Sayfa 689 / 896 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
20,641 ile 20,670 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe Asbaşkanı ve tranfer komitesinin başı Ali Yıldırım'dan gündeme dair önemli açıklamalar geldi.Yıldırım özellikle sarı lacivertli taraftarların merakla beklediği orta saha transferi ile ilgili sorulan soruya, "Transferi noktaladık" yanıtını verdi.

Samandıra Can Bartu Tesislerinde basın mensupları ile bir sohbet toplantısı gerçekleştiren Asbaşkan Ali Yıldırım,teknik heyetin kendilerine kadronun yeterli olduğu raporunu verdiği ve bu süreçte ortaya atılan transfer iddialarının tamamının gerçek dışı olduğunu söyledi.

Takım içerisinde başta Henri Bienvenue olmak üzere bazi oyuncularına resmi tekliflerin olduğunu dile getiren Yıldırım, Aykut Kocaman'ın vereceği kararlar doğrultusunda birkaç isimin takımdan ayrılmasına izin verebileceklerini ifade etti.

Dia'nın satışınıda hesaba katarak yaptıkları değerlendirme sonucu bu sezon transfere Fenerbahçe kasasından sadece 10-12 milyon Euro gibi bir paranın çıktığını bununda 4 senelik bir ödeme planına yayıldığını söyleyen Ali Yıldırım,ince eleyip sık dokumalarından karlı çıkanın Fenerbahçe Kulübü olduğunu sözlerine ekledi.

Yobo ve Krasiç transferlerinde oyuncularla olan anlaşmaların Fenerbahçe'nin Avusturya Kampı sırasında yapıldığını, açıklayan Asbaşkan Ali Yıldırım,kulüpleri ile pazarlıkların süreci geciktirdiğini söyledi.

Son olarak Fenerbahçe'nin ligdeki 5 maçlık cezasının kaldırılmasına ilişkin beklentilerinin bulunduğunu dile getiren Ali Yıldırım,buna yönelik görüşmelerinin olduğunu ancak bunların resmi olmadığını açıkladı.

LigTV

Yarın G.Saray mağlubiyeti, sonra ligde olumsuz bir sonuç (Elazığspor maçı) gelsin, o zaman görürüm orta saha geliyor mu gelmiyor mu

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

transferi yaparsa aziz baskan yapar yoksa aykut hocanin ben bu saatten sonra transfer isteyecegini sanmiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Arkadaş bizim göremediğimiz ne var şu orta sahada ? Transfer yapmayacağız diyip duruyorlar.

Topal-Baroni-Topuz olacak galiba orta sahamız Vaslui maçlarıda Mehmet iyi performans sergilemişti bu orta saha fikrini oluşturmuş olmalı

Sağda Krasiç oynar Solda Stoch ileridede Kuyt.

Alexle Baroni değişmeli oynar

Kuytlada Sow değişmeli oynar görünen bu şimdilik

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Ah Aykut Ah

Seni hala bu takımın Alex Fergusonu sananlar var birde utanmadan yeterli demiş teknik ekiple beraber.

Yol yakınken bırak git Bank Asya tam sana göre gol at defansa çekil 90 dakika bi dene şansını.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

daum bile daha cesurdu koskoca selçuğu sağ beke çekecek kadar hem de
    aykut hocayla uzun vadede başarı gelecektir ben inanıyorum sadece sabır

Bence bir iki yönlü ortasaha lazım yanlız beyler dikkat ettiniz selçuk şahin oynadığı maçlarda çok güzel hareketler yapıyo çalım yapıyor ben onu gözlemledim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osmanli12 View Post
    Bence bir iki yönlü ortasaha lazım yanlız beyler dikkat ettiniz selçuk şahin oynadığı maçlarda çok güzel hareketler yapıyo çalım yapıyor ben onu gözlemledim
    Hareket yaptığı her atağın sonunda denediği diklemesine paslarla ya da uzun paslarla topu kaptırıyor, Selçuk aynı Selçuk

Aykut Kocaman hakkında çıkan ikilikleri de cidden anlamlandıramıyorum. 1 yıl süren 3 Temmuz sürecinde o taptığınız Zico'nun, ya da istediğiniz o yabancı teknik direktörlerin takımın başında kalma ihtimali neydi? Kalsa bile kötü geçen sezonun ardından son haftalara kadar oyunculara olan inancını kaybetmeyecek kaç tane teknik direktör var ki? Egosu yüzünden takımı, oyuncuları darmaduman eden bir sürü teknik direktör gördük, bu kadar mütevazı bir adamı, takım ruhunu böyle aşılayan bir adamı cidden bulabileceğimizi mi düşünüyorsunuz?

Aykut Kocaman'ın 3 yıldır kulübün içinde olması Fenerbahçe'nin bu dönemin içinden bu kadar güçlü çıkmasındaki en büyük etkenlerden biridir, ve Aykut Kocaman taktiksel başarısıyla olmasa da Fenerbahçeliliğiyle sizden de, benden de, Alex Ferguson'dan da çok büyük bir adamdır benim gözümde. Bu kulübe zarar verdiğini hissettiği an kendi gider zaten, Fenerbahçe'yi kendi çıkarlarının, aldığı 3 kuruş maaşın üstünde tuttuğundan da eminim.

Not : Fenerbahçeli değil anti-Galatasaraylı derler ya, Fenerbahçe'nin çıkarları hakkında konuşmaktan daha çok Aykut Kocaman'a olan nefretini kusan arkadaşlarımız var. Kulüp efsanesi olan bir oyuncu ve kulübün mevcut teknik direktörü hakkında sanki kulübü dibe çeken, sadece para için takımda kalan biri gibi konuşulması üzücü.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

selcuk 9 sene sonra kendini gelistirdi mi diyorsun fenerde

Yinede Garip Yani selçuk bu yani sapı supu belli olmaz bi bakmışız selçuk ronaldo chop falan yapuyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osmanli12 View Post
    Yinede Garip Yani selçuk bu yani sapı supu belli olmaz bi bakmışız selçuk ronaldo chop falan yapuyo
    Yok daha Ronaldo Chop'a gelmedik, ama Zidane roulette falan yaptı yani geçen sene Beşiktaş maçında

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Yok daha Ronaldo Chop'a gelmedik, ama Zidane roulette falan yaptı yani geçen sene Beşiktaş maçında
    Bügün zidane roulette yapan yarın ronaldo chopta yapar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

millet sevgilisinden mesaj bekler biz fenerbahçeden transfer

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hoca transfer istemiyormuş...

anlayamıyorum. neden en başından beri, costa, lassana gibi adamların peşinden koştuk o zaman?
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

uyuşuk cristian'la geleneksel kanser olma günleri başlasın.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mehmet Topuz'u ortada oynatsa bari.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Cristian Topal'danda Topuz'danda iyidir.

Cristian iyide top taşıyamıyor, oyun kuramıyor, ihtiyacımız olan oyuncu değil.
    Burak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aykut hoca transfer istemiyorsa Salih,Cristian,Topuz üçlüsüne güveniyor demekki. Salih bu yıl baya forma şansı yakalayacak gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post

anlayamıyorum. neden en başından beri, costa, lassana gibi adamların peşinden koştuk o zaman?
    Belki sadece spekülasyondu onlar.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Acaba kuyt çok yönlü diye diye kuyt i ortada denemeye kalkmasın. Yok yapmaz heralde. Yani inşallah yapmaz..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Wesley geliyo wesley hep şaşırtmaca bunlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Wesley geliyo wesley hep şaşırtmaca bunlar
    Vaslui'den ayrıldı o yanlız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Vaslui'den ayrıldı o yanlız.
    Sneijder'i kastediyordu sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu gece sahurda fb gb maçını ziliyodum 2008 2009 orta saha deniz ve selçuktan oluşuyodu maçta ve cris topala şükrettim bian

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by goosfraba View Post

Bu bizim transfer çehremizin ne kadar dar olduğunu gösterir. Tabi bu sadece bize has durum değil ama biz de bundan kurtulamadık.

3 Senedir Krasic'in peşinde koşuyoruz sonunda aldık, Dünyada başka sağ açık yok ondan olsa gerek.

Devre arasında ortasahaya adam almamız lazım diye yola çıkıyoruz Alper'i istiyoruz olmayınca transferi kapatıyoruz (?) Yine her yaz transfer döneminde Lass'ın ve kalıplaşmış 2-3 oyuncunun transferi için mücadele ediyoruz olmayınca da transfer kapatıyoruz.

Siz bilmez misiniz Dünyada bu oyuncular dışında başka oyuncu olmadığını, 1 oyuncu istersiniz oldu oldu olmadı transferi kapat seneye aynı oyuncuyu tekrar iste mantık bu, hayıflanmak niye ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Vaslui maçlarında dikkat ettiyseniz, oyun kuran oyuncu olamadığı için Alex hep geriye gelip top aldı, oyun kurdu, oyunu yönlendirdi. Bu ne demek oluyor? Alex'in geriye gelmesi demek, ileride sadece tek forvetin kalması demek. Yani, hücumu bir adam eksik yapmak demek.

Bugün de dikkat edin. Muhtemelen yine Alex gelip top alacak savunmadan, oyun kuracak. Böylece ileride sadece Kuyt kalacak ve ofansif anlamda bir adam (ki o adam en önemli adamımız) eksik olacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    11

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

demekki hrhangi bir pürüz çıktı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

transfer olmayacak belli ki arkadaşlar.ben kendimi bildim bileli her sezona bi soru işaretiyle başladık bu yıl da; ortasahanın göbeği hayırlı olsun

Mesaj Yetkileri