Haberturk neden içeri alınmıyor? Bir olay mı oldu yeni?
Haberturk neden içeri alınmıyor? Bir olay mı oldu yeni?
başkanın eşgal fotoğrafını yine yayınlamışlar
Takımın acil transferlere ihtiyacı var. Ön eleme maçını zora soktuk. Orada mutlaka kazanmalı yada 2-2 ve üstü beraberlik almalıyız. Bu takıma bile beraberlik almalıyız yazıyorum ya birşey demiyorum. Yönetim bikerede bizi yanıltsaydı keşke![]()
Dun hic bi oyuncu hazir goruntu vermedi. Ben Aykut hocanin hazirlik kamplarinda takimi iyi calistirdigini dusunmuyorum. 3sezondur takim kamptan ciktiginda rakiplerine oranla daha gucsuz duruyor. Ve de ortasaha gobegine hizli oynayan bi oyuncu sart
Fenerbahçe Ülker, yıldız oyun kurucu Bo McCalebb ile üç yıllık sözleşme imzaladı.
Fenerbahçe Ülker, Avrupa'nın en önde gelen oyuncularından biri olan Lester Bo McCalebb ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
1985 doğumlu, 1.83 boyundaki oyun kurucu pozisyonunda oynayan Bo McCalebb profesyonel kariyerinde sırasıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi, KK Partizan ve Montepaschi Siena takımlarında oynadı. Mc Calebb, Pazrtizan ile ABA Ligi ve Sırp Ligi kupası şampiyonluğu yaşarken, aynı zamanda takımının Euroleague Final Four'a ulaşmasında büyük katkıda bulundu. Son 2 sezondur formasını giydiği Montepaschi Siena takımında her iki sezonda da şampiyonluk yaşayan McCalebb, aynı zamanda bir kez daha takımının Euroleague Final Four'a yükselmesine katkıda bulundu. Bunlarla birlikte 2011-2012 sezonunda İtalyan Ligi MVP si seçildi.
2010 yılında Makedon vatandaşlığına geçen McCalebb, Makedonya Milli Takımı ile katıldığı 2011 Avrupa Şampiyonası'nda MVP (En İyi Oyuncu) seçildi.
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30149
Çok iyi oldu bu transfer basket takımı 10 numara![]()
futbol içinde dünya yıldızı oyun kurucu xabi alanso işe görüşülüyormuş![]()
![]()
![]()
Dün alınan sonuç beni üzmedi, elenmek de üzmeyecek. Üzüldüğüm tek nokta 2 sene önceki Aykut Kocaman ile şimdiki arasında gram fark olmaması.
Ama benim inandığım bir başka gerçek daha var ; o da Alex gerçeği. Alex buraya geldikten sonra 4-5 tane hoca geldi-gitti şimdi geriye baktığımızda hepsi mi başarısız yoksa Alex'ten kaynaklanan sistem mi başarısız diye sormak geliyor içimden.
Bundan bir kaç yıl önce Alex daha genç, takım daha diriyken tadından yenmez bu sistem şimdi bir ölüyü andırıyor. İşin kötü tarafı o varken - ve ne yazık ki bazıları Alex'i ilahlaştırırken- oyun içinde bile sistemi değiştiremiyorsunuz (Dünkü maçtan sonra Sow'un oyuna girmesi, Topuz'un ortaya geçmesi ve Kuyt'un tekrar sağa geçmesi ve sistemin yine değişmemesini aklınıza getirin) Durum böyle olunca her şey Alex'in ayağına bakıyor ve bu sistemin adı tabir-i caizse "Alex bir şey yap atalım" oluyor.
Artık Fenerbahçe'nin bir karar vermesi gerekiyor. Alex mi Fenerbahçe mi ?
Eğer cevabımız Alex ise o zaman bir sorun yok, hem bakın dün asistte yaptı onun adına güzel bir geceydi ama cevabımız Fenerbahçe ise artık korkaklığın lüzumu yok aksi halde daha çok üzülürüz.
...
Milos Krasic ve Joseph Yobo bugün çalışmaya çıkmış.
![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Dostum bu sistem işlemiyorsa Alex yüzünden değil mevcut oyuncu profilindendir.
Alex bir hucum oyuncusu.Topsuz oyun bilgisi bitirici vuruşları sezgileri çok iyi olan bir isim.Çok çok iyi de pasör ve asist yeteneği var herkesten 2 saniye önce de düşünmek diyebiliriz buna hepinizin malumudur.
Alex'in arkasında çakı gibi 2 tane ortasaha olsa -Emre kalsaydı ve yanına istediğimiz box box to olsaydı o zaman izleseydik Alex'i-
Alex artık yaşı gereği geriye çok gelirse verimli olamıyor temposu o kadar yüksek değil.Ancak geriden topu kaliteli getirsek ilerde Alex hem kanat hemde forvet oyuncularının performansını arttıracak kalitede bir adam.
Şuan Alex i çıkartalım 4 4 2 ye dönelim Kuyt ve Sow oynasın yine futbol kalitemiz açısından pek bir değişim olmaz.
Çünkü göbekteki oyuncularımız çok yetersiz.Geçen sene ligde 4 4 2 yi en iyi oynayan takım Galatasaray dı ortasahaları Melo ve Selcuk du.2 sinin de oyuna pas yapmaya defansa ve skora katkılarını zaten biliyorsundur.
Bizim ortasahalarımızda bu yok.Defansı az çok kotarabiliyorlar ancak oyunun diğer yönünde çok zayıfız.
Alex hiç değilse bazen aldığı sorumlulukla bu eksiği giderebilecek bir oyuncu.Bakınız Türkiye Kupası finali.
Yani kısacası bizim ortasahamıza en az bir tane çok kaliteli çift yönlü pasör bir adam gelmezse bu sıkıntılar böyle devam eder.İster Alex olsun ister olmasın.
Alex i kesmek de Aykut Kocaman'ın tamamen sonu olur, bu transfer olmadan yaparsa.
Alex artık 35 yaşına geldi beyler. Transferi Alex'e göre değil de takımın ihtiyaçlarına göre yapmak daha mantıklı değil mi?
Şuanki kadro çift yönlü bir ortasaha transferi geldiği zaman uzun zamandır ilk defa rahatlıkla Alex'siz 11 çıkaracak bir düzeyde. Bence daha fazla Alex sisteminde ısrar etmeye gerek yok.
Aykut Kocaman'ın yaptığı transferlerden,istediği oyunculardan kolaylıkla çıkarılacak sonuç şu; Alex bu yıl hiç olmadığı kadar kenarda bekleyecek.
Bugün bir ara zaplarken FB TV'de denk geldim Kuyt'ın ailesini gösterdi, Vaslui maçı öncesi görüntüleriydi sanırım. Kayt mı Köyt mü tartışmaları yapılmıştı ya geldiği zaman, doğrusu "Köyt" denmişti, Hollandalı spikerler falan öyle diyormuş vs... Fakat dikkat ettim çocukları tezahürat yaparken net bir şekilde "Kayt" diyorlardı. Yani sonuçta kendi ailesi en doğrusunu onlar söyler herhalde.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Yobo ve Krasic önümüzdeki turda oynayabilecek miydi?
oynucak tabi![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=dci29OEpYCk
"Dirk Kayt" Diyorfonetikteki karşılığı ˈdɪrk ˈkœy̆t
Sneijder twitter dan Kuyt ve Fenerbahçe yi tebrik etmiş hatta Fener i doğru yazamayınca sorry deyip doğrusunu yazmış etmiş falanİnsan kıllanmıyor değil
Olursa tarihi bir karşılama şart
![]()
İnsan kıllanıyor hakkatenWesley Sneijder @sneijder101010
Compliments to my friend @Dirk_18_Kuyt with his two goals for his new club Fenerbache...
Wesley Sneijder @sneijder101010
I mean for Fenerbahcesorry
Wesley Sneijder'i alalım, formasını kesin alırım, eminim forma patlaması yaşanır zaten bu transfer ile. Ortega, Alex ve R.Carlos transferlerinden sonra en flaş transfer olur diye düşünüyorum.
Edit:
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Fesuphanallah! @sneijder101010 bu aksam 3 defa icinde F.Bahce gecen tweet atiyor.. Bi' sey mi anlatmak istiyor Sneijder..
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
RASTLANTI: Wesley Sneijder toplam 871 tweet atmış.. Görebildiğim kadarıyla daha önce Dirk Kuyt'la ilgili tweeti hiç yok.. Niye şimdi?
---------Topal
-----Sneijder Cristian(Topuz)
Krasic------------Stoch(Kuyt)
------Kuyt(Sow)
yada
Krasic Topal Sneijder Caner(Stoch)
Kuyt Sow
rüya gibi takımlar
Oha hakket twit atmış yok artıkbende kıllandım ha alırsa bende alırım formasını garanti ama ben inanmıyorum
![]()
bu galatasarayın torres ve dzeko işine döndü böyle üst düzey oyuncuların türkiyeye gelmesi çok zor eğer gelirse 10milyondan fazla bonservis yıllık 5milyondan net para kazanır bir de primleri var bu iş zor gibi ama hadi bakalım fener bombayı patlatacak mı
UEFA Şampiyonlar Ligi 4.tur Seribaşılar;
Sporting Braga (POR)
Dinamo Kiev (UKR)
Panathinaikos (YUN)
FC Kopenhag (DAN)
Spartak Moskova (RUS)
Seribaşı olmayanlar;
Fenerbahçe (TUR)
Udinese (ITA)
Lille (FRA)
Malaga (ISP)
Borussia Mönchengladbach (ALM)
Seri başı olmamak daha iyi olmuş![]()
Udinese'de Lille'de güç kaybetti geçen seneye oranla. Seribaşı takımlar çok dişli. Sporting, Kiev, Pana, Spartak Fenerbahçe'yi Vaslui maçlarındaki pozisyonlara göre konuşursak rahat eler ama Krasic'le Yobo da dahil olacak onuda düşünmek lazım.
Screw you guys, I'm goin' home