Sayfa 261 / 578 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
7,801 ile 7,830 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Galatasaray ve Final Kazanma Yeteneği
    Bence bu yetenekten daha cok Galatasaray'in donemsel olarak inis cikis yasayan bir takim olmasi. Bir ara teknik ve futbolcu kadrosu cok iyi oluyor ve ortaligi dagitiyor. Daha sonra zayif doneme giriyor ve final oynamiyor, oynamadigi icin de kaybetmiyor.

Ligde de durum ayni. Ligin zirvesine oynadigi zamanlarda Galatasaray'in sampiyon olma orani daha yuksek.
    Fenerbahce 36 defa ligde ilk 2'ye giriyor. 18 defa lig kazaniyor.
    Galatasaray 27 defa ilk 2'ye giriyor, 18 defa lig kazaniyor.
    Birisinin ligin zirvesinde oldugu donemlerde sampiyon olma orani 1/2, digerinin 2/3 (BJK 11/25, TS 3/7) En basarilisi da Bursaspor. Bir defa ilk 2'ye girdi ve sampiyon oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    1 yıl boyunca vukuat çıkarmayan adama ne dersin ki ? Evet Engin değişmiş gibi gözüküyordu,ta ki Pazar gününe kadar.O cümlemizi buraya sırıtarak koyuyorsun ama sonradan söylediğimiz cümleleri koymuyorsun,misal;
    Sizin mesajlarınızı takip etmiyorum. Ben sadece geçmiş bir dönemde foruma yaşadığım bir anıyı hatırladım, buraya koyayım dedim. Sinir yapma bu kadar. Sonuna gülücük koyunca da benim bildiğim şaka olduğu anlaşılır ama sende bir gariplik var demek ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

17 YENİLİ ESKİ

Son 12 ay içinde tam 17 yeni transfer yapan Galatasaray’ın görüntüsü, uzun süredir bir arada oynamaya alışmış yıllanmış bir takım gibi... Bu hızda uyum yakalamış “eskitme” bir takıma yapılacak en büyük kötülükse, Amrabat-Burak gibi yenileri kadroya katmakta acele edip ritmi bozmak olur

Galatasaray’ın geçen Ağustos’ta 10 (Muslera, Eboue, Ujfalusi, Ceyhun, Melo, Selçuk, Engin, Riera, Sercan, Elmander), Ocak’ta 1 (Necati), bu Ağustos’ta da 6 (Dany, Hamit, Culio, Amrabat, Umut, Burak) takviyeyle, bir senede yüzde 80 oranında yenilenmiş bir kadro var elinde... Başkanı, yönetim kurulu, teknik direktörü, teknik ekibi ve hatta sağlık ekibi bile değiştirilmiş bir yılda... Ama 4 büyüğün bugünkü hallerine baktığınızda Galatasaray, 3 sezonluk Kocaman’ın takımından da, 4 sezonluk Güneş’in takımından da eski duruyor! Terim’in bu “eskitme” becerisini takdir etmemek elde değil tabii. Ama “eskitme” ile “eski” arasındaki farkı da unutmamak; hızlı organize olan bu takımın ritminin aynı hızla bozulma riski taşıdığını da göz ardı etmemek gerek...

Dany, Ujfalusi’nin alternatifi
    Galatasaray transferde olgun 11’inin yaş ortalamasını düşürmeye yöneldi, geçen yıl yüzde yüz performansla oynayan oyuncularının yüzde 50’ye düşmeleri halinde oluşacak riski bertaraf edecek hamleler yaptı. 34’lük Ujfalusi, sezon sonunda kontratını bitirmenin (ve hatta futbolu bırakmanın) eşiğinde. Terim onu süratli stoper Dany ile yedekledi, büyük bir ihtimalle bu yıl iki yabancı arasında paylaşılacak forma gelecek sezon kalıcı olarak Kamerunlu’ya geçecek.

Geçen sezon Galatasaray’ı sırtlayan bir başka tecrübeli yıldız Necati olmuştu, 32’lik delikanlı ikinci devrede sıfır adaptasyon sorunuyla sarı-kırmızılılara kritik bir katkı yapmıştı. Ama orta vadede Necati’nin daha genç bir alternatife ihtiyacı olduğu açıktı, o alternatif de geçen sezonun gol kralı Burak oldu.

Lâkin Terim (doğal olarak) geçen sezonun başarılı kadrosuna saygı gösterdi, Lazio ve Fiorentina maçlarına 11’de 9 şampiyon ekiple çıktı. Süper Kupa provası Fiorentina maçına Necati ile başladı, (ikinci yarıda oyuna giren) Umut’un şansı rakip kaleci Viviano’nun büyük hatasından bulduğu goldü. Eğer o gol olmasa, büyük bir ihtimalle Fenerbahçe maçına da Necati başlayacaktı.

Bir asistan-bir golcü
    Galatasaray’ın kulübeye yaptığı bir diğer transfer Umut’tu. Zira geçen sezonun kahramanlarından Elmander de 31 oldu, üstelik onun sakatlandığı play-off döneminde Galatasaray pozisyon üretmekte oldukça zorlanmıştı. Elmander “defansif santrfor” rolüyle oyunu tam anlamıyla iki yönlü oynuyor, hava toplarını indiriyor, gol attığı kadar asist de yapıyordu. Terim transfer markette (takımı hücuma ve orta sahaya yaptığı eşit katkıyla adeta 4-5-2 oynatan) Elmander’i ikâme edecek yerliyi aradı, bu tanıma en yakın Türk de şüphesiz Umut’tu.
    Terim sezon içinde Umut’u İsveçli’nin alternatifi olarak veya (milli takımdaki gibi) sağ açıkta düşünebilecekken eski Toulouselu’nun Galatasaray macerasının şanslı Fiorentina golüyle başlaması onu bir anda Elmander’in partneri yaptı. Ama uzun vadede Terim’in santrfor ikilisini bir asistan-bir golcü (Elmander/Umut’tan birinin yanında Burak/Necati’nin biri) ile kuracağını düşünüyorum ben...

Sol bek Culio olabilir!
    Sezona 2, transfer döneminin bitişine 15 gün kala Galatasaray’ın markette arayacağı son adam sol bek olacak gibi. Çünkü hem Hakan hem Çağlar’ın sağlık problemleri, hem de Riera’nın performans/maaş oranının diplerde dolaşması Terim’in sol bek kartlarını azaltıyor.

Eğer Galatasaray markette yeni bir sol bek bulamaz, Hakan’ın da sağlık sorunu derinleşirse benim bu bölge için favorim Eboue, sürpriz adayımsa Culio! Eboue (hocası Ümit Davala benzeri) versatil bir oyuncu olduğu için sol bekte ihtiyaç olduğunda kesinlikle akla gelecektir. Culio da isteğiyle, kalitesiyle ve enerjisiyle 11’e bir delik bulup sızabilecek bir adam. Onun için en müsait delik de şu anda sol bek gibi gözüküyor...

Amrabat’ın işi kolay değil
    Galatasaray’ın transferdeki diğer hedefleri kanat oyuncuları oldu. Geçen sezon elinde hemen hemen hiç kenar adamı olmadığı için orta sahayı 4 merkez oyuncuyla (Engin-Melo-Selçuk-Emre ile) kurmak zorunda kalan Terim, Temmuz’da Florya’ya Hamit, Culio ve Amrabat’ı getirdi. Hamit (Melo’nun yokluğunda Engin ortaya kaydığı için) formayı hemen aldı, Melo döndüğünde de Engin cezalı olduğu için büyük ihtimalle oynamaya devam edecek. Ama aynı cümleleri Amrabat için kurmak zor.

Amrabat gerek PSV’de, gerek Kayseri’de, gerekse Fas Milli Takımı’nda 4-3-3’ün (ve varyantlarının) kenar adamı olarak oynadığı için hücumda iyi işler yapması formayı kapmasına yetiyordu. Galatasaray’ın 4-4-2’sinde ise kenar adamının defansif sorumlulukları daha fazla. Ve Emre, Engin, Hamit gibilerinin aldığı bu sorumluluğu Amrabat, taşımaya pek alışık değil. Üstelik benim Londra 2012’de de izlediğim Amrabat da yaz dönemini pek iyi geçirmiş gözükmüyordu.

Yani Galatasaray’ın bu Ağustos’ta Florya’ya getirdiği 6 adamdan herhangi birine direkt 11’e yerleşir demek zor: Dany Ujfalusi’yle, Umut Elmander’le ve Burak’la formayı paylaşabilir. Emre-Engin defansif özellikleriyle Amrabat’ın önüne çıkabilirler. Culio zaten Fatih Terim’in favorileri arasında değil. İlk 11’e en yakın duran Hamit’in bile tam bir hazırlık dönemi geçirmediği için Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe’deki ilk yılı gibi fizik kalitesinde eksiklik göze çarpıyor.

Uğur MELEKE

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kasımpaşa maçının hakemi Fırat Aydınus.

Şu anda TT Arena'da hazırlık maçı var Eyüpspor ile, Aydın Yılmaz'ın golleriyle 2-0 öndeyiz. Baros 3-0 yaptı, Aydın 4-0.

Galatasaray:Ufuk, Sabri, Gokhan Zan, Yekta, Ujfalusi, Çaglar, Melo, Riera, Aydin, Baros, Necati 11'i ile sahadayız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Baros 3-0

Edit : 4-0 Aydın 3ledi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilk yari 4-0 bitti aydin melo riera etkiliymis

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Maç 4-1 su an melonun kacirdigi penalti

http://inciswf.com/melopen.swf

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Son dk. Engin Baytar PFDK'ya sevk edildi.

Son dk Galatasaray,Fenerbahçe ve Trabzonspor külüpleri de PFDK'ya sevk edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

PDFK hizli basladi bu sezona

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gereksiz yere seyircisiz ceza alacağız.Bari tek maçla yırtsak.Belki para cezası ve ihtarla yırtarız.Ama sanmıyorum.2 defa durduruldu ve tribün olaylarıda oldu.Heralde ceza alırız.Yazık olacak son şampiyon seyircisiz başlıyor sezona.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Gereksiz yere seyircisiz ceza alacağız.Bari tek maçla yırtsak.Belki para cezası ve ihtarla yırtarız.Ama sanmıyorum.2 defa durduruldu ve tribün olaylarıda oldu.Heralde ceza alırız.Yazık olacak son şampiyon seyircisiz başlıyor sezona.
    Kadınlar ve çocuklar var, herşeyin bir ilki var, bizde çekeriz cezamızı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Melo attı penaltıdan 5-1

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kadınlar ve çocuklar var, herşeyin bir ilki var, bizde çekeriz cezamızı.
    Bizim kadınlar acaba doldururmu stadı?Yaşayıp görmek lazım.Maç pazartesi ve 21.00'de.Bu baya etkiler gelmek isteyen taraftarı.Metro çilesinide düşünürsek dönüş için bayanlar ve çocuklar için geç olabilir o saat.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

melo bu sefer penaltidan 90"a takti 5-1

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen sezonki cezalı maçlarda bayan taraftar ve çocukların seyretme olayı bu sezon kalkacak deniliyordu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Geçen sezonki cezalı maçlarda bayan taraftar ve çocukların seyretme olayı bu sezon kalkacak deniliyordu.
    Devam ediyor bildiğim kadarıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ceza devam ediyor.Fakat kadınlardan dolayı da bir ceza gelirse sezon sonuna kadar seyircisiz olacak tamamen diye biliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aşırı saçma bir kural. 1 maçlık olay için 1 maç ceza veriyorsun, ama tekrarında 17 maçlık ceza veriyorsun. Eğer bir takım bayanlar tarafından böyle bir ceza alırsa baya olay olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayır, bayanlardan dolayı ceza gelirse, ondan sonra alınan seyircisiz oynama cezaları gerçekten seyircisiz olacak diye biliyorum ben de.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hayır, bayanlardan dolayı ceza gelirse, ondan sonra alınan seyircisiz oynama cezaları gerçekten seyircisiz olacak diye biliyorum ben de.
    Doğru olan bu yani Ntvsporda böyle dediler bayanlar da küfür veya işte taşkınlık çıkarırsa cezanın kalan maçları tamamen seyircisiz oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Benim anlatmak istediğim de oydu yanlış kurmuşum cümleyi sanırım Arkadaşların dediği gibi kadınlardan dolayı ceza gelirse,alınan seyircisiz cezaları gerçekten seyircisiz olacak kadınlar giremeyecek

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beşiktaşlı bayanlar baya sövmüştü sonra da bir şey olmadı Bu ceza her şeyiyle saçma bir ceza.Kadınları bildiğin insan yerine koymayıp seyircisiz oynama cezası adı altında kadınlara maç izletiyorlar.Ben hala anlamıyorum ona buna konuşan karışın kadın cemiyetleri niye bu konuda sesini çıkarmıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Beşiktaşlı bayanlar baya sövmüştü sonra da bir şey olmadı Bu ceza her şeyiyle saçma bir ceza.Kadınları bildiğin insan yerine koymayıp seyircisiz oynama cezası adı altında kadınlara maç izletiyorlar.Ben hala anlamıyorum ona buna konuşan karışın kadın cemiyetleri niye bu konuda sesini çıkarmıyor
    Zaten Hollanda da bunu uygulamak istemişti ama uygulayamadılar Anayasaya uymuyor diye galiba eşitlik kayboluyor, Kadınlar ceza olarak görülüyor diye.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Zaten Hollanda da bunu uygulamak istemişti ama uygulayamadılar Anayasaya uymuyor diye galiba eşitlik kayboluyor, Kadınlar ceza olarak görülüyor diye.
    Kadın-Erkek eşitliğine aykırı bir durum zaten
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Semih Kaya sakatlanmış mı ?

Edit: A Milli Takım'ın genç savunmacısı Semih Kaya'da yırtık oluştu.

Avsturya ile oynana hazırlık maçının 63. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Semih Kaya'dan kötü haber geldi.

Genç oyuncunun sağ uyluk adelesinde yırtık oluşutuğu öğrenildi. İstanbul'a dönen dönmez MR'a girecek olan milli futbolcunun, kontrolden sonra durumunun netleşeceği öğrenildi.

(Ligtv.com.tr)

Kötü oldu bu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İyiki Dany var

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yırtık varmış sanırım.Dany var da yabancı sınırı da var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nazar değdirdik adama valla ya. Sürekli bir sakatlık çıkıyor milli takım dönüşü. Oyuncuların kendini bu kadar riske etmemeleri lazım hazırlık maçlarında.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tuh ya umarim uzun sure sakat degildir semih. bu haftaki kadrom

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu hafta zaten orta saha Selçuk ve Hamit olacağı için Dany-Ujfa oynar sıkıntı olmaz.3-4 hafta sakatsa Elmander kesik yer büyük ihtimal.Melo gelicek çünkü.Umut-Burak yapıp stoperleri Dany-Ujfa yapar.Pek bir kaybımız olmaz gibi.İnşallah sadece 2-3 haftayı kaçırır.

Mesaj Yetkileri