futbolcularını tribünlere davet eden Yeşil Beyazlı taraftarlar, Sumulikoski`ye büyük sevgi gösterisinde bulunarak onu adeta yere göğe sığdıramadı. Yeşil Beyazlı formayla Galatasaray`a karşı atığı golün bir başlangıç olduğunu belirten Makedon futbolcu, "Siz beni esas Ligi başlayınca görün. Şu anda kapasitemin yarısıyla oynuyorum. Sezon içinde ise performansımın tamamını sahaya yansıtıp, Bursaspor`un başarısı için gollerime devam edeceğim. Şu an herşey yolunda gidiyor, inşallah böyle devam eder" diye konuştu.

Kaynak:Hürriyet Bursa Gazetesi

İŞTE MUHTEŞEM TARAFTAR VİDEOLARI. DAHA TAZE ÇIKTI. TIKLA VE İNDİR.
    Bu videolar Bursaspor.org resmi web sitesine 27.07.2006 tarihinde eklenmiştir.

Aşağıdaki resimlere tıklayarak Bursaspor taraftarlarının yaptığı muhteşem şovlarını izleyebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

abi turksportala girmeden indirdim.paylaşım için saol

Quote Originally Posted by teamsah
    İŞTE MUHTEŞEM TARAFTAR VİDEOLARI. DAHA TAZE ÇIKTI. TIKLA VE İNDİR.
    Bu videolar Bursaspor.org resmi web sitesine 27.07.2006 tarihinde eklenmiştir.

Aşağıdaki resimlere tıklayarak Bursaspor taraftarlarının yaptığı muhteşem şovlarını izleyebilirsiniz.

Videolar tek kelimeyle muhteşem. Paylaşım için teşekkürler.

Sevgili Turksportal.net üyeleri bu arada www.bursaspor.org resmi web sitesi "Türkiye liglerinde en çok ziyaret edilen kulüp siteleri içinde ilk 4'te".

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

abi sitede reklam yapmasakk daha ii

PEKİ BUNA NE DEMELİ

SEDAT PEKER'İN AĞABEYİ VEDAT PEKER'DEN SERGEN YALÇIN'A MESAJ:
    'Oynamayacakmışsın haberin olsun!..'

Milliyet, 2003 - 2004 sezonunda takımların kaderini etkileyen şike organizasyonunun belgelerini açıklıyor

Örtbas edilen ŞİKE BELGELERİ - 1
    LUBE AYAR araştırdı

İtalyan savcı Stefano Palazzi'nin, dinlemeye takılan bir telefon konuşmasından edindiği "kanaat"le, "son şampiyon" Juventus'un üçüncü lige; Milan, Fiorentina ve Lazio'nun ise 2. lige düşürülmesini istediği "şike soruşturması", Dünya Kupası'nı bile gölgede bıraktı. Üstelik, bu soruşturma devam ederken Dünya Kupası'nı İtalya kazandı.
    Kısa sürede tamamlanan soruşturmanın ardından, dosyayı önünde bulan temyiz mahkemesi, sadece Juventus'un Serie B'ye düşürülmesine karar verdi. İtalya'da yaşananlar, belki de en çok Türkleri şaşırttı. Spor basınımız, çeşitli iddiaları yeniden gündeme getirdi. Savcılar soruşturma başlattı, Başbakanlık Teftiş Kurulu harekete geçti.
    Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, iddialara değil, "kanıtlara" ihtiyaç duyulduğunu açıkladı. Var olan kanıtları göz ardı edenler için, tamamı dava dosyalarındaki belgelere dayanarak hazırlanan bu yazı dizisinin, sözü edilen "eksikliği" tamamlamasını umuyoruz. Çoğunu ilk kez okuyacağınız belgeler, daha önce gündeme gelen bazı iddiaları da kanıtlayacak. Cumhuriyet savcılarının ve hâkimlerin elinden geçen bu belgeler, işlem yapıldığı taktirde Turkcell Süper Lig'deki bazı takımların akıbetinin Juventus'tan farklı olamayabileceğini gösteriyor.
    2004'te ligin kaderini tayin eden Beşiktaş ve Rizespor, bu üçlünün ilk ikisini oluşturuyor. Ve sormadan edemiyoruz: Polisin, organize suç örgütlerine yönelik teknik takibine takılan birkaç telefon konuşması bu kadar çok bilgiyi önümüze serdiğine göre, tamamen "şike"ye yönelik bir soruşturma kim bilir neleri ortaya çıkaracaktır?

'Bursa, Beşiktaş'a prim gönderecek'

Mayıs 2004. İddiasını kaybeden Beşiktaş'ta başkan Serdar Bilgili, teknik direktörü Mircea Lucescu. Beşiktaş, son maçında kümede kalmak için mutlaka 3 puana ihtiyacı olan Rizespor'la oynamaya hazırlanıyor. 15 Mayıs'taki maç için Rizespor son kozlarını oynuyor. O günlerdeki telefon konuşmaları, Sedat Peker'e yönelik "Kelebek operasyonu" için yapılan teknik takibe takılıyor. Telefon kayıtlarında "evladımız" sıfatıyla anılan Sergen, maça çıkmıyor. Emre Aşık, kötü oynuyor, Tümer 78. dakikada oyundan alınıyor. Serdar Topraktepe, "müsait" bir pozisyonda geri dönerek olası bir golün önüne geçiyor! Ve Beşiktaş, Rize'ye verilen "ilginç" bir penaltıyla maçı 1 - 0 kaybediyor. Sonuçta Rizespor 42 puanla 1. Lig'de kalıyor. 40 puanlı Bursaspor ise küme düşüyor.

'Canlı para getir, sorumlusu benim'

'Çıkar amaçlı suç örgütü lideri' olduğu iddiasıyla yargılanan Rizeli Sedat Peker'in abisi Vedat Peker, maç için gerekli girişimlere başlıyor. O dönem Rizespor'un futbol şube sorumlusu olan Peker, kendisine "Başkanım" diyerek hitap eden ve kayıtlara 'X Bay' olarak geçen kişiye "canlı para getirmesini ve elinden geleni yapacağını" söylüyor.

10 Mayıs 2004 (Saat: 13.15)
    ...
    VP: Şimdi prim de yollanacak herkese.
    X: Göndeririz ya!
    VP: Bursaspor, Beşiktaş'a prim yollayacak.
    ...
    X: Başkanım sana geleceğim, beni reise götüreceksin.
    VP: Gel. Ama reis yok, problem var biliyorsun. Telefonla elimizden geleni yaparız.
    X: İnşallah! Onun selamı yeter.
    VP: Hayır! Prim yolluyorlar.
    X: Baba yolluyorlar da! Sergen'i çağıracaksın, iş bitecek da! Sergen bizim evladımız değil mi? Gerçi ha reis, ha sen fark etmez. Baba yanına geleceğim.
    VP: Para al gel, para! Anladın mı? İsteyene prim falan yollamayın, para getirin. Prim var! Söylemiştim sana, anlıyorsun değil mi? Canlı para getir. Sorumlusu benim paranın.
    X: Canlı olmaz da, tamam hallederiz.

Çok koşan Sinan'a küfür!

"Gereğinden fazla koşan" Sinan'a öfkelenen Vedat Peker, kimliği açıklanmayan bir kişiyle şunları konuşuyor:

15 Mayıs 2004 (Saat: 19.33)
    VP: 11 numara Sinan var ya!
    X: Abi, o özellikle koştu, abi biraz koşması lazımdı.
    VP: Yok yok, .... çocuğu gol atmak için oynadı.
    X: Yok abi! Sergen konuşmuş şimdi abi. Yemin ediyor öyle bir şey yok.
    VP: Sergen mi diyor?
    X: Evet.
    VP: Ne dedin Sergen'e? .... edecek Vedat abin dedin mi?
    X: Evet abi. Hiç koşmasak olmaz!
    VP: Tamam onu da kaybetmeyelim! Hepsine teşekkür et, Sergen'le konuş. Hepsiyle konuş, hepsine teşekkür et.
    X: Konuşacağım tabii abi!
    VP: Uçakta beraber olacağım zaten hepsiyle ya!

Kafanı takma

Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Peker, maç günü 0543 334 34.. numaralı hattı arıyor. Dosyada hattın sahibi belirtilmiyor. Aldığımız bilgilere göre, numara o tarihte Sergen'e aitti.

15 Mayıs 2004 (Saat 12.37)
    VP: Sen oynamayacakmışsın, haberin olsun!
    X: Tamam abi. Merak etme abi.
    VP: Aman gözünün yağını ... seyirci var ya! Var ya kalbim durmaya başladı ya!
    X: Yok be, bir şey olmaz ya. Sen kafanı takma.

'Reis olmasa bu takım küme düşmüştü'

Sedat Peker'e yakın isimlerden Yaşar Durmuşoğlu'nun, maç akşamı Hasan isimli kişiyle yaptığı telefon konuşması, Rize'de yaşananların özeti gibi.

15 Mayıs 2004 (Saat:22.29)
    YD: Baba böyle bir stres olmaz! Hiç oynamadılar abi, kaleye gidemiyorlar! Hakem bir penaltı verdi de, kurtardı bizi be. Ya reis olmasa, bu takım küme düşmüştü Hasan!
    H: Bir de pankart asmış, "Vedat Peker seninle gurur duyuyoruz" diye! Onu yazanı ...! Ulan bunun neresinden gurur duyuyorsunuz!
    YD: Vedat Peker diye bağırdılar desem, reis bunu...
    ...
    H: İyi ki sen kapışmadın onunla!
    YD: Benimle nasıl kapışacak? Görevli geldim buraya! .... onu vallahi billahi burada!
    H: Beni makaraya saracaktı, gelmemem iyi oldu değil mi?
    YD: Vallahi iyi oldu! Ama millet var ya, fino gibiydi be abi! Böyle süt dökmüş kedi gibi! "Kesin düştük" diyordu ya, bunu bir gördüler abi! Ama o Beşiktaşlı çocuklar var ya! Helal olsun! Ya o Serdar var ya! Seyrettin mi maçı?
    H: Seyrettim seyrettim...
    YD: Hasan, bu Rize takımı Fener'i nasıl yenmiş abi ya?
    ....
    H: Bursa yendi, Akçaabat yendi, İstanbul yendi!
    YD: Ya berabere kalsak var ya kesin düşüyor takım! Ulan bu reis var ya, büyük adam ya! Yok abi, reis olmasa vallahi gelmezdim. Takım harbi düşüyordu... Beşiktaş'a prim yollamış Bursa, çocuklar kabul etmemiş... O Serdar, Emre falan var ya! Ah be abi! Öyle bir şey olsa, kesin sahaya atlayacaktım.
    H: Ya Tümer var ya Tümer! Tümer'le telefonda konuştum. "Biz ..... bayıltırdık" diyor.
    YD: 5 yaparlardı bizi 5, 5!
    H: "Fenerbahçe'nin karşında bizim için oynadılar. Bizim için çalışan takımı kümeye göndermemiz ayıp olur" dedi.
    YD: O çocuklar, bizim evlatlar var ya! Onlardan Allah razı olsun, babaya da söyledim... Çocuklar bizi koridorda gördüler, hepsinin gözleri parlıyordu ya!

Lucescu ne dedi?

Lucescu, geçen günlerde Vatan gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi:
    "Özellikle kariyerinin sonuna gelmiş oyuncularım resmen bana ve takıma ihanet ettiler. Başta Zago, Cordoba ve Ronaldo olmak üzere yabancılar iyice kenara çekildiler. Ama yöneticilere söylemiştim. Onlara kariyerinin sonuna gelmiş, para için oynayan futbolcuların, her şeyi deneyebileceğini anlatmıştım. Buna rağmen Beşiktaş yönetimi onların parasını vermedi. Onlara yol açtı. Boşluk bıraktı. Konya maçından sonra Cordoba'yı kenara çekip 'Maç sattın mı?' diye sordular... Geriye dönüp baktığımda, şüphelerimin yerine oturduğunu görüyorum. Şimdi kendime kızıyorum. Çünkü o zaman kötü adam ben olmuştum. Türkiye'deki sisteme karşı mücadele etmek çok zor."

YARIN Sivasspor, Samsunspor, Diyarbakırspor ile Akçaabat Sebatspor'un maçlarına ilişkin konuşmalar...

yazık yazık yazık!başka kelime bulamıyorum.kulübümüzün çok gelir beklediği ürün satışından maalesefki yararlanamıyoruz.bursa şehreküstü istasyonunda bulunan bursaspor shoplarda daha yeni sezon ürünleri ve özellikle de forması bulunmamaktadır bu kadar kısa süre kala lige bunun böyle olması ayıptanda öte rezilliktir

yazık yazık yazık!başka kelime bulamıyorum.kulübümüzün çok gelir beklediği ürün satışından maalesefki yararlanamıyoruz.bursa şehreküstü istasyonunda bulunan bursaspor shoplarda daha yeni sezon ürünleri ve özellikle de forması bulunmamaktadır bu kadar kısa süre kala lige bunun böyle olması ayıptanda öte rezilliktir
    Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı insanların heveslerini kursaklarında bırakmasalar olmaz sanki. Nasıl bir pazarlama politkası güdüyorlar, nasıl gelir elde etmeyi amaçlıyorlar. Şu anda storelerde kalite ve çeşit bakımından zengin bir menü sunmaları gerekirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

abi kombinelerde basılsın artık yaw ay sonu elinizde dediler ama ay sonu oldu hala bi haber yokk..

Thumbs down

abi işte bazı şeyler nasıl yoluna giriyosrsa bazı şeylerde maalesef aynı şekilde devam ediyor.yani ticaretten anlamayan biri bile bu formaların çoktan basılacağını kombinelerin dağıtılacağını bilir.herhangi bir takım açılış maçında ürün satıp fahiş paralarla bilet satıp yüksek kar ederken biz tam tersini yapıyoruz.AFFERİN BİZE

Transfer: Edmar Gees De Souza

Uygulamaları sık sık Avrupa`da görülen, maddi imkanları ve hedefleri farklı olan kulüplerin ileride kendi kadrolarında görmek istedikleri yetenekli, genç, gelecek vaad eden futbolcuları bilgi birikimine ve güvenilirliklerine inandıkları kulüplere 1 veya 2 senelik kiralamaları Türkiye`de ilk defa Fenerbahçe ve Bursaspor Kulüpleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Brezilya`nın PARANAISI Liginde IRACI takımında forma giyen 19 yaşındaki Edmar Gees De Souza yabancı konten anı sıkışıklığı ve futbolcudan daha fazla verim alınabilmesi, Bursaspor`a güç katması amacıyla Fenerbahçe ve Bursaspor kulüpleri arasında yapılan protokolle çok uygun şartlarda 1 seneliğine Bursaspor`a kiralanmıştır.

Bu iş kısa vadede başarılı olursa ileriye muatıf güzel bir işbirliğinin de temelini oluşturacaktır. İki camiaya ve Türk Futboluna hayırlı olması dileğiyle..

Bursaspor Kulübü Derneği
    M.Levent KIZIL

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Aziz YILDIRIM

Ben açıkçası bu yapılan anlaşmanın Bursaspor açısından pek faydalı olduğunu düşünmüyorum. Çok genç ve Türk futboluna daha yeni adapte olacak. Bursaspor'a ilk senesinde ne kadar güç katabilir ki. Bursaspor'a güç katabilmesi için ilk senesi ve uyum sürecini de göz önüne alırsak olağanüstü bir oıyuncu olması lazım. Ama yine de hayırlı olsun. Gelsin, oynasın görelim bakalım. Acaba hangi mevkide oynuyor.

Bu anlaşmaya muhtemelen Raşit Hoca'nın onayı ile de yeşil ışık yakılmıştır. Raşit Hoca gençlere önem verdiği için ve genç oyuncuların yetişmesi bakımından Türkiye'de en tecrübeli, bu işi en iyi bilen Hoca olduğu için özellikle Bursaspor'a kiralandı. Oynadığı mevkiiyi bilmiyorum ama ortasahanın göbeği ve forvete bir oyuncu lazımdı. Bu mevkilerde görev yapıyorsa forma şansı yüksek olabilir. Ama yetenekli bir oyuncu ise ilk senesinde bu yeteneklerini Bursaspor için ne kadar sergileyebilir? Belki de çok fazla forma şansı bulamayabilir. Her iki taraf için hayırlısı olsun diyorum. Başkan işini bilir.

hayırlısı olsun demekten başka bişey bulamıyorum açıkçası biz yetiştiririz seneye fenerde parlar boşuna amelelik yaparız yani

hayırlısı olsun demekten başka bişey bulamıyorum açıkçası biz yetiştiririz seneye fenerde parlar boşuna amelelik yaparız yani
    Amelelik yaptığınız net. Bizde pişecek Fenerbahçe için bir meyve olacak. Ama Levent Kızık dediğimizde ben bir cinlik arıyorum bu işin içinde ama bulamıyorum. Bu başlı başına bir enayilik midir yoksa.

işin içinde tabii ki cinlik var.iş şu şekilde oluyor.bursaspor haftalardır forvet almaya çalışıyor.fakat sedlak diye bi adam da ısrarcı oldular.sedlak ise problemli bonservis problemi var.ee hazır ihtiyaç varken böylede bi talep gelmişken forvete hayır diyemezdi levent kızıl.bir taşla iki kuş yani.parasız forvet.cinlik kısmı bu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yaw abi inş demekten başka bişi yok.inş başarılı olurr

Bu cinlik sadece bir sene için. Ya Bursaspor'un geleceği. Genel kanı bu oyuncu yerine bizim gençlerimize şans vererek yetiştirsek Bursaspor için daha da faydası olur yönünde. Ben de buna katılıyorum. Bu kiralanan oyuncu bizde pişecek sefasını fener sürecek. Bu oyuncu kaliteli bir oyuncuya benziyor Bursaspor'a çok çok faydalı olması lazım ki buyapılan anlaşma açısından Levent Kızıl'ın bu cinliği bir işe yaradı diyebilelim. Yoksa Bursaspor'un kendi gençlerine şans vererek yetiştirmesi daha mantıklı tabi. Bu kiralanan futbolcu ancak Bursaspor'a faydalı olabilecekse olumlu derim.

abi zaten takımda gençler var bzim biliosun.ama gercekler bunlar takviye yapılmazsa düşeriz.ee paramızda yok yapacak bişi yok yani.bursa bu sene ligde kalırsa zaten seneye 6 milyon dolar transfer bütçesi olacak

Tabi dediğin gibi takviye yapılması şart. Bize faydalı olur umarım. Daha sonraki senelerde gençleri düşünmeye her açıdan müsait olabilecek bir yapılanma olacaktır. Çünkü Bursaspor altyapısında çok kaliteli gençler var. Bunun yanında önümüzdeki senelerde bu şekilde Fenerbahçe'nin pilot takımı olur gibi oyuncu kiralamayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

aabi neden bole transfere gerek duyuldu kı bizim alt yapımız zaten sağlamm

Sayfa 8 / 25 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri