Sayfa 856 / 1204 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
25,651 ile 25,680 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaka nere Türkiye nere, çok çok çok zor transfer. Gelirse olay olur en çokta FIFA'yla FM'de işimizi görür
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

FCN Blog ‏@fcnblog

Kaka'nın menajeri Cristian: Galatasaray futbolcumuzla kesin olarak ilgileniyor. Kiralık olarak bir seçenek var. Daha fazla detay veremem.

FCN Blog ‏@fcnblog

Kaka'nın menajeri Cristian: Türkiye'ye gelip görüşüp-görüşmeyeceğimiz hakkında şuanda bir açıklama yapmam doğru olmaz.

FCN Blog ‏@fcnblog

Kaka'nın menajeri Cristian: Elbette ki Galatasaray'ın teklifini de diğer bütün seçenekler gibi değerlendiriyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Kaka'ya şu anda hiç gerek yok. Amrabat filan alınmasaydı hadi neyse, kanatta filan oynardı iyi kötü. Ama Amrabat'a bu kadar yatırım yapıp da kullanmayacaksak niye aldık?
    Ortaya atılan iddialara göre Kaka transferini isteyen kişi Ünal Aysal, Fatih Terim'i ikna etti falan deniyor. Yani şu çilek muhabbetinin gerçekleşmesi için, Avrupa için ve prestij için transfer edilmek isteniyor Kaka. Transfer dönemi başında sanmıyorum ki bir hedef olsun, planlama içerisinde ismi geçsin Kaka'nın. Çünkü almak çok ama çok zor, bu zamana bırakılmazdı bu iş. Gerçekleşirse bu transfer herhalde çok daha net öğrenebiliriz detayları. Bu arada Kaka gelecekse, Amrabat hiç oynamasa da olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaka gelirse Türkiye'de derbiler dışında Melo yedek olur Kaka oynar. Derbilerde de Hamit sağ beke geçer Eboue yedek kalır ya da Elmander yedek kalır ya da Amrabat kalır. Kaka gelsinde kim yedek kalacaksa kalsın, Muslera bile yedek kalabilir, sorun etmem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaka kim ya
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Kaka kim ya
    Benim gözümde alexin hızlısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Benim gözümde alexin hızlısı

Kaka gelirse tek forvet oynamayız bence, 4-3-1-2 oynarız.
    ---------Kaka---------
    Selçuk-Melo-Hamit

Amrabat oynayacağı zaman 4-4-2'ye dönülür. 4 tane forvet var, hangisini 11'e koyarsan koy sırıtmaz böyle bir forvetle tek forvet oynanmaz.

Ama şöyle de birşey var zerre inancım yok Kaka'nın geleceğine dair.

Ne Kakaymış arkadaş. Hiç kimse de çıkıp Kaka bize lazım değil diyemiyor. Ben açıkcası herhangi bir oyuncu için sistemin değişmesinden yana değilim. Bu,gelecek için iyi bir adım olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kaka sistemi bozar. Bizim en büyük sorunumuz bitirememk bence kanatlar olsun forvetler olsun çok pozisyona girip bitiremiyoruz.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an hiçbirşeye ihtiyacımız yok gibi gözüküyor ama Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız bu yıl ve Kaka gibi bir oyuncuya "hayır" demek dışarıdan kolay, bana kalırsa içeride olan biri için çok çok zor. Kaka gelecekse onun için de eski sistemin gibi randıman alabileceksen sistem değiştirilir. Amma ve lakin bu transfer gerçekleşmez benim görüşüme göre.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Valla Türkiye de şu şartlarda Kaka onu boza bunu bozar demek gerçekten ilginç

Kaka yani bir zamanlar en iyi 5'te sayılan oyuncudur, belki o eski 22 numara değil ancak burada olabilir.Gelirse harika bir transfer olur ben gelmesini isterim çünkü maçlarına gitmek zevk verir

Büyük ihtimalde evindeki tüm maçlarına giderim eğer gelirse ancak zor gibi bakalım..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Ne Kakaymış arkadaş. Hiç kimse de çıkıp Kaka bize lazım değil diyemiyor. Ben açıkcası herhangi bir oyuncu için sistemin değişmesinden yana değilim. Bu,gelecek için iyi bir adım olmaz.
    Benim de Kaka konusunda kaygılarım bu yüzden , her şey tamamken yeterli düzeydeyken bir Kaka ?

Tek başına Şampiyonlar Ligi'nde vs. maç da aldırabilir , takımın bütün sistemini , dengesini , kimyasını da bozabilir ...

Kumar oynamamalıyız bence ama son karar Fatih Hoca'nındır eğer istiyor ise bildiği bir şey vardır kesinlikle.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaka sistemi bozar ama daha çok fayda sağlar öyle bir oyuncu. Şu an ki her forvetimizden daha iyi kaliteli topa vurur tüm takımdan daha iyi pas yapar tüm takımdan daha iyi çalım atar tüm takımdan daha zeki oynar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ayrıca ben Kaka'nın eski hızına kavuşunca Kanat bile oynayabileceğini düşünüyorum.Maç formunu bulursa olur yani tabii onun gibi birini Kanat oynatmak ne kadar akıllıca bilemem.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ayrıca ben Kaka'nın eski hızına kavuşunca Kanat bile oynayabileceğini düşünüyorum.Maç formunu bulursa olur yani tabii onun gibi birini Kanat oynatmak ne kadar akıllıca bilemem.
    Koy sola Kaka'yı sağa çekip plaseyi vurduysa sevinmeye başla

Kaka gelmesi durumunda kesinlikle ofansif ortasahanın ortasında serbest oynamalı, çok yüksek bir hücum gücü katar. Bu kadar küçümsemeyin Kaka'yı, dünyada halen mevkisinin sayılı oyuncularından bence, herhangi bir sistemde herhangi bir takımda her teknik direktörün isteyeceği bir oyuncu, hem karakter olarak hem yetenek olarak.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

olaya bak ya Kaka geldi de beğenmiyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Haluk yureklide soylemis galatasaray ciddi sekilde ilgileniyor diye

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Haluk yureklide soylemis galatasaray ciddi sekilde ilgileniyor diye
    Psg'de ciddi şekilde ilgileniyor.Bakalım...

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Psg'de ciddi şekilde ilgileniyor.Bakalım...
    Lucas'dan sonra alacaklarını pek düşünmüyorum takım da sorun çıkarır o kadar oyuncudan bir kaçının yedek kalması.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Lucas'dan sonra alacaklarını pek düşünmüyorum takım da sorun çıkarır o kadar oyuncudan bir kaçının yedek kalması.
    Lucas Ocakta gelecek o zamana kadar alınabilir ayrıca çok isterlerse alırlar diye düşünüyorum yedek beklemeyi sorun etmezler.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lucas Ocakta gelecek o zamana kadar alınabilir ayrıca çok isterlerse alırlar diye düşünüyorum yedek beklemeyi sorun etmezler.
    Orası öyle artık bakalım parayı veren Kaka'yı alacak gibi gözüküyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Lucas Psg de amr oynucak büyük ihtimal zaten hali hazırda amc oynayan bi Pastore var Kaka gelirse anca amc oynar belki mc (pek ihtimal vermiyoru) o yüzden Psg Kaka yı almaz diye tahmin ediyorum zaten Kaka söylentileri yazın başlarındaydı şuan bi Milan'la anılıyo bide bizle Galliani maaşını karşılayamayız Kakanın falan diyoda bence Milana gitcek

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Lucas Psg de amr oynucak büyük ihtimal zaten hali hazırda amc oynayan bi Pastore var Kaka gelirse anca amc oynar belki mc (pek ihtimal vermiyoru) o yüzden Psg Kaka yı almaz diye tahmin ediyorum zaten Kaka söylentileri yazın başlarındaydı şuan bi Milan'la anılıyo bide bizle Galliani maaşını karşılayamayız Kakanın falan diyoda bence Milana gitcek
    Fransız medyasında halen geziyor haberler Pastore mc'ye geçebilir.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fransız medyasında halen geziyor haberler Pastore mc'ye geçebilir.
    Öyle olabilir tabi ama Pastore veya Kaka mc ye geçerse 4-2-3-1 oynayamazlar 4-3-1-2 oynarlar o zamanda Lucas (asıl mevkisi amc gerçi ama ) ve jeremy menez oynayamaz ben bu yüzden kakanın psgye transfer olucağını sanmıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

PSG kadar antipatik bir takım yok hani para için gideceksen başka klüpler var en azından bir arap klübünde oynamam iki maçta harcarlar adamı.

he verdikleri paranın haddi hesabı yok orası ayrı ama dediğim gibi iki maç.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kaka Madrid'den ayrılırsa bana kalırsa Milan'a gider.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kaka gelirse 4-4-1-1'e döneriz büyük ihtimalle. Başka bi adam olsa gelmesin sistemi değiştirmeye ne gerek var derdim de, Kaka be abi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Profesyonel futbolcularımızdan Juan Emmanuel Culio'nun 2012-2013 futbol sezonu için Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği 15 Ocak 2013 tarihine kadar 1.500.000 EUR bonservis bedeli ödeyerek oyuncunun transferini gerçekleştirme hakkına sahiptir.

Yabancı bir sol bek gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Culio kampın kötülerindenmiş, hazırlık maçlarında da iyi değil zaten. Hayırlısı olsun.

Mesaj Yetkileri