Aslı Çakır Alptekin 2004 gençler Dünya Şampiyonası'nda doping kullandığı için 2 sene men edilmiş. Dün akşam yapılacak olan madalya törenide bu akşama ertelendi,sebebide doping testi yapılması.İnşallah birşey çıkmaz. Çıkarsa bilemiyorum neler olur.Daily Mail gazetesi ise, “1500 metre finali öncesi atletlerin aldığı tek ilaç yatıştırıcı olmalı. Çünkü olimpiyat tarihinin en yavaş 1500 finalini koşarak stattaki 80 bin seyirciyi uyuttular” yorumunda bulundu.
Alptekin: Terbiyesizler!
Londra'da kadınlar 1500 metrede altın madalya kazanarak Türk spor tarihine geçen Aslı Çakır Alptekin, "Doping yaptılar" diye suçlamada bulunan İngilizlere "Bu, onların terbiyesizliği. Meyve veren ağaç taşlanır" yanıtını verdi
Ahaha![]()
"GÖLGEMİ RAKİP ZANNETTİM"
Aslı Çakır Alptekin, yarış sırasında başından geçen ilginç bir olayı da şöyle anlattı: ''Gece koştuğumuz için stadın ışıkları yanıyordu. Son 100 metrede 3 gölgem görünüyordu. Sağ tarafımdakini rakibim zannettim. Basıyorum basıyorum benimle birlikte. Gölgemi rakibim zannettim ve hızımı artırdım. Sonra ekrana baktım, ben öndeyim ve biraz rahatladım.''
Aslı, yarışın hemen bitiminde Gamze'nin kendisine ''Yine aynısı oldu'' diye bağırarak Avrupa Şampiyonası'nı hatırlattığını da sözlerine ekledi.
Tamamı : http://www.htspor.com/olimpiyat/habe...-terbiyesizler