Sayfa 227 / 447 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon
6,781 ile 6,810 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Tedbirli bir de vay anam vay her neyse nasılsa ceza da gelse erteleyin yahu deriz ertelerler.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

alex'li 4 4 2 ciddi ciddi kafama yatmaya başladı...

kuyt sow

stoch topal alex krasic

belli zaten defans

kuyt, sow ya da stoch yedek beklerse aykut hoca'nın vay haline... hele caner'i ve cristian'ı rezalet oyunlarına rağmen oynatmaya devam ederse tribünlerden istifa sesleri yükselir. aykut hoca'nın sezon ortasında gönderilmemesini sağlayacak tek şey cristian ve caner'in olağanüstü form grafikleri yakalamaları olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Tedbirli bir de vay anam vay her neyse nasılsa ceza da gelse erteleyin yahu deriz ertelerler.
    Sanmam. Federasyon cezalarının arkasında olduğu için iradesini göstermek zorunda.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

aykut hocaya ondan ceza verilecekse engine sezonun ortasına kadar gelmesi lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ceza gelmesi normal aykut hoca bunla 2 oldu gs-trabzon macindada aynisini yapmisti hakemlere fedarasyona salliyor kendi oyununa hic bakmiyor benim takimim niye kotu oynuyor diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ceza gelmesi normal aykut hoca bunla 2 oldu gs-trabzon macindada aynisini yapmisti hakemlere fedarasyona salliyor kendi oyununa hic bakmiyor benim takimim niye kotu oynuyor diye.
    Hakeme ana avrat gitse daha iyiydi değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    hakemleri eleştirmek için önkoşul güzel futbol oynamak mı? ben bilmiyordum bu kuralı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Hakeme ana avrat gitse daha iyiydi değil mi?
    Neyi kıyaslıyorsunuz anlamadım, Engin zaten yüklü bir ceza alacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben çok net söylüyorum Fatih Terim'in cezası ertelenmişken Aykut Kocaman'a ceza verip,cezayı ertelemeden uygulatmak federasyondakilerin maçasının yemeyeceği bir şey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Neyi kıyaslıyorsunuz anlamadım, Engin zaten yüklü bir ceza alacak.
    Engin ile kıyaslamıyorum.

Yüklü cezaları kaybolanlarla kıyaslıyorum. Belki Aykut hocanın alacağı ceza da kaybolur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tedbirli niye veriyorlar ki, zaten ertelenecek, ertelenmeli, o nedenle ne ceza alacağı, alıp almayacağı umrumda değil, uygulanmayacak nasılsa.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman ceza almaz umarım, biz bu haliyle çok seviyoruz kendisini.

Aykut Kocaman cezayı haketti. Cüneyt Çakır gibi dünyanın en iyi 3 hakeminden birine laf söylemek haddine değil. Türkiye'nin gözbebeği, dünyadaki gururu sonuçta bu adam. Yönettiği maçta F.Bahçe lehine de G.Saray lehine de kararlar verildi, tamam hatalar oldu ama F.Bahçe'yi katletmeye yönelik hatalar değildi, insani hatalar. Verilen penaltı zaten %100 penaltı. Orada Aykut Hoca'nın Caner'e söylenmesi lazım ölü bir pozisyonda adama nasıl giriyorsun diye. Aykut Hoca'nın en az 2-3 maç ceza alması lazım. Aynı şekilde Engin'in de 10-15 maç ceza alması lazım.

Aykut Hoca hakemi eleştireceğine takımına baksın. Kaleye atılan şut yok derbide (3 veya 4 şut yanılmıyorsam), bunun da mı sorumlusu Cüneyt Hoca?

Geçen sene Fatih Hoca'ya verilen cezanın ertelenmesi nasıl yanlışsa, bugün Aykut Hoca'nın "tedbirli" sevki de o kadar doğru. PFDK en ağır şekilde cezalandırma yapması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aykut Kocaman ceza almaz umarım, biz bu haliyle çok seviyoruz kendisini.
    Neden seviyorsunuz?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Aykut Kocaman kurdu kocatmasa bari bu sezon.Şu ortasaha transferi olsa da.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Neden seviyorsunuz?
    Başarısız bir hoca, uzun yıllar kalmasını isterim.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Aynı şekilde , katılıyorum.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neye göre başarısız? Fatih Terim de son 2 maç hariç Kadıköy performansı sevilen hocalardan. O da mı başarısız?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Neye göre başarısız? Fatih Terim de son 2 maç hariç Kadıköy performansı sevilen hocalardan. O da mı başarısız?
    Bu bizim kendi düşüncemiz , şahsen düşüncem şöyle ;

Öncelikle Aykut Hoca cesur bir TD değil küçük takımlara karşı bile öne geçince kapanıyor 5 büyüklerden olarak bilinen Fenerbahçe'yi tek gol atıp kapanan Anadolu takımları , küçük takımlar gibi oynatıyor.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Bu bizim kendi düşüncemiz , şahsen düşüncem şöyle ;

Öncelikle Aykut Hoca cesur bir TD değil küçük takımlara karşı bile öne geçince kapanıyor 5 büyüklerden olarak bilinen Fenerbahçe'yi tek gol atıp kapanan Anadolu takımları , küçük takımlar gibi oynatıyor.
    Aykut Hocayı beğenmeyebilirsiniz derdim o değil zaten.

Ama ortada olan başarı/başarısızlık durumu bu kadar seviyesiz bir cümleyle dalga geçilecek kadar değil bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Aykut Hocayı beğenmeyebilirsiniz derdim o değil zaten.

Ama ortada olan başarı/başarısızlık durumu bu kadar seviyesiz bir cümleyle dalga geçilecek kadar değil bence.
    Dalga amaçlı bir durum göremiyorum şahsen ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben derbi maçına göre başarılı, başarısız demem. İyi bir gözlemci, iyi transfer yapıyor ama takıntıları var, saha kenarında duruşu, taktik bilgi ve becerisi büyük takım seviyesinde değil. Daum'un sistemini kullanıyor, fark yaratamıyor. Küçük takım mentalitesine sahip, kısaca bu şekilde.

Aykut kocamanı siz sevmeyin biz sizin yerinizede severiz

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Seven sevsinde takımı bırakıp gider umarım aykut efendi

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Seven sevsinde takımı bırakıp gider umarım aykut efendi
    Ne gitmesi en az 15 yıl daha kalmalı . O adamdan başkasını düşünemiyorum hoca olarak

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Ne gitmesi en az 15 yıl daha kalmalı . O adamdan başkasını düşünemiyorum hoca olarak
    Bu kafayla bir yere gidilmez.Çok sevebiliriz kendisini ama sevgi maç kazandırmıyor kupalar kaldırmıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Önceden de demiştim Aykut Kocaman'ın sonu bizim Hagi gibi olacak diye. İki tarafta iki adamın kişiliklerini felan çok seviyor ama TD.'lik yüzünden soğutuyorlar kendilerini. Bana kalırsa Aykut Kocaman başarısızdır. Fenerbahçe'yi anadolu takımı gibi yönetiyor. Sizde farkındasınız bunun zaten. 1 -0 öne geçip sonra skorun üstüne yatmak Fenerbahçe'ye yakışmıyor. Her geçen maç daha da soğuyorsunuz. İki tarafında iyiliği için bırakması lazım. 3. taraf olan bizim için sıkıntı yok tabi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Asıl siz şunu anlamıyorsunuz. Türk takımları sadece futbol bilgisiyle yönetilemez. Her yönüyle oyuncuları anlamalı, yönetimle aranız iyi olmalı, taraftarın psikolojisinden anlamalısınız. Bu yüzden Aykut Kocaman şuan için ve de gelecek için en iyi tercihtir. Bikaç maçlık başarısızlıkla kellesini almak büyük hata olur. Bu adam geçen yılı alnımızın akıyla atlatmamızı sağladı, şampiyonluğu son maçla kaçırdık Türkiye kupasını aldık. Başka biri olsa hele de yabancı yaz aylarında bırakır giderdi takımı. Futbol sadece topun çizgiyi geçmesi değildir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Asıl siz şunu anlamıyorsunuz. Türk takımları sadece futbol bilgisiyle yönetilemez. Her yönüyle oyuncuları anlamalı, yönetimle aranız iyi olmalı, taraftarın psikolojisinden anlamalısınız. Bu yüzden Aykut Kocaman şuan için ve de gelecek için en iyi tercihtir. Bikaç maçlık başarısızlıkla kellesini almak büyük hata olur. Bu adam geçen yılı alnımızın akıyla atlatmamızı sağladı, şampiyonluğu son maçla kaçırdık Türkiye kupasını aldık. Başka biri olsa hele de yabancı yaz aylarında bırakır giderdi takımı. Futbol sadece topun çizgiyi geçmesi değildir.
    aynen katılıyorum. Aykut hoca geldiğinden beri takımdaki hava bile farklı. Aykut hocayı taktiksel yanlışlarından dolayı eleştirebilirsiniz ama iyi hoca değil demek çok yanlış. 2 sezonda 1 TR Kupası , 1 Lig Şampiyonluğu ve 1 lig ikinciliği bulunuyor. Aykut hoca başarısız değil, gayet başarılı. kendisini geliştirecektir. geçen sezon o takımı yönetmek kolay değildi, Aykut Kocaman bunu başardı. ve o kuracağımız kadro engellemeseydi o zaman Aykut hocanın istedikleri yerine gelmiş olacaktı ve gerçek Aykut Kocaman'ı görmemiz daha kolay olacaktı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman uzun yillar takiminin basinda kalmali.biz memnunuz.

Mesaj Yetkileri