Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • SC Vaslui kazanır

14 33.33%
  • Berabere biter

6 14.29%
  • Fenerbahçe kazanır

22 52.38%
1 ile 30 arası toplam 333 sonuç

Konu: SC Vaslui - Fenerbahçe | UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sezon içerisinde Alex'in olmadığı bir Fenerbahçe ortaya çıkacaktır ama şu da var. Alex'in atıyorum geçen sene ya da önceki sene olmadığı bir maçta sistem değişiyor muydu? Hayır kesinlikle deişmiyordu ya Semih ya Stoch Alex'in mevkisinde oynuyordu. Şimdi Alex yokken bile değiştirmediğimiz 4-4-1-1'imizi nasıl değiştireceğiz merak ediyorum.

Benim futbol bilgim diyorki Mehmet Topal'ın içerisinde olduğu bir orta saha mecburen 4-3-3 oynamalı. Yoksa çok boş kalır,çünkü Topal çok yaslanıyor. O zaman ortatı topal-topuz-cristian yapıp ileri için kalan 3 seçimi de stoch-kuyt-sow-krasic 4lüsünden 3ünü değiştire değiştire oynatabiliriz. Daha akıcı bir takım çıkar ortaya eminim.

Vaslui maçını düşünürsek ama mecburen Alex'li sistemle oynayacaktır takımımız. Böyle kritik bir maç öncesi bir maçta sistem değiştireceğini sanmam Aykut Hoca'nın.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Sezon içerisinde Alex'in olmadığı bir Fenerbahçe ortaya çıkacaktır ama şu da var. Alex'in atıyorum geçen sene ya da önceki sene olmadığı bir maçta sistem değişiyor muydu? Hayır kesinlikle deişmiyordu ya Semih ya Stoch Alex'in mevkisinde oynuyordu. Şimdi Alex yokken bile değiştirmediğimiz 4-4-1-1'imizi nasıl değiştireceğiz merak ediyorum.

Oyuncu profillerini değiştirerek

BKNZ: stoch , dia , niang , topal , krasic , sow , caner , cris , kuyt

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by sananes View Post

Benim futbol bilgim diyorki Mehmet Topal'ın içerisinde olduğu bir orta saha mecburen 4-3-3 oynamalı. Yoksa çok boş kalır,çünkü Topal çok yaslanıyor. O zaman ortatı topal-topuz-cristian yapıp ileri için kalan 3 seçimi de stoch-kuyt-sow-krasic 4lüsünden 3ünü değiştire değiştire oynatabiliriz. Daha akıcı bir takım çıkar ortaya eminim.

Vaslui maçını düşünürsek ama mecburen Alex'li sistemle oynayacaktır takımımız. Böyle kritik bir maç öncesi bir maçta sistem değiştireceğini sanmam Aykut Hoca'nın.
    Bence asıl tam da böyle kritik bir maç öncesi sistem değişikliği gerekiyor. Eğer tutarsa ve takımınız kazanırsa, hocanın sistem değişikliği ön plana çıkar ve övülür. Ama tutmazsa ve takımınız kaybederse, zaten bir çok kesim tarafından da bu sistem değişikliği gerekliliği ön görüldüğü için tepkilerin ve olumsuz sonuçların şu ankinden daha fazla olacağını sanmıyorum.

Mesaj Yetkileri