Kombinelere büyük ilgi

Yeşil Beyazlı taraftarların göstermiş olduğu yoğun ilgi nedeniyle uzatılan kombine bilet satışlarının bugün (dün) sona ereceği bildirildi.

Bursaspor yönetimi tarafından daha önce 24 Temmuz pazartesi günü son bulacağı duyurulan kombine bilet satışlarının uzatıldığı, taraftarların bugün mesai bitimine kadar biletlerini alabileceği açıklandı. Bursaspor Kulübü`nden yapılan yapılan açıklamada, bugüne kadar 9 bin 600 kombine bilet satışının gerçekleştiği ve taraftarların yoğun ilgisinin sürdüğü, kesin rakamın ise yarın açıklanacağı ifade edildi. Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe`nin ardından en çok kombine bilet satışı gerçekleştiren Bursaspor, bu yıl da aynı başarıyı tekrarlamak için bilet fiyatlarınının 12 taksitle ödenmesi için karar almıştı. Yeşil Beyazlı taraftarların kombine biletlerine göstermiş olduğu yoğun ilgi nedeniyle kendilerine teşekkür eden Başkan Levent Kızıl, "Şu ana kadar hedeflediğimiz rakama ulaştık. Bugün bu rakamın artmasını bekliyoruz. Zor şartlarda takımlarını her zaman destekleyen ve bizlere sahip çıkan cefakar Bursaspor taraftarlarının, bu sezon da üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Bursaspor taraftarının ne kadar büyük bir taraftar olduğunu bu sezon da Süper Lig`te de tüm Türkiye`ye görecektir" dedi.

Şumi yine büyüledi

Bursaspor`un orta saha oyuncusu Sumulikoski, Galatasaray ile oynanan sezon açılış maçında sergilediği futbolla Yeşil Beyazlı taraftarların daha şimdiden gönlünde taht kurdu.

Maçın 5.dakikasında attığı golle tribünleri ayağa kaldıran Sumulikoski, performansıyla da takdir topladı. Bursaspor`un bu sezon orta sahasında tam bir maestro görevi üstlenecek olan başarılı futbolcuya taraftarlar "Şumi" lakabını taktı. Açılışta futbolcularını tribünlere davet eden Yeşil Beyazlı taraftarlar, Sumulikoski`ye büyük sevgi gösterisinde bulunarak onu adeta yere göğe sığdıramadı. Yeşil Beyazlı formayla Galatasaray`a karşı atığı golün bir başlangıç olduğunu belirten Makedon futbolcu, "Siz beni esas Ligi başlayınca görün. Şu anda kapasitemin yarısıyla oynuyorum. Sezon içinde ise performansımın tamamını sahaya yansıtıp, Bursaspor`un başarısı için gollerime devam edeceğim. Şu an herşey yolunda gidiyor, inşallah böyle devam eder" diye konuştu.

Kaynak:Hürriyet Bursa Gazetesi