Tedbirli bir de vay anam vayher neyse nasılsa ceza da gelse erteleyin yahu deriz ertelerler.
Tedbirli bir de vay anam vayher neyse nasılsa ceza da gelse erteleyin yahu deriz ertelerler.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
alex'li 4 4 2 ciddi ciddi kafama yatmaya başladı...
kuyt sow
stoch topal alex krasic
belli zaten defans
kuyt, sow ya da stoch yedek beklerse aykut hoca'nın vay haline... hele caner'i ve cristian'ı rezalet oyunlarına rağmen oynatmaya devam ederse tribünlerden istifa sesleri yükselir. aykut hoca'nın sezon ortasında gönderilmemesini sağlayacak tek şey cristian ve caner'in olağanüstü form grafikleri yakalamaları olacaktır.
aykut hocaya ondan ceza verilecekse engine sezonun ortasına kadar gelmesi lazım.
ceza gelmesi normal aykut hoca bunla 2 oldu gs-trabzon macindada aynisini yapmisti hakemlere fedarasyona salliyor kendi oyununa hic bakmiyor benim takimim niye kotu oynuyor diye.
Ben çok net söylüyorum Fatih Terim'in cezası ertelenmişken Aykut Kocaman'a ceza verip,cezayı ertelemeden uygulatmak federasyondakilerin maçasının yemeyeceği bir şey.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Tedbirli niye veriyorlar ki, zaten ertelenecek, ertelenmeli, o nedenle ne ceza alacağı, alıp almayacağı umrumda değil, uygulanmayacak nasılsa.
"YÜCE ATATÜRK"
Aykut Kocaman ceza almaz umarım, biz bu haliyle çok seviyoruz kendisini.
Aykut Kocaman cezayı haketti. Cüneyt Çakır gibi dünyanın en iyi 3 hakeminden birine laf söylemek haddine değil. Türkiye'nin gözbebeği, dünyadaki gururu sonuçta bu adam. Yönettiği maçta F.Bahçe lehine de G.Saray lehine de kararlar verildi, tamam hatalar oldu ama F.Bahçe'yi katletmeye yönelik hatalar değildi, insani hatalar. Verilen penaltı zaten %100 penaltı. Orada Aykut Hoca'nın Caner'e söylenmesi lazım ölü bir pozisyonda adama nasıl giriyorsun diye. Aykut Hoca'nın en az 2-3 maç ceza alması lazım. Aynı şekilde Engin'in de 10-15 maç ceza alması lazım.
Aykut Hoca hakemi eleştireceğine takımına baksın. Kaleye atılan şut yok derbide (3 veya 4 şut yanılmıyorsam), bunun da mı sorumlusu Cüneyt Hoca?
Geçen sene Fatih Hoca'ya verilen cezanın ertelenmesi nasıl yanlışsa, bugün Aykut Hoca'nın "tedbirli" sevki de o kadar doğru. PFDK en ağır şekilde cezalandırma yapması lazım.
Aykut Kocaman kurdu kocatmasa bari bu sezon.Şu ortasaha transferi olsa da.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
Ben derbi maçına göre başarılı, başarısız demem. İyi bir gözlemci, iyi transfer yapıyor ama takıntıları var, saha kenarında duruşu, taktik bilgi ve becerisi büyük takım seviyesinde değil. Daum'un sistemini kullanıyor, fark yaratamıyor. Küçük takım mentalitesine sahip, kısaca bu şekilde.
Aykut kocamanı siz sevmeyin biz sizin yerinizede severiz
Seven sevsinde takımı bırakıp gider umarım aykut efendi
Önceden de demiştim Aykut Kocaman'ın sonu bizim Hagi gibi olacak diye. İki tarafta iki adamın kişiliklerini felan çok seviyor ama TD.'lik yüzünden soğutuyorlar kendilerini. Bana kalırsa Aykut Kocaman başarısızdır. Fenerbahçe'yi anadolu takımı gibi yönetiyor. Sizde farkındasınız bunun zaten. 1 -0 öne geçip sonra skorun üstüne yatmak Fenerbahçe'ye yakışmıyor. Her geçen maç daha da soğuyorsunuz. İki tarafında iyiliği için bırakması lazım. 3. taraf olan bizim için sıkıntı yok tabi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Asıl siz şunu anlamıyorsunuz. Türk takımları sadece futbol bilgisiyle yönetilemez. Her yönüyle oyuncuları anlamalı, yönetimle aranız iyi olmalı, taraftarın psikolojisinden anlamalısınız. Bu yüzden Aykut Kocaman şuan için ve de gelecek için en iyi tercihtir. Bikaç maçlık başarısızlıkla kellesini almak büyük hata olur. Bu adam geçen yılı alnımızın akıyla atlatmamızı sağladı, şampiyonluğu son maçla kaçırdık Türkiye kupasını aldık. Başka biri olsa hele de yabancı yaz aylarında bırakır giderdi takımı. Futbol sadece topun çizgiyi geçmesi değildir.
aynen katılıyorum. Aykut hoca geldiğinden beri takımdaki hava bile farklı. Aykut hocayı taktiksel yanlışlarından dolayı eleştirebilirsiniz ama iyi hoca değil demek çok yanlış. 2 sezonda 1 TR Kupası , 1 Lig Şampiyonluğu ve 1 lig ikinciliği bulunuyor. Aykut hoca başarısız değil, gayet başarılı. kendisini geliştirecektir. geçen sezon o takımı yönetmek kolay değildi, Aykut Kocaman bunu başardı. ve o kuracağımız kadro engellemeseydi o zaman Aykut hocanın istedikleri yerine gelmiş olacaktı ve gerçek Aykut Kocaman'ı görmemiz daha kolay olacaktı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aykut Kocaman uzun yillar takiminin basinda kalmali.biz memnunuz.