1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: Kupalara ambargo koyun!!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by peluk
    arkadaslar ben bu korner taktiğinin çalıntı olduğunu günlerden beri söylüyorum fakat ne bölüm sorumlusu ne de administrator hiçbir yorum yapmıyor...

az önce burak gereksiz mesaj alanına bir taktik konusu tasşıdı..

ben bu korner olayının calıntı oldugun günler oncesi belirtmiştim

korner olayını bütün fm dünyası tartışıyor fakat bu arkasımız akıllılık edip kendi yaptıgını belirtiyor.

tekrar belirtiyorum: korner olayını fm dünyası tartısıyor ve tartısmaktadır...

ve iddia ediyorum: belirttiğim değişiklikleri de yapınca bu taktik FM'NİN EN İYİ TAKTİĞİDİR....

VE PATENTİ ÇALINTI OLMAYIP TAMAMEN BANA AİTTİR.

deneyen kardeslerim yorum yapmaktan cekinmeyin
    Ilk ben soyledim bir kere) Calinti olmasa bile Ozzy'nin saldirgan tavirlari onu antipatik yapiyor, simdi bende bir taktik var yabanci siteden edindigim inanilmaz sonuclar aliyorum, bunu birazcik allayip pullayip demaio_super_taktik.tac mi yapayim. Herseyin basi birbirimize saygi. Iyi gunler dilerim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by demaio
    Ilk ben soyledim bir kere) Calinti olmasa bile Ozzy'nin saldirgan tavirlari onu antipatik yapiyor, simdi bende bir taktik var yabanci siteden edindigim inanilmaz sonuclar aliyorum, bunu birazcik allayip pullayip demaio_super_taktik.tac mi yapayim. Herseyin basi birbirimize saygi. Iyi gunler dilerim...

kardes cook haklısın!!!!!

Pek mesaj yazmasamda çok okuyorum ve siteyi uzun süredir takip ediyorum. "Peluk" arkadaşa da hep destek tam destek. Bana da sanki fevri davranılıyor gibi geldi; ama konunun uzadığıda bir gerçek. (Tabi ki sadece benim fikrim)
    Bu arada "meşhur" taktiği bende denemek istiyorum (şu an 2021 yılındayım ve nereden indirdiğimi unuttuğum 4-1-2-1-2 attack v6.1 taktiğini kullanıyorum ve sıkıldım) ama Peluk'un verdiği link bozuk ve dosya inmiyor. O da kafeden internete girdiği için şu sıralar yok. Birisi başka bir link verirse veya e-mailime gönderirse memnun olurum.
    Bol FM li günler....

Quote Originally Posted by alexx20fb
    kardes cook haklısın!!!!!
    kesinlikle katılıorm

ya bu dosyayı neree atıoduk napıoduk sildim yine yükledim şimdi napcamı hatırlamıom bi el uzatabilir miyiz??

Mesaj Yetkileri