Sayfa 692 / 896 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
20,731 ile 20,760 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Özer'e çok isyan ettik bende ettim ,etmediğim değil yanlız ama şöylede bi durum var. Kaç maç üst üste oynadı bi onuda düşünmek gerek. Öyle baroniye de tahamül edemiyordu ama düzenli oynadı kral ettik adamı. Özerede o derece şans versinde o zaman günah keçisi ilan ederiz.

Şu gidişatta bi ortasahaylada iş bitmez yani. bu futbolla bi ortasaha ne kadar seviye arttırır. Fernandes gibi bi adam olursa eyvAllah.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben ozeri begeniyorum, millet ondan bir alex olmasini bekliyor ama degil. cift yonlu ortasaha icin iyi bir secim sadece. cok caliskan, teknigi de iyidir. pas alisverisi gayet iyi. yeterince faydalanamadik. dolasan bir oyuncu, kenara hapsetmemeli, ortasahada cok daha verimli olur ozer. umarim kadroda kalir, kadro bu halde kalacaksa ortasahada cok ihtiyac duyabiliriz ona. sonucta milli takim seviyesine kadar cikmis bir oyuncu gecen seneye kadar. rakip GSde olsa dunku macta Enginden cok daha faydali olurdu emin olun.

adamakilli, uluslararasi capta, kaliteli, guclu, oyun zekasi kuvvetli, cift yonlu oynayabilen, teknik, lider vasifli, cigerli bir ortasaha istiyoruz Aykut Kocaman. duy sesimizi

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ben ozeri begeniyorum, millet ondan bir alex olmasini bekliyor ama degil. cift yonlu ortasaha icin iyi bir secim sadece. cok caliskan, teknigi de iyidir. pas alisverisi gayet iyi. yeterince faydalanamadik. dolasan bir oyuncu, kenara hapsetmemeli, ortasahada cok daha verimli olur ozer. umarim kadroda kalir, kadro bu halde kalacaksa ortasahada cok ihtiyac duyabiliriz ona. sonucta milli takim seviyesine kadar cikmis bir oyuncu gecen seneye kadar. rakip GSde olsa dunku macta Enginden cok daha faydali olurdu emin olun.

adamakilli, uluslararasi capta, kaliteli, guclu, oyun zekasi kuvvetli, cift yonlu oynayabilen, teknik, lider vasifli, cigerli bir ortasaha istiyoruz Aykut Kocaman. duy sesimizi
    Gol de atsın mı abi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe' nin istediği adam da Melo' dan farklı bir adam değil aslında. Lider vasıfa çok da gerek yok aslında. Melo veya Fernandes tam karşılıktır aslında. Daha bir tanıma gerek yok.

dur daha da genelleştirelim Box to Box' ın tam karşıtı bir adam.
    Football is simple,but Football Manager is not

Sol açık için tuncay iyi olur aslında

dengesiz bi canerdense daha mücadeleci tuncayı tercih ederim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben hala Özer'e destek olunmasını isteyenlerdenim. Kimlere o şansı vermiyoruzki Özer'de o potansiyel var belli, madem transfer yok kendi içimizdekilerin kıymetini bilelim

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Fenerbahçe' nin istediği adam da Melo' dan farklı bir adam değil aslında. Lider vasıfa çok da gerek yok aslında. Melo veya Fernandes tam karşılıktır aslında. Daha bir tanıma gerek yok.

dur daha da genelleştirelim Box to Box' ın tam karşıtı bir adam.
    Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Sol açık için tuncay iyi olur aslında

dengesiz bi canerdense daha mücadeleci tuncayı tercih ederim
    beyler çok "aslında" kullanmışsınız dikkatimi çekti yazayım dedim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aslında iyi bulmuşsun. Ama haklı değil miyim işin aslında ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Şampiyonluğu hedefleyen Bandırmaspor bugün transferde ikinci bombasını Recep Berk Elitez’i alarak patlattı.1992 İstanbul doğumlu, 1.81 boyundaki forvet oyuncusu Berk Fenerbahçe alt yapısında yetişti. Oynadığı futbol ile A takıma kadar yükselmeyi başaran oyuncu geçen seneyi kiralık olarak Kayseri Erciyes takımında geçirmişti. Oynadığı 14 maçta 1 gol atan Recep Berk Elitez satış opsiyonu ile Fenerbahçe’den kiralandı.

http://www.bandirmahaber.net/2012/08...andirmasporda/

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yetenekliydi bu çocuk... semih'e tercih ederdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tuncay iyidir Tuncay, defansa koy yine oynar, yedek oturmayı da sorun etmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    biri Nuri mi dedi
    Çok hoşuna gitti galiba

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Çok hoşuna gitti galiba
    gitti tabi gitmezmi hele şu ortamda

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

özer göbekte iyi oynayacağını düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    taraftarı şair yapıcak aykut hoca bu gidişle

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    İlk analizlerin doğru fakat Caner ve Hasan Ali hakkında konuştuklarına pek katılmıyorum. Caner 2 sezondur forma verildiğinde verebileceği katkıyı veriyor. Bazen yanlış hamleler yapsa da bence müthiş zarar verdiği falan yok. Hasan Ali ise hali hazırda Milli takım solbeki olduğu için başka Türk solbek almaya, maceralara girmeye gerek yok ( Milli takımda olduğunu vurgulamamın sebebi, bazı Galatasaraylı arkadaşların sırf Hasan Ali Milli takıma H.Balta'nın yerine seçildi diye direk kötü oyuncu yakıştırmaları yapmaları)

senin fikrin tabi de caner bana göre futbolcu falan değil ne teknik olarak ne de insani olgunluk olarak canerin büyük takımlara verebileceği hiçbirşey yok. yerine daha iyi bir adam koyduğun zaman anlarsın ne kadar yetersiz olduğunu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sevdiğin oyuncuyu hep kayır
    Hele o Cristian'ı tamamen ayır
    Twitterda Ömer Temelli hep evet-hayır
    Çok üzdün hocam sen bizi.

Şurası çok güzel olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ömer Temelli nin Fenerli olduğundan şüphelerim var Fenerbahçe yi kendine sponsor yapmış olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Geçen bir taraftar Galatasaray maçı öncesinde Emre'yi inat uğruna yolladınız orta saha iyi değil gibisinden bir şeyler söyledi, cevabı 'çok şey biliyorsun sen' oldu. Maç sonu biliyormuş demek ki yazdım sinirden Sevmedim ben o adamı.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ondan değil de, Taraftarı fazla sallamıyor.. hep taraftarın nabzına göre cevaplar veriyo, "olur, haklısınız, ne güzel olur, çok iyi dedin, hayır, bakalım, inşallah" gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aulas: "Fenerbahçe ile görüşüyoruz"

Fenerbahçe 'nin uzun süredir gündeminde bulunan Bafetimbi Gomis ile ilgili Lyon kanadından bir açıklama geldi.

RMC isimli radyoya konuşan Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, "Biz Rubin Kazan'ın teklifini kabul ettik. Ama Gomis, Rus kulübüyle anlaşmaya varamadı. Daha sonra Fenerbahçe'den gelen teklifi değerlendirmeye karar verdik. Görüşmelerimiz iyi bir şekilde sürüyor. Artık bundan sonra karar Gomis'in" diyerek transfere açıklık getirdi.

Haberde sözleşmesi 2014'te bitecek olan oyuncu için Fenerbahçe'nin 11 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu da belirtildi.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=29873

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yalan haberdir. Biz forvet transfer etmeyiz hele ki Kuyt 2 maçta 3 gol attıktan sonra.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Lyon başkanı F.Bahçe ile Gomis için görüşüyoruz dedi.

Bizimkiler aklını kaçırdı sanırım. Gomis'i değil F.Torres'i alsan ne fayda edecek? Kaleye attığın şut derbide 3'tü. Şut bile çekemiyorsun orta sahanın zayıflığından.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gomis'de alınırsa çok pis söverim ama, Sow da gönderilirse bunlar gidene kadar çıkarırım formamı..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Daha forveti ne yapacak Fenerbahce ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ali Şen'den Yıldırım'a: Git Arda'yı al!

gelirken de nuriyi bide bi kilo marul al iftara salata var

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Gomis e gidilip de para verilirse birilerinin Fenerbahçe nin manüpüle edildiğini düşünürüm.Düşmanı gelse böylesine hata yapmaz.

Ali Şen de işine baksın

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Ömer Temelli transfer yapmıyor ki ne cevap vermesini bekliyorsunuz.Adam yönetimde bulunan birisi.O karşısındakinin yazdıkları çok saçma.Hala yakarız yıkarız kafası devam ediyo.Doğru düzgün tepki vermeyi ne zaman öğrenicez acaba

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

büyük ihtimal sow gidecektir yoksa gomis fazla lüks olur.

Mesaj Yetkileri