Gökhan Töre, yetenekli ama hiç bi zaman büyük bi futbolcu olamayacakKararları çok kötü, kontrolsüz dribbling yapıyor.
Gökhan Töre, yetenekli ama hiç bi zaman büyük bi futbolcu olamayacakKararları çok kötü, kontrolsüz dribbling yapıyor.
Şu anda yapılan büyük bir abartıdır. Bu olayı belki de bir çoğumuz bilmiyorduk bile hatta bazılarının da umrunda bile olmadı sürücü hatası dedi geçti ama işin içine Galatasaray'lı Engin girince bi anda memleket meselesi oldu. Engin manitalarına niye araba veriyora kadar girdi. Bizene Engin'in kime ne verdiğinden. İsterse kendisi sokakta yatar, toplu taşıma araçlarını kullanır arkadaşlarına da evini arabasını verir sırf Engin arkadaşlarına arabasını verdi diye olay bu kadar büyütülmez.
Screw you guys, I'm goin' home
http://live.sporx.com/futbol/millita...SXHBQ283870SXQ
Bu adamı daha önceden duyan var mı ? Ben daha yeni duydum adını.Abullah Avcı Milli Takım'da forma giymeye ikna etmiş bu elemanı.
Last edited by Nedvedmania : 18.Haziran.2012 at 16:00
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
doğruysa isviçrelilerin hoşuna gitmeyecek.
yalnız, nuri, selçuk, emre ve hamit gibi futbolcuların arasında nasıl yer verecek merak ediyorum.
(/s)
kutuk cok karisik adamda, anne fasli baba turk dogum avusturya ama isvicre vatandasi
wikipediadaki tarifi
'He is becoming known for his quick feet and dribbling, and due to his playing style and short stature has been likened to a young Lionel Messi.'
Last edited by KanaKe : 18.Haziran.2012 at 20:47
Bu sezon yedekten girip oynadığı karşılaşmalar var, hatta sırf o oynuyor diye izlediğim iki-üç maçı oldu Fulham'ın. Henüz genç geleceği için net bir şey söylemek zor ama benim gördüğüm kadarıyla birebirde etkili, bileklerine hakim, mücadeleci, kendine güveni var. Ama Messi, Shaqiri falan demek pek mümkün değil![]()
tamam ama genelde rezerv takimda oynamiyormu bu eleman? bu sezon 3 yada 4 macami ne cikmis as takim ile.. hani wikipedia da kücük messi felan yazmislarya diyorum o kadar iyi olsa 3-4 maca degil 20-25 maca cikardi messi kadar yeteneklide ingilizler görmedi mi nedir...
Sercan gibi milli takımda ufak bi patlamaya bakar. Anında 3 büyüklere transfer eder medyamız. Ama inşallah gelmez İngiltere'de kalır.
Screw you guys, I'm goin' home
Şöyle bir göz attım istatistiklerine. Premier Lig'de 16 kez forma giymiş, 10 kez sonrada oyuna dahil olmuş, 6 karşılaşmaya ilk 11'de başlamış. Bu maçlardan 2'sinde 90 dakika sahada kalmış. gol-assit yok, toplam oyunda kaldığı süre 680 dakika. İlk maçı 10 Aralık 2011'de Swansea karşısında. Yani sezonun ilk yarısını rezerv takımda geçirmiş, ikinci yarısında as takımda şans bulmuş.
Rezerv ligde 11 maça çıkmış, 5 gol, 3 asisti var. Avrupa ligi grup maçlarında 4 kez, ön eleme maçlarında 3 kez forma giymiş yedek kulübesinden gelip. Grup maçlarında bir golü var. 18 yaşındaki bir oyuncu için iyi sayılabilecek istatistikler. Arsenal'de oynuyor olsa demek daha çok maça çıkmış olacak
transfermarkt
castrolfootball
# Kerim Frei ; "İsviçre'de kalmam için bana kaptanlık bile verdiler ancak babam ve Fas'lı annemin verdiği ilham tercihimi Türk Milli Takımı’ndan yana kullanmama neden oldu."
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Cenker'e katılıyorum. Fiziksel gelişimine özen gösterirse Avrupa'nın hatta belki dünya genelinin hız konusunda lider oyuncularından olabilir.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=15865
Avusturya maçı kadrosu açıklanmış.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bu kadrodan daha iyisi olamazdı.
(/s)
Kerim Frei kim ?
yeni eleman. formayı kaparsa şaşırmamalı.
(/s)
Alexandre Frei'nin Oğlu![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Maşallah kadroya bakgurur duydum
Frei inş iyi topçudur Sercan gibi kazanalım onuda
İsmail Köybaşı sakat değil miydi ?
Kreim Frei iyi olmuş hemen oynatmamız lazım![]()
Hakan Balta neden yok acaba..
yeni oluşumda hakan balta'yı düşünmüyor demek ki.
bence haklı da.
(/s)
Yeni jenerasyon beyler 2014 te Hakan yaşlı olcak gençelere şans verilmeli...
Hakan'ın geçen sezonki performansına ayıptır bence milli takıma seçilmemesi ama çok da mühim değil Hasal Ali-Köybaşı alışsınlar tecrübelensinler falan.
Bu arada Anadolu'dan Trabzonspor'dan Tolga dışında bir oyuncu girememiş kadroya enteresan bir not olarak belirteyim.
Alper Potuk olmalıydı ama olsa ne olacak Mehmet-Nuri-Selçuk-Emre var şans bulamaz.Başka kim olabilirki Anadoludan ?
Onun dışında geçen seneki ve bu seneki performansı göz önüne alınarak Mehmet Topuzda olabilirdi.
Güzel kadro olmus cidden.Mevlüt çagrıldı sonunda hayret.![]()
Kadro oldukça iyi ve umut verici ancak sakat İsmail Köybaşı'nın neden çağırıldığını anlamadım düzelmiş herhalde . Onun dışında Eskişehirspor'dan formda olan Veysel Sarı ve Alper Potuk çağırılabilirdi kadroya .