Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
1 ile 30 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

yalnız galatasaray avrupada çok zorlanır bence bize bile baya zorlandılar penaltı olana kadar çok kolay pozisyonlar veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by vFor View Post
    yalnız galatasaray avrupada çok zorlanır bence bize bile baya zorlandılar penaltı olana kadar çok kolay pozisyonlar veriyor

Takım daha hazır değil ve ideal 11 daha oluşmadı. Ben tam tersini düşünüyorum. Bence avrupda gayet başarılı olacaktır takımımız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nasıl zorlandık Kızmayın ama neredeyse sahadan silip süpürdük.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Nasıl zorlandık Kızmayın ama neredeyse sahadan silip süpürdük.
    Sen takımının oynadığı futboldan bukadar memnunsan bizlik birşey yok ama kimse kimseyi sahadan silip süpürmedi. Sizde arka arkaya 2-3 pas yapamadınız, Umut ve Selçuk'un gayretine hakem ve kaleci hataları eklendi sadece.

Bu arada Cristian'ın hareketinde ben bi avantaj sağlama çabası, kasıtlı bir elle alma gibi birşey görmüyorum, top yerden sekip çarpıyor kolunun altına, adam şut atmak istiyor. Ya ben hakem konuşmak istemiyorum neden ısrarla bu toplara giriyorsunuz anlamıyorum
    Burak

Nesil
    2007

Kırmızıya kadar Fenerbahçe'nin 3 şutu kaleyi tutmuştu ikisi zaten 2. goldeki şutlar Fenerbahçe'nin net pozisyonu da yok zorlandığımızı düşünmüyorum özellikle topu kaptırınca tüm takımın geriye dönüp rakibe basmasına bayılıyorum He oyuna da tam olarak hükmedemedik maalesef.

Avrupa'ya gelince tabii ki zorlanırız bu oyunla. Ancak Ujfa, Melo nun gelmesiyle orta saha ve defans sağlamlaşır. Türkiye'de çift forvet oynuyoruz da Avrupa'daki sistemin nasıl olacağını da bilmiyoruz daha. Çift forvet zorlanabiliriz.

Fenerbahçe bu oyunla elenir Spartak Moskova boş takım değil. Ancak Yobo'nun Bekir yerine, GG ve Volkan'ın oluşu iyi bir Krasic, Stoch ve orta sahaya bir çözümle Fenerbahçe turu geçebilir.

Galiba ben farklı bir maç izledim.Fenerbahçenin 1 tane bile pozisyonu yok maçta el insaf yahu.Cüneyt Çakır az daha maçtan ediyordu bizi ama çevirdik yine de.Penaltı pozisyonu tartışılmaz bile adam baya tekme attı Umut'a.Engin Baytar İnşaAllah bir daha oynayamaz.Galatasaray'da oynamış olan futbolculardan en fazla tiksindiğim adamdı.Her pozisyona 5 dk yerde yatıyor.Taraftar da çok ayıp etti bence o kadar meş'ale atılır mı sahaya.Son olarak Emre Çolak bu seneye imzasını atar diye umut ediyorum.Umarım öyle olur fakat biraz güçlenmesi lazım.

Mesaj Yetkileri