Maçı izlediğim rumen kanalıda ilk yarının son dakikalarında Sneijder ismini kullandı .. Özellikle bizim transfer haberlerindede adı çok geçmeye başladı .. acaba diyorum ?![]()
Maçı izlediğim rumen kanalıda ilk yarının son dakikalarında Sneijder ismini kullandı .. Özellikle bizim transfer haberlerindede adı çok geçmeye başladı .. acaba diyorum ?![]()
Krasic ismi gündemdeydi günlerce, 2 sene sonra aldık, Sneijder'in de en az 2 yılı var![]()
İstediğimiz tarzda oyuncu alternatifi çok az. Biz istiyoruzki hem savunma yapsın koşsun basmadık yer bırakmasın, hemde teknik olsun topu alsın gitsin, pozisyon yaratsın. Bu şekilde 10 oyuncu sayın dünyada desem eminim herkes çok zorlanır. Artık daha çok takımlar özel bir (birkaç) oyuncuyla yada yoğun hatasız pas trafiğiyle başarılı oluyorlar, taktiğin artık ön planda olmadığını düşünüyorum. Teknik direktörlere de sadece iyi kadro seçimi, motivasyon ve takım yönetimi işi kalıyor. Mourinho Nuri'yi sol bek deniyormuş, emin olun sol bek oynasın, sol açık oynasın ortada oynasın farketmez o takım yine her harukarda başarılı olur, orda Ronaldo var.
Burak
Türkiyede öyle oynayan futbolcular emre ve selçuktu emrenin kötü oldu gitmesi
Alıcağım isim tino costa olmamalı onun koypası cris var bize daha sert oyuncu lazım sissoko tarzı ve kesinlikle siyahi oyuncu olmalı orta saha alıcaksan siyahi alıcaksın
Fenerbahçeye Fernandes gibi adam lazım.
Orta saha transferi play-off turundan önce halledilecektir diye düşünüyorum.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Kaç senedir düşünüyoruz ama olmuyor o orta saha transferi![]()
Beşiktaş futbol şube sorumlusu Tamer Kıran Fernandes için iyi bir teklif gelirse satarız demişti. 7-8 milyon Euro verip alsak aslında, Beşiktaş maddi olarak zorda, kabul edebilirler.
Wesleyi alcazz biz Fernandes neymiş![]()
Fernandes tam aradığımız isim 10 verelim alalım. Beşiktaş'ın 10 milyona hayır diyeceğini sanmıyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fernandes 10 + Özer'i verelim bitsin bu iş![]()
Özer, Sezer, Bienvenu + 5 milyon Euro verelim alalım![]()
Fernandes’e Fenerbahçe’nin talip olduğu yönündeki haberleri değerlendiren Samet Aybaba, “F.Bahçe Fernandes’i istiyorsa, ben de buna karşılık onlardan Stoch, Sow, Baroni ve Bekir’i bize vermelerini isterim” diye konuştu.
So what?
Saike
Kul fanidir, yol mukaddes Beşiktaş'ındır Manuel Fernandes Fenerbahçe'li arkadaşlar![]()
GS ve FB' den biri ciddi rakamlara Fernandes'i transfer etmeye kalksa bile yönetimin yurt içinden bir takıma Fernandes'i satmasına taraftar karşı çıkar. Yönetimin Fernandes konusunda tavrı net. Geçen sezon ki formunu bu sezonda devam ettirirse yurt dışından bir takıma kesin transferi gerçekleşir.
Fernandes avrupa şampiyonasına davet edilmediği için avrupa'nın elit liglerine transfer olması zor. Zaten beşiktaş avrupa'da yok nerede izleyecekler de isteyecekler fernandes'i.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Copue lazım bize
sananes
Fernandes Avrupa Şampiyonasına kadar Milli takım kadrosuna çağrılan bir oyuncuydu. Play Off maçlarındaki formsuzluğu yüzünden Avrupa şampiyonasından oldu. Kendi mevkisinde oynayan oyuncu çokluğu da etkiliydi.
Arda Turan Atletico Madrid'e transfer olmadan önceki sezon Galatasaray ne Avrupa kupasında oynadı nede o sezon Arda'nın peşini sakatlıklar bıraktı. Yinede Atletico Madrid'e transferi gerçekleşti. O açıdan bakarsan Fenerbahçe'nin yerli oyuncularının hiç mi hiç değeri yok. Fenerbahçe'de son iki sezondur Avrupa kupalarında oynamadı o yüzden diyorum. Fernandes çizgisini bozmasın en fazla 1 sezon tutabiliriz kadromuzda.
isteselerdi coktan teklif olurdu ayrica kendisi zaten valencia'da oynamadi mi? eger avrupadan bir kulüp gözünü dikseydi besiktasa gelmezdi.. fernandes öyle paha bicilmez bir oyuncu degil ederi en fazla 6-7 milyon euro avrupadan hicbir kulüp 10 milyon euro veya üstünü vermez
Capoue yi alamayız artık, çünkü onun yerinde oynayan Mehmet Topal var. Fazla ofansif bir oyuncu değil. Sissoko sakatlandığında bir kaç kere oynadı aslında Sissoko'nun görevini de tam anlamıyla yerine getirdi fakat yine de ne kadar verimli olur bilemeyiz. Bize Moussa Sissoko lazım. Ha bende Capoue'yi çok isterim, bir dmc ye göre baya teknik bir oyuncu. Keşke Baroni'yi gönderip, Sissoko ile Capoue'yi paket yapsak![]()
sadece 1 yada 2 mawça çıkmıştı diyebiliyorum ben nasıl da avrupa şampiyonasına kadar milli takıma çağırılan bi oyuncu olur orasını anlamadım bu arada fernandesi avrupa kulüplerinin alması için avrupa şampiyonasında oynamasına gerek yok öyle olsaydı bu gün hulklar j.hernandezler keşfeldilmezdi hiç bi zaman