18 M € 2 oyuncu 2 side intere ne kadarda iyi performans vermemiş olsalarda cok büyük paralara gitmişler kadro genişliginden bekirin pek forma sansı buldugunu sanmıyorum ayrılması kendisi için iyi olacaktır gittigi takımda ülkemizi en iyi şekilde temsil eder orada başarılar dilerim,gelecek olan arkadaşların mutlaka takıma katkısı olacaktır

Galatasaraylı hocamızın yaptıgı anlaşmalar gercekten cok mantıklı nokta atışı diyorum
Aykut demir sag kanat,sol kanat,defans,defansif orta saha cok iyi bir alternatif 3 yılda bonuslarıyla
2 M € para ödenecek hakkıdır inşallah galatasaray takımında kalıcı olur büyük katkılarda bulunur Montillo 4 Yılda bonuslarıyla 6 M € maliyeti var Ofansif orta,Sag,sol oynayabiliyor
son vuruşları topla olan yetenegi bu iş için bicilmiş kaftan diyorum özellikle montillonun gol sevincleri cok renkli

Galatasaray yoluna hız kesmeden devam ediyor Bu sene Şampiyonlugu bırakmayacaklar Fenerbahce ise Cıkış yapan yapmaya calısan görüntüsüyle Ligi üst sıralarda bitirir Takımı Avrupada ön eleme oynatır gercekten cok güzel bir kariyer oluyor yorumlarımla renk katmaya calısıcam