1 ile 30 arası toplam 169 sonuç

Konu: AC Milan / Yeniden Zirveye

Hybrid View

Zaten çok iyi gidiyorsun bence defansif orta saha almalısın

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Cesena Atalanta Cagliari rüyamda görsem inanmam yahuBüyük başarı olmuş 3 klüp içindeTakıma çok kaliteli takviyeler yapmışsın.Bu sene daha fena bi Milan izletirsin bize artık
    Bende şaşırdım daha öncede belirttim zaten.Cesena 6 puan aldı benden mesela

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    thiago silva 21 gol mü atmış ben mi yanlış gördüm.10 da dede den gelmiş.transferler iyi.Eski gücüne dönüyor milano ekibi.
    Silva ve Dede kaliteli isimler.Yalan yok kornerde ön direk organizasyonunu kullanıyorum ama o gollerin hepsi kornerden değil.Penaltıdan bile golü var Silvanın.

Quote Originally Posted by Kano10 View Post
    Zaten çok iyi gidiyorsun bence defansif orta saha almalısın
    Geliyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

D.Criscito

Savunmanın solunda açılan boşluğa alınabilecek en iyi isimdi.Geçen sezon sağ bek olan Debuchy oynuyordu bu sezon Criscito ve kiradan dönen Taivo oynayacak.

Zenitle Criscito için 18.25 m €'ya anlaşıldı.

A. Merkel

Genoa ile ortak bonservis hakkına sahiptik 1 m verdik ve tamamen bizim oyuncumuz oldu.Orta alanda ileride işimize yarayabilir.

Yann M'Vila

Orta alan için defansif sağlam bir isim için en iyi adayımızdı.Uzun yıllar kulübe hizmet edecektir.Bonservisi için 27.5 m €'ya anlaştık.

M.Veratti

İtalyan orta saha oyuncusu ve ileride iyi bir oyuncu olduğu için kadroya kattığım bir isim 1,2 yıl kiralık olarak yollanabilir.Bonsvervisi için 1.8 m € ödendi.

Mesaj Yetkileri