-
10.Ağustos.2012, 18:58
Transfer Süreci Nasıl İşliyor?
Ben bu başganlık işine başlarkenki mottom geçen sene de söylemiştim, taraftarlarımızın FM ya da PES oynarken menajer ekleme, editör kullanma ihtiyacı duymadan takımını yönetmesiydi. Zaten biliyorsunuz bu oyunlar ilk sezon çok az bütçe veriyorlar.
Gerçekte transfer ettiğim futbolcuları FM ve PES’te alamıyorum. Kafayı yemek üzereyim! Neyse ki söz verdiğim gibi bu sezon transferlerini oyunların 2013 versiyonlarına yetiştirmeyi başardık. Buna rağmen bu kadroya takviye yapmayı düşünenleriniz varsa işin ‘KAKA’sını çıkartmadan, klavyelerini yavaşça bıraksınlar.
Sizlere transfer sürecinin nasıl işlediğini anlatayım. Fatih hoca transfer edilmesini istediği futbolcuların isimlerini bana ilettikten sonra bu oyunlarda hilesiz almaya çalışıyorum eğer alamazsam hırs yapıp gerçekte alıyorum. Olay tamamen bundan ibaret.
Bu oyunlara dair en büyük hayal kırıklığım oyunda süper yıldız olan Freddy Adu’yu Rizespor formasıyla görmemdi. Ah be Adu seninle ne şampiyonlar ligi kupası ne lig şampiyonlukları yaşamıştık SEN NE ARA YETENEKLERİNİ KÖRELTTİN!!!11
Son olarak acı not Riera’yı oyunda da gönderemedim maalesef. Moralini bozdum, kadro dışı bıraktım, yerli yersiz para cezaları verdim bana mısın demedi. 
twitter@unalbasgan
eğlence amaçlı paylaşılmıştır.
Last edited by Nedvedmania : 10.Ağustos.2012 at 21:31
Reason: Gereksiz kısımlar silindi.
Mesaj Yetkileri