Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
Sayfa 22 / 25 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Orta saha ve Hakem rezilliği diye düşünüyorum.

Tahmin ve saygılarımla...
    Hakem sizden çok bizi yaktı ama.

düşünce ve saygılarımla...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Hakem rezil Engin rezil fener rezil stad rezil seyirci rezil ötesi...

Daha ne olsun?

Soru ve saygılarımla....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Bilmiyorum ben futbolcu olsam o kadar etkilenmem sanırım. Çok büyük bi olay değil, oyuncusunu döveni biliyoruz bkz. Yılmaz Vural
    O türünün tek örneği ya

Fatih Hoca'yı daha önce hiç böyle görmemiştim ve tahmin de etmezdim asla o yüzden bu kadar takııldım sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahçenin yeni bir emre belezoğluna ihtiyacı var gibi bir soruya elimizde kaliteli forvetler var dediyerek kestirip atıyor adam:S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Daha var mı konu hakkında soru saygı ve düşüncelerini sunan?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maçı hak eden aldı,futbol oynayabilen kazandı,Cüneyt Çakır her iki taraf aleyhine saçma sapan kararlar verdi,Engin...... ve bizim taraftarlar yorumsuz,Selçuk ve Umut felaket şekilde mükemmel oynadı,Amrabat çok can yakar.Tebrikler Galatasarayım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Hakem sizden çok bizi yaktı demek yanlış ama net olarak en son bize bi darbe vurdu yaktı bizi iş bitti zaten

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

yalnız galatasaray avrupada çok zorlanır bence bize bile baya zorlandılar penaltı olana kadar çok kolay pozisyonlar veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by vFor View Post
    yalnız galatasaray avrupada çok zorlanır bence bize bile baya zorlandılar penaltı olana kadar çok kolay pozisyonlar veriyor

Takım daha hazır değil ve ideal 11 daha oluşmadı. Ben tam tersini düşünüyorum. Bence avrupda gayet başarılı olacaktır takımımız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupada zorlanırız doğrudur ancak size nasıl zorlandık onu anlamadım.Pozisyonlar verdik ancak Melo ve Ujfa gelicek unutulmamalı.
    Açıkcası 10 kişi kaldık ama ona rağmen zorlamadınız bizi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok ilginç maç oldu. Sen o kadar pozisyonu harca sonra gol ye. Rahat kazanacağımız maçta zorlanıyoruz.

Umut'u ve Amrabat'ı çok beğendim. Gayet nokta transfer olmuş ikiside. Hareketli, çabuk, basan, pres yapan iyi oyuncular. Melo, Burak, Ufja gibi isimlerde eklenince iyi bir ilk 11 çıkıyor.

Engin zaten terbiyesiz bi futbolcuydu. Şimdi Engin'e atıp tutanlar çok görüyorumda bunun en yakın örneğide Emre Belözoğlu. Ama Engin daha beterini yaptı gitti hakeme fiziksel olarak saldırıda bulundu. +10 maç ceza verilmeli. Avrupa'da olsa olayını bitirirlerde burda bakalım ne olacak.

Engin, Emre Belözoğluna mı özeniyor onun veliahtı mı olmaya çalışıyor anlamadım. Trabzonspor'dayken de bu çirkef hareketleri yüzünden hep küfür ediyordum. Şimdi de ediyorum. Umarım bu adam hakkında birşeyler olur.

Sonuç olarak iki takımıda tebrik etmek lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bizim hoca hala aynı kafada devam et sen paslara

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Maçla ilgili tarafsız olarak iki kelam edeyim.

1- Galatasaray'ın 2. golünün öncesinde Danny net biçimde arkadan Kuyt'ın dizine vuruyor. Bence faul.
    2- Fenerbahçe'nin 2. golünde net bir elle oynama var. Vücuda çarpıp gelmesi önemli değil, açıkça avantaj sağlanıyor.
    3- Engin'in psikolojik sorunları var heralde. Bu seviyede nasıl yapıyor bu hareketleri anlamak mümkün değil.
    4- Penaltı pozisyonu en sevmediğim pozisyonlardan biri. Umut'un kaleye gitmeye niyeti yok, tamamen Caner'den önce topa dokunmanın avantajıyla müdahaleyi alıp kendini yere bırakıyor. Pozisyon penaltı orası ayrı ama hoş değil.
    5- Aykut Kocaman Fenerbahçe'yi anlamsızca frenledi maç boyunca. Değişiklikleri iyi bulmadım. Bir de Sow sakat değilse niye yedek? Sow gibi adam Fenerbahçe'de yedek kalmamalı.
    6- Cüneyt Çakır yerden yere vurulacak kadar kötü de değildi.
    7- Türkiye'de ciddi bir taraftar sorunu başladı. Özellikle bu şike olaylarından sonra şiddet arttı.

Ayrıca Galatasaray'ın kadrosu çok çok iyi. Bir aksilik yaşamazlarsa şampiyon olurlar diye düşünüyorum.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nasıl zorlandık Kızmayın ama neredeyse sahadan silip süpürdük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Abdurrahim baskanin onundeki adama bakin 3 eli var yahu

Bu maçı Fatih Terim almıştır. 2-2 ve 10 kişiyken hala ısrarla hücum oyuncusu sokuyorsan, bu oyuncularına verilen bir mesaj ve kupayı ne kadar kazanmak istediğinin göstergesidir. Aykut Kocaman maalesef tüm maç izliyor, hamle yapmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Galatasaray da iyi durumda değil.Bizim çok kötü ve korkak futbolumuz onları iyi gösterdi.Ama F.Terim bunları gözlemleyip müdahale edebilecek bir hoca.
    Ve en önemlisi Melo gibi bir oyuncu girecek ilk 11 e ki çok değiştireceği kesin.Şuan da Melo nun yerinde oynayıp ona yakın performans gösteren kimse yok kadroda.
    Galatasaray ın önü çok açık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk İnan olduğu sürece orta sahada fark yaratıcaktır.Adam boş geçmiyor.Asist yapıyor,gol atıyor,frikikleri iyi,penaltı kullanıyor.En önemli kozumuz Selçuk İnan.
    Ancak tek sorun kornerleri kötü kullanıyor.Alex gibi kale önüne atmalı.Çok dışarı atıyor Selçuk.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Abdurrahim baskanin onundeki adama bakin 3 eli var yahu

o nedir ya

Nesil
    2007

Kırmızıya kadar Fenerbahçe'nin 3 şutu kaleyi tutmuştu ikisi zaten 2. goldeki şutlar Fenerbahçe'nin net pozisyonu da yok zorlandığımızı düşünmüyorum özellikle topu kaptırınca tüm takımın geriye dönüp rakibe basmasına bayılıyorum He oyuna da tam olarak hükmedemedik maalesef.

Avrupa'ya gelince tabii ki zorlanırız bu oyunla. Ancak Ujfa, Melo nun gelmesiyle orta saha ve defans sağlamlaşır. Türkiye'de çift forvet oynuyoruz da Avrupa'daki sistemin nasıl olacağını da bilmiyoruz daha. Çift forvet zorlanabiliriz.

Fenerbahçe bu oyunla elenir Spartak Moskova boş takım değil. Ancak Yobo'nun Bekir yerine, GG ve Volkan'ın oluşu iyi bir Krasic, Stoch ve orta sahaya bir çözümle Fenerbahçe turu geçebilir.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Nasıl zorlandık Kızmayın ama neredeyse sahadan silip süpürdük.
    Sen takımının oynadığı futboldan bukadar memnunsan bizlik birşey yok ama kimse kimseyi sahadan silip süpürmedi. Sizde arka arkaya 2-3 pas yapamadınız, Umut ve Selçuk'un gayretine hakem ve kaleci hataları eklendi sadece.

Bu arada Cristian'ın hareketinde ben bi avantaj sağlama çabası, kasıtlı bir elle alma gibi birşey görmüyorum, top yerden sekip çarpıyor kolunun altına, adam şut atmak istiyor. Ya ben hakem konuşmak istemiyorum neden ısrarla bu toplara giriyorsunuz anlamıyorum
    Burak

ahmet çakar penaltı felan yok umut çok güzel yedirmiş diyo

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Kırmızı karta kadar iyi oynadık ama öyle Fenerbahçe'yi sahadan sildiğimiz söylenemez. Kaldı ki "sahadan sildik" dediğimiz maçlarda Arena'da 2-1 yenildik, burda da güç bela 3-2 galip geldik.

Biz iyi oynuyoruz eyvallah ama Fenerbahçe de kötü oynuyor. Bu maçı normal şartlar altında da Fenerbahçe kazanamazdı bence.

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    ahmet çakar penaltı felan yok umut çok güzel yedirmiş diyo
    Rıdvan ve diğerleri de "penaltı" diyor. O diyor, bu diyor vs. Ama sen "penaltı değil" diyenleri çekip buraya getirip yazmakta serbestsin tabii ki

Galiba ben farklı bir maç izledim.Fenerbahçenin 1 tane bile pozisyonu yok maçta el insaf yahu.Cüneyt Çakır az daha maçtan ediyordu bizi ama çevirdik yine de.Penaltı pozisyonu tartışılmaz bile adam baya tekme attı Umut'a.Engin Baytar İnşaAllah bir daha oynayamaz.Galatasaray'da oynamış olan futbolculardan en fazla tiksindiğim adamdı.Her pozisyona 5 dk yerde yatıyor.Taraftar da çok ayıp etti bence o kadar meş'ale atılır mı sahaya.Son olarak Emre Çolak bu seneye imzasını atar diye umut ediyorum.Umarım öyle olur fakat biraz güçlenmesi lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Enginin yerine Melo gelecek Emre yerine Amrabat defansada Urfa

Avrupada ve ligde çok iyi işler yapacaklar.

Biz 5e 2ye devam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Daha yeni gelebildim eve

Enginin ilk yarıda çıkması lazımdı. Adam zaten kırmızı görme potansiyeline sahip birisi. 30 dk sonra çıkarıp Amrabatı alması lazımdı FT'nin.

Fenerinde Stoch, Sow'u oyuna alması lazımdı. Onları kadroda görmeyince rahatladım ben.

Baştaki fırsatları değerlendirebilseydik maçı ciddi ciddi kopardı. Sağlık olsun 3-2 de iyidir
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut hocaya rağmen 5 gol oldu maçta .. vay be
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk defa 2 takımı da 90 dakika seyrettim yeni sezonda.Fenerbahçe'de Gökhan'ın eksikliği baya hissedildi.Orhan ne hücumda ne savunmada bir şey yapamadı.Bu adamın bonservisinin 3.5 milyon avro olması Türk futbolunun ayıbıdır bence.Volkan'ın da sakatlığı kötü etkiledi.Mert,girer girmez hatayı yaptı.Zaten Gs'nin hücum elemanlarının bitiricilik konusunda sıkıntıları var.Volkan maçın kaderini değiştirebilirdi belki.Yalnız Umut'un ikinci golünde Umut mu çok iyi bitirdi,Mert mi kötü karşıladı çözemedim pek.Fenerbahçe'de bir tane ortasaha transferi gerektiği söyleniyor,bu maça göre konuşursak bence mutlaka 2 tane ortasaha alınmalı.Zaten Emre varken bir tane orta saha transferinden bahsediliyordu.M.Topal etkisiz eleman rolündeydi.Belki sezon ilerledikçe kendisini gösterebilir.Onun haricinde Kuyt'a değinmeden olmaz.Ben Elmander tarzı bir oyuncu sanıyordum ama daha teknik,daha mental özellikleri yüksek bir oyuncuymuş.Beklediğimden iyi çıktı yani.Bugün de takımın en iyisiydi.

Galatasaray'a gelirsek,geçen sezonki sistemlerini devam ettiriyorlar.Fenerbahçe'ye göre daha hazır,daha ne yaptığını bilen bir görüntü içerisindeydiler.Takım savunmaları çok iyiydi.İleride baskıyla ve yetenekli oyuncularının bireysel çabalarıyla önemli pozisyonlar buldular. Yeni transferler de iyi gözüktüler.Özellikle de Umut,bence maçın adamıydı Selçuk ile birlikte.Galatasaray'ın da önemli eksikleri vardı ama bunları aramadılar pek.Bu oyuncuların da katılımıyla önleri açık gibi gözüküyor.Ligde fazla sıkıntı yaşamazlar da,Avrupa'da merak ediyorum performanslarını.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Buradaki fotoğraf doğruysa 5 ile 10 maç arasında bir ceza alması gerek Engin Baytar'ın.

Aykut Hoca Cüneyt Çakır'a yüklenmiş de takımda bir şey yok, ki Cüneyt Çakır'ın benim gördüğüm en önemli hatası Galatasaray'ın 2. golünden önce Kuyt'a yapılan faulü görmemesiydi, onun haricinde oyuna etki eden bir kararı yoktu bana göre.

http://www.ligtv.com.tr/haber/kocaman-cakira-yuklendi

Kuyt, Krasic ve Sow'u G.Saray'a koy, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynar.

Selçuk tartışmasız en iyi orta saha oyuncusu. Milli takımda KESİNLİKLE as oynamalı.

Sayfa 22 / 25 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon

Mesaj Yetkileri