Sayfa 13 / 43 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bamba Servet gibi birsey hava topu vermiyor ama karsisina birini aldimi ya yaka paca indirecek yada yerlerde surunecek

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Baris Ozbek az kaldi gol atiyormusya

http://s1.directupload.net/images/120721/wipnilwm.swf

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Offf hemde topukla!!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Offf hemde topukla!!
    ee yetenekli çocuk

http://www.youtube.com/watch?v=Zg5-sIgzWx0

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspor'un hazırlık maçlarındaki rakipleri:

29 Temmuz - FC Südtirol |
    02 Ağustos - Greuther Fürth |
    04 Ağustos - Queens Park Rangers.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Trabzonspor’un sol kanat savunucsu Marek Cech henüz teşhisi konulamayan hastalığa yakalandı.

Düşmeyen ateş şikayeti ile tedavisine başlanan ve antibiyotik tedavisi uygulanan Cech antibiyotik tedavisine cevap vermezken kamptan alınarak Münich’te hastaneye yatırıldı. Başkan Sadri Şener ve Genel sekreter doktor Hasan Yener oyuncuyu hastanede ziyaret ederken Cech’in uzun bir süre futbol sahalarından uzak kalacağı belirtildi.

ÖNCELİK SAVUNMA
    Başkan Sadri Şener’in takviye yapılacağını açıklamasının ardından transfer çalışmalarına hız verildiği öğrenildi. Önceliği savunma hattına isteyen Güneş’in bu isteğine Şener’in 2 yada 3 gün içerisinde bir savunma oyuncusu transferi yaparak cevap vermesi bekleniyor. Başkan Şener’in bugün Almanya kampından ayrılarak transfer için harekete geçeceği belirtildi. Bordo-Mavililerin, stoper için önceliği M.City’in Fildişili yıldızı Kolo Toure’nin olduğu, bu transfer harekatını bizzat Başkan Sadri Şener’in yürüttüğü ifade edildi. Bordo-Mavililer, 3.5 milyon EURO isteyen City’nin fiyatında indirim için çalışırken, oyuncunun 2.5 milyon EURO’luk yıllık maliyeti nedeniyle sıkıntı yaşadığı belirtildi. Trabzonspor, sol stoper için hem savunmada hem de sol bekte forma giyen Benficalı Emerson ile birlikte Zenit’ten Lukovic ile temasta olduğu ifade edildi.

ÇİFT ANTRENMANA DEVAM
    26 temmuz tarihinde Almanya’nın Münich şehri yakınlarında Lonnhof kasabasına gelerek yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da futbolculara yarım gün izin veren Teknik direktör Şenol Güneş çalışmalara yeniden başladı. Bordo mavililer bugün sabah saat 11.00 ve 18.30 iki antrenman gerçekleştirecek. Trabzonspor ikinci hazırlık karşılaşmasını Perşembe günü Bundesliga’nın yeni ekiplerinden Greuter Fürth’le yapacak.

(Lig TV - Can Karyağdı)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

QPR'a karsi 1-0 ondeyiz hazirlik macinda gol Volkan.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Soylemeye utaniyorum ama Baris Ozbeki bu hazirlik macinda begendim

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

trabzonspor ne kadar güzel oynuyo yav takımın uyumu kusursuz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

SWP attigi gol ile berabere kaldik ama cok guzel takim uyumu var, bide su transferler olaydi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu olmadı işte Burak

Burak Yılmaz Trabzonspor'u icraya verdi

Trabzonspor'dan olaylı bir şekilde Galatasaray'a giden Burak Yılmaz'ın, 430 bin Euro'luk alacağı için kulübü icraya vermesi tepki çekti.

Trabzonspor'dan garanti para ve maç başı ücretleriyle birlikte toplam yıllık 2.2 milyon euro kazanan Burak Yılmaz, kalan 430 bin euroluk alacağı için avukatı kanalıyla Trabzonspor hakkında icra takibi başlattı.

Bordo - Mavili yöneticiler de Burak'ın icra takibi başlattığını doğruladı. Trabzonspor'dan ayrılarak Galatasaray'a giden Selçuk ve Beşiktaş'a transfer olan Egemen Korkmaz da Bordo - Mavili takımdan alacakları konusunda daha önce icra takibi başlatmış ancak alacakları ödenmişti.

Burak'ın kulüp hakkında icra takibi başlatması Trabzon kamuoyunda da geniş yankı buldu. Yerel gazete ve internet sitelerinin verdiği haberin altına yorum yazan taraftarlar, Burak'a tepki göstererek, "Yeniden parladığın Trabzonspor'a yaptığın işe bak" ifadelerini kullandı.
    http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=29130

En büyük hakkıdır emeğinin karşılığını almak ancak icraya vermek falan pek hoş olmadı bence. Sonuçta şu an o paraya muhtaç olduğunu sanmıyorum. Ne kadar süredir ödenmediğini bilmiyorum, Trabzon yönetiminin Galatasaraya transferinden ötürü kızgınlığından bazı zorluklar çıkartıp çıkartmadığını bilmiyorum ama genede ne olursa olsun böyle bir hareket yapmamalıydı diye düşünüyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Anlayın işte son dönemde neler yaşamış ki bunu yapıyor.

Takımın gol kralına parasını vermeyen TS'yönetiminin eleştirilmesi lazım asıl.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Burak bugüne kadar oynadığı hangi takımdan alacaklarını sorunsuz alabilmiş acaba? Emeğinin karşılığını alması, istemesi en doğal hakkı. Hakkının da epey büyük bir kısmını almış habere göre. Kalan meblağ için hemen icra takibi başlatmak yakışıksız olmuş. Ülke şartları belli, neredeyse bütün takımlarımız maddi yönden sıkıntı çekiyor. Sporcu, çalışan ücretlerini ödeyemiyor. İcra takibi seçeneğine gelene kadar, parasını almak için neler yaptığını bilmiyoruz gerçi. Belki buna mecbur kaldı. Ama keşke bekleseymiş icra için.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Burak bugüne kadar oynadığı hangi takımdan alacaklarını sorunsuz alabilmiş acaba? Emeğinin karşılığını alması, istemesi en doğal hakkı. Hakkının da epey büyük bir kısmını almış habere göre. Kalan meblağ için hemen icra takibi başlatmak yakışıksız olmuş. Ülke şartları belli, neredeyse bütün takımlarımız maddi yönden sıkıntı çekiyor. Sporcu, çalışan ücretlerini ödeyemiyor. İcra takibi seçeneğine gelene kadar, parasını almak için neler yaptığını bilmiyoruz gerçi. Belki buna mecbur kaldı. Ama keşke bekleseymiş icra için.
    Hemen kısmına cevap yazacaktım ama kendin cevap vermişsin zaten devamında Çat diye icra yaptıracağını sanmıyorum. Ön görüşme olmuştur ve sonrada icraya mecbur kalmıştır. En basit teori : Telefonla konuşma olmuştur, TS yönetimi de Burak'a karşı kızgın olduğu için olumsuz yanıt vermiştir. Sonrada icra işte.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bunlar varsayım ama. Tam tersi de olmuş olabilir. Hiç görüşmeden icra takibi de yapılmış olabilir. Ama ne olursa olsun Burak Yılmaz gibi birisi 400-500 bin avro için bu kadar aceleci davranıp da sıkıştırmamalıydı eski kulübünü.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspor'dan garanti para ve maç başı ücretleriyle birlikte toplam yıllık 2.2 milyon euro kazanan Burak Yılmaz'ın, kalan 430 bin euro'luk alacağı için avukatı kanalıyla icra takibi başlatması ile ilgili belgenin kendilerine ulaştığını kaydeden Trabzonspor Kulübü Genel Müdürü Sinan Zengin, "Bu gelişmeye şaşırdık. Çünkü kulüp tarihinde ilk kez böyle bir durum oluyor" şeklinde konuştu.
    Burak Yılmaz'ın Bordo-Mavili kulüpte forma giyerken en yakınında olan isimlerden biri hiç kuşkusuz Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Denizeri...
    Davayı öğrenir öğrenmez Burak Yılmaz'la temasa geçtiğini belirten Denizeri, "Olayı duyunca Burak'la görüştüm. Çok üzüldüğümüzü, şaşırdığımızı söyledim. Trabzonspor'un ona kattıkları karşısında yaptığının yanlış olduğunu söyledim." ifadelerini kullkandı.

Burakin haberi yokmus diyorlar ama habersizde boyle birseyi avukatlari niye yapsin onu anlamadim. Bosuna Trabzon defteri kapanmadi dememis demekki

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Trabzonspor'un muhtemel rakipleri :FC Dinamo Bucureşti (ROU),FC Midtjylland (DEN),FC Sheriff (MDA),WKS Śląsk Wrocław (POL),Videoton FC (HUN)

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Videoton ya da Wroclaw gelsin. Hepsini eler Trabzon normal şartlarda; ama diğerleri biraz zorlar gibi görünüyor. O yüzden de bu takımlardan biri gelsin, tur sağlam olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Orduyla hazırlık maçımız var izlediğime göre şuanda en iyi 11

Onur,Celu,Bamba,Giray,Serkan,Zokora,Sapara,Colman, Volkan,Olcam,????

Forvette Henrique çok istekli ama etkisi sıfır.Halil girdi şimdi onu izleyelim bakalım.Ama sağlam bir forvet şart yahu.

Zeki Yavru 11'de başladı sağ bekte.Çokta kötü oynadığı söylenemez ama yeterli olur mu bilememde Serkan yerine o oynasın isterim zaten takımın şu kadroyla ligde bir iddaası yok en azından belki kazanırız onuda.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bugun takim fena degildi, 4-3-3'e yakin bir duzene gecmisiz.

Zokora defans onunde dururken, Adrian ve Sapara onun onunde ofansif oyunu yonlendiren isimler oldu.

Mustininde dedigi gibi forvet eksikligi bariz bir sekilde gorunuyor. Vittek bugun kadroda yer almadi buyuk ihtimal gidecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sezon başlayacak yakında zeminin haline bak. Ondan sonra maçların ortasında zemin degiştirmeye kalkarlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Sezon başlayacak yakında zeminin haline bak. Ondan sonra maçların ortasında zemin degiştirmeye kalkarlar.
    Dün sahayı ilk gördüğümde bende böyle dedim.
    Last edited by Trabzonspor : 12.Ağustos.2012 at 15:26

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yine traktor sokmuslardir sahanin icine, son yillarda cikti bu cim sorunu ondan once sorun yasadigimizi hatirlamiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Onur'da göbek var sanki hafiften yada fotoğraf öyle çıkmış.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Onur'da cok gobek vardi, Serkan Balciya benzemisti bi ara ama cogunu vermis az birseyi kalmis

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Formaları çok güzel Trabzonun.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Dolgu isleminde sona yaklasildi diyorlar oyle gozukmesede.

Yerel secimlerinden once dolgusu biter sonra ihalesi yapilir secimlere 1 haftya kala.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

yaz günü karabükteki maçý saat 5'e vermiþler.O havada adamlara biþey olmaz umarým.TFF bu sezon bize karþý nasýl bir tutum izleyeceiðiini sezonun baþýnda gösterdi.

Diğer bütün maçlar gece oynanacak.

Sayfa 13 / 43 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri