Greek Super League İlk 5 Hafta
UEFA Avrupa Ligi İlk 2 Maç
Bu maçta çok kötüydük ama 4 gol duran toptan yedik onu da belirtmekte fayda var, Pranjic reyiz sağ olsun 3 asist yaptı 1 gol attı
Ligde her şey iyi gidiyordu, ta ki Kafes sakatlanana kadar. Levadiakos 2 penaltıyla bitirdi bizi, moraller çöktü. Young Boys maçında Kafes olsaydı o maçı çok rahat kazanırdık. Kadro dar ve kalitesiz olduğundan alternatif bulmak çok zor. Kafes yerine oyun kurucu olarak stoper Digao'yu kullandım düşünün artıkLigde Levadiakos'u yenseydik çok iyi olacaktı ama olmadı şimdilik iyiyiz. Edinho'nun sakatlığı çok kötü oldu. Lyberopoulos kazmasıyla nasıl olacak bilemiyorum. İşimiz çok zor o dönene kadar. Gruptan çıkmak için -Bayern Maçlarını saymıyorum- hala 3 şansımız var. İyi değerlendirmek lazım.

Ligde Levadiakos'u yenseydik çok iyi olacaktı ama olmadı şimdilik iyiyiz. Edinho'nun sakatlığı çok kötü oldu. Lyberopoulos kazmasıyla nasıl olacak bilemiyorum. İşimiz çok zor o dönene kadar. Gruptan çıkmak için -Bayern Maçlarını saymıyorum- hala 3 şansımız var. İyi değerlendirmek lazım.