Benim ideal ilk 11'im bu şekilde aslında;

Kanatlarımız mükemmel. Sanırım bunu kabul etmeyen çıkmayacaktır. Orta alandaki durumumuzu herkes biliyor. Salih'i transfer olduktan sonra birkaç inceleme yaptım ve AMC mevkisini kaldırabilecek mental güçte olduğuna inanıyorum.

Sıra sıra açıklamama izin verin;
Defans için Egemen'i seçmedim çünkü Fenerbahçe - Beşiktaş maçlarında ve Vaslui maçında gözlemlediğim kadarıyla takıma daha çok kafa toplarıyla yardımcı oluyor. Biraz daha öne çıkıp topu ileri götürebilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum. Serdar Kesimal tercihi bu konuda öne çıkıyor. Nedeni ileriye katedip, topu kanatlara ya da ön tarafa isabetli paslarla takımına nefes aldırıyor olması. Hemde M. Topuz'dan kaçan topları ön libero edasıyla toplayabilir ki; yanında Yobo gibi bir isminde yardımı olacaktır.

Orta alanı sadece böyle çözebiliriz diye düşünüyorum. Topuz yerine belki Topal da olabilir performansa göre şans tanınabilir. Baroni bu isimlerin arasında yer bulmamalı 3. kişi olabilir. Selçuk hele hiç yaklaşmamalı hatta satılmalı.
Salih ise kapalı kutu falan değil. Bucaspor'dayken atak futbolu kaldırabileceğini kanıtlamıştır. Zeki ve teknik bir futbolcu olduğu ortada. Belki 3-4 maçta iyi paslar çıkaramayabilir ama daha sonrasında iyi bir dikiş tutacağına eminim. Performans eksikliğine göre Alex girebilir. Alex'i kesebilecek ve onun kadar zeki, önü açık tek futbolcu O.

İleride bir sıkıntı çıkarsa Bienvenu ve Recep var, transfer gerek diyenlere gülüyorum.

-------------------------Volkan--------------------------

G. Gönül - Yobo - S. Kesimal - H. Ali Kaldırım

M. Krasiç --------- M. Topuz ---------- M. Stoch

---------------------- Salih Uçan ----------------------

------------ D. Kuyt -------- M. Sow ----------------

Bilgi, açıklama ve saygılarımla...