Fenerbahçe'de Alex yedek olacak deniyor.
Volkan - Mehmet Topuz - Bekir - Egemen - Hasan - Topal - Baroni - Selçuk - Stoch - Caner - Kuyt şeklinde bir 11 gördüm, şaşırtıcı.
Fenerbahçe'de Alex yedek olacak deniyor.
Volkan - Mehmet Topuz - Bekir - Egemen - Hasan - Topal - Baroni - Selçuk - Stoch - Caner - Kuyt şeklinde bir 11 gördüm, şaşırtıcı.
topal-baroni-selcuk 3 tip ayni oyuncular..
Fenerbahçe her sene Alex'siz deniyor, olmayınca Alex'e dönüyor. Alex olmazsa daha kolay alırız bence.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Aykut Kocaman sürpriz yapmayı seven bir antrenör. Bir bakmışsınız cidden Alex yok.
Volkan - Egemen - Bekir - Hasan Ali - Orhan - Selçuk - Baroni - Caner - Topuz - Kuyt - Sow
Bu 11'le başlar ki en doğrusuda bu , ilerleyen dakikalarda önce Topal girer sonra Stoch en son da Alex'i alır.
Bu arada Krasic'i oynatacağını pek sanmıyorum adam en son maçını 15.01.2012'de 20 dakika oynamış baya çalışması lazım çok eksiği var.
Alex yoksa rahat kazanırız ortasaha da üç tane düz oyuncu var
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Benim 2 gündür gördüğüm sabit bir kadro var, klasik düzende.
Volkan
Orhan
Bekir
Egemen
Hasan
Topuz
Selçuk
Cristian
Caner
Alex
Kuyt
Fenerbahçe muhabirlerinin verdiği bilgiye göre büyük ihtimalle bu kadro çıkacaktır. Oynamayanlara bakalım Gökhan(sakat) Yobo,Krasic,M.Topal,Stoch,Sow ve diğerleri. Kısaca Galatasaray rahat bir şekilde nasıl kazanır ? bunun hesapları üzerinde iyi bir çalışma yaptığımız kesin.Ama biz de kazanabiliriz, Defans oyuncuları orta alana attığı topu tekrar dönmesi halinde kendi aralarında çevirirken hata yapmazsa, 60-70 metre geriden Volkan'a daha az geri pas atılırsa, Selçuk Şahin bizi daha az nasıl çıldırtır diye beklentimize fazladan karşılık verirse, O olmazsa takımı ileriye taşıyacak adam yok denilen, oysa son 2 maçtır Volkan'dan bile daha az topla buluşan Alex'in bizi ileriye taşımasıyla maçı kazanabiliriz neden olmasın ?
Evet karamsarım, Bir takıma monte etmek adına milyon €'lar harcayıp getirdiğiniz adamları 2 ayda monte edemezseniz, işlemeyen, her geçen zaman daha da kötüye giden köhne bir sisteme bağlı kalırsanız, Bir oyuncunun ayağına bakıp "bir şeyler yapsa da kazansak" diye beklenti içinde olursanız ben karamsarım. Futbol oynamak yerine, kendi futbolunu kabul ettirmek yerine rakibin oyununu kabullenen, elindeki gücü ve potansiyeli ortaya çıkarmak yerine korkak bir anlayışa bağlı kalan bir oluşuma karşıyım.
...
Ben Fenerbahçe'nin kadrosunda sürpriz beklemiyorum zaten Aykut Kocaman'ın pek sürpriz yaptığını görmedim. GG yerine ya M. Topuz ya O. Şam oynar onun dışında klasik kadro olur. Stoch veya Krasic oynar ben olsam Krasic'i oynatırdım H. Balta karşısında da uzun zamandır futbol oynamamış kampa sonradan katılmış oyuncuyu muhtemelen ilk 11'e koymaz Aykut Kocaman Stoch oynar. Diğer kanada da M. Topuz'u koyar o zaman. Muhtemel 11'im;
Volkan
Orhan - Bekir - Egemen - H. Ali
M. Topal - Baroni
M. Topuz - Alex - Stoch
Kuyt
Galatasay kadrosunda da sürpriz beklemiyorum, muhtemelen Fiorentina maç kadrosu aynen çıkar.
Melo olsaydı maçtan daha emin olabilirdim ama şimdi şüphem var. Muhtemelen kazanırız inşallah kazalara kurban gitmeyiz. İki takımın da hazır olmaması sebebiyle iyi bir maç izleyemeyiz muhtemelen ama umarım yanılırım![]()
Fenerbahce muhtemel 11: Volkan - Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali - Cristian, M.Topal - M.Topuz, Stoch, Caner - Kuyt
Diyor Aykut Yıldırım. Yine Alex yok.
Kağıt üsünde defansı ve ortasahası kötü olan Fenerbahçe'ye karşı GS daha şanslı. Eğer erken gol atarlarsa farklı kazanırlar.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Alex eğer olmazsa
Volkan - orhan - hasan - egemen - bekir - topuz - cris - selçuk - caner - krasic - kuyt
Benim 11im bu şekilde olurdu
Alex'siz bir takım ve 4-3-3 süreceksen sahaya iki kanadının da ofansif olması şarttır. Bunun dışında orta sahadaki oyuncuların 2 tanesi topu oyuna iyi sokabilmeli,pas yeteneğine sahip olmalı. Şimdi konuşulan kadroya bakıyorum da;
cristian-topal-selçuk-------------->biraz cris oyun kurabiliyor o kadar
caner ve stoch kanatlar----------------> oldu olacak mehmet'i de stoch'un yerine koy tam olsun.
Böyle rezalet seçimleri kimse akıl edemez,sabır mı deniyor acaba Aykut Hoca. Şu bahsedilen 11 orta sahayı geçemez.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Önce durdur sonra vur veya bir tane at -kaba tabirle- üstüne yat gibi şeyler düşünüyor olması gerek bu 11'lerden biri çıkacaksa.
Bence netleşmeden birşeyler demek zor, ayrıca futbol süper finalde içerde akıl ve mantık dışı şekilde yenildik, gittik kadıköyde pozisyon bulamadan kupa kaldırdık. Ben her daim şans faktörüne inanıyorum.
Özlemişiz be maç heyecanını, giydim formayı sabırla bekliyorum.![]()
1-0 olsun galip sarı kırmızı olsun.
Alex oynamayacaksa en mantıklısı 4 4 2 yada 4 3 3
Krasic hazır ise 4 4 2 oynamamız lazım.Yok oynamayacak ise
4 3 3, ama asla selcuk topal aynı anda sahada olmamalı aynı şekilde caner ve stoch.
Volkan
Orhan Bekir Egemen Hasan
Topal
Baroni Topuz
Kuyt --------Stoch
Sow
Ama Aykut hoca yine ilk 11 i gördüğümde beni üzecek gibi geliyor.
Ya Caner den sağ açık yapar ya topal-selcuk ikilisinden göbek
Krasiç'in antrenman raporları Juve'den alınmış.Eski takımında antrenman performansı bakımından Marchisio ve Giovinco ile birlikte ilk 3 içindeymiş.Aykut Hoca da bu durumu göz önüne alarak Krasiç'i 11'de başlatmayı düşünüyormuş vs vs.
Bazı arkadaşlar karamsarlıkta sınır tanımıyorlarNormal şartlarda benim için Gs daha avantajlı olan taraf.Ama Melo, Ujfa, Burak'ın olmayışı önemli handikap onlar için.Keza bizim içinde Gökhan büyük eksiklik.Ben Orhan'ı hiç beğenmiyorum şahsen.Okan adam olsaydı, efendi olsaydı böyle maçların banko oyuncusu olacaktı ama bu kafayla zaten Bank Asya'ya doğru gider.Şahsen bu maça Alex'le başlamamız gerektiğini düşünüyorum.Sağda Topuz, solda Krasiç ileride Kuyt.Orta saha ikilisi Cristian-Selçuk.Bakalım.Hayırlısıyla inşallah kazanan taraf oluruz.Bizim için çok iyi moral olur.2-1'lik bir galibiyet bekliyorum takımımızdan.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Hücumu kısıtlı orhan'ın önünde hücumcu bir oyuncu ile başlamamız daha doğru geliyor bana.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe'nin defansın sağ yarısında sıkıntı vereceğini düşünüyorum. [Orhan , Bekir]
Sol kanat bugün güzel işlerse ordan vurabiliriz.
Amrabat oynasa çok güzel olur fakat 11 çıkacağını sanmıyorum.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Sağ bek topuz önünde Krasic olabilir diye birşeyler duydum...
Football is simple,but Football Manager is not
Süper Kupa finalinde Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenarbahçe'nin ilk 11'i belli oldu. Teknik direktör Aykut Kocaman, Brezilyalı futbolcu Alex'de görev vermedi.
FENERBAHÇE
Volkan
Orhan
Bekir
Egemen
Hasan Ali
Selçuk
Mehmet Topal
Cristian
Stoch
Mehmet Topuz
Kuyt
Sporx
Last edited by uAburak89 : 12.Ağustos.2012 at 19:50 Reason: Kaynak eklemeyi unutmuşum.
Selçuk
Mehmet Topal
Cristian
Vay anam vay ortasahaya bak.
Football is simple,but Football Manager is not
Fenerbahçe'nin ortasaha üçlüsü dümdüz.