1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Sizin mesajlarınızı takip etmiyorum. Ben sadece geçmiş bir dönemde foruma yaşadığım bir anıyı hatırladım, buraya koyayım dedim. Sinir yapma bu kadar. Sonuna gülücük koyunca da benim bildiğim şaka olduğu anlaşılır ama sende bir gariplik var demek ki.
    Biraz geç oldu ama şöyle diyeyim;

Siz aranızda ne tartışıyordunuz bilmem ama konu ile alakam yokken benim mesajımı alıp oraya alıntılamanın mantığı nedir ? Git tartıştığın kişinin-kişilerin mesajını alıntıla alakam yokken sanki seninle ben tartışmışım gibi benim mesajımı oraya koyup sırıtma.Amacın kötü değildir ama konu ile alakam yokken onu oraya koyup sırıtman beni rahatsız etti.Benim söylediklerimden rahatsız olduysan kusura bakma amacım kimseyi rahatsız etmek değildi sadece memnuniyetsizliğimi dile getirdim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Biraz geç oldu ama şöyle diyeyim;

Siz aranızda ne tartışıyordunuz bilmem ama konu ile alakam yokken benim mesajımı alıp oraya alıntılamanın mantığı nedir ? Git tartıştığın kişinin-kişilerin mesajını alıntıla alakam yokken sanki seninle ben tartışmışım gibi benim mesajımı oraya koyup sırıtma.Amacın kötü değildir ama konu ile alakam yokken onu oraya koyup sırıtman beni rahatsız etti.Benim söylediklerimden rahatsız olduysan kusura bakma amacım kimseyi rahatsız etmek değildi sadece memnuniyetsizliğimi dile getirdim.
    Bende biraz geç yazıyorum kusura bakma. Amrabat geldiğinde alıntı yaptığım mesajı Galatasaray Transfer Haberlerine ben atmıştım ve senle byariff bana bu cevapları vermiştiniz. Girip bakabilirsin. Durduk yere seni buraya koymuşluğum falan yok yani. Bu forumda Fatih Hoca Engin'i adam etti diyen onlarca kişi vardır. Bir art niyetim olsa hepsini koyardım.

Mesaj Yetkileri