Dany zaten kupa maçında çok iyiydi Ujfa ile neler yapacaklar bakalım...Fatih Terim'in cezası vardı ne oldu o?
Dany zaten kupa maçında çok iyiydi Ujfa ile neler yapacaklar bakalım...Fatih Terim'in cezası vardı ne oldu o?
Ertelendi, iptal oldu ya da para cezası oldu 3ünden 1i![]()
o erteleme olayı sonraki maça erteleme gibi değil bidaha benzeri bi eylemde bulunursa ertelenen ceza + aldığı ceza olucak
Seyircisiz oynama gelmemesi lazım bu ara stada gidip çok feci bir şekilde stres atmaya ihtiyacım var![]()
Semih Kaya'nın arka adalesinde yırtık olabilirmiş.
103 milyon dolarlık zafer
14 Mayıs 2011'de göreve gelen Ünal Aysal ve arkadaşları, tabiri caizze ekonomik bir mucizeye imza atma yolunda önemli adımlar attı. İşte rakamlarla Ünal Aysal ve ekibinin oluşturduğu ekonomik kazanımlar...
Aysal, başkanlık beratını aldığı tarihte sarı-kırmızılı kulübün "muacce" vadesi geçmiş borcu 73.4 milyon dolardı. Bugün ise 20.9 milyon dolar. Futbolcu ödemelerinde ise hiç gecikme yok. Futbolculara vadesi geçmiş borç sıfır
14 ay önce Galatasaray'ın toplam borcu 327 milyon dolardı. 30 Haziran 2012 itibari ile Galatasaray'ın borcu 224 milyon dolar. Bir yıl içinde kulübün borcunda 103 milyon dolar azalma gerçekleşti.
TEK EKSİ HİSSELER AZALDI
G.Saray Yönetimi, Ünal Aysal ile birlikte önemli bir ekonomik toparlanmaya giderken, sarı kırmızılı camianın ileri gelenleri Aysal yönetiminde ekonomik açıdan tek olumsuz gidişin, Sportif A.Ş hisselerinin satışı ve kulübün hisselerinin yüzde 80'den 55'e düşmüş olmasını gösteriyor. Ancak çoğunluk hisseler ve altın hisse kulübün ukdesinde olduğu için yönetim açısından hiçbir sıkıntı olmadığı ileri sürülüyor.
1 Ocak 2011'den 31 Mart 2012'ye kadar süren zaman diliminde Galatasaray 500 milyon lira gelir ve 250 milyon ise hisse satışı geliri elde etti. 15 aylık dönemde sarı kırmızılı kulübün kasasına giren rakam 750 milyon tl.
FUTBOL TAKIMI VE AMATÖR ŞUBELER GÜÇLENDİRİLDİ
Galatasaray Yönetimi ekonomik anlamda önemli pozitif gelişmeler sağlar iken bu sürede maliyet açısından önemli sportif hamleler gerçekleştirdi. Futbol takımı bir yılda neredeyse baştan aşağı değiştirildi. Kazanılan şampiyonluk sonrasında önemli transferler ile Şampiyonlar Ligi'nde başarı ve gelir hedefleyen bir takım oluşturuldu. Basketbol, voleybol gibi maliyetli branşlarda hem erkek, hem kadın takımları şampiyonluğa oynayacak seviyeye getirildi.
Amatör branşlardaki gelişmeler de gösteriyor ki, Ünal Aysal Yönetimi, sportif başarının yanısıra ekonomik başarıları da aynı anda hayata geçirerek. Son 10 yılda ekonomik alanda yaşanan sıkıntıları da tarihe gömecek gibi.
ATLETİCO MADRİD'E ÖDEME KIYAĞI
Arda Turan geçtiğimiz yıl Atletico Madrid'e 12 milyon euroya satılırken, bu rakamın 7,5 milyon euro henüz tahsil edilemedi. Sarı-kırmızılı yönetim, geçmiş günlerde Arda'nın transferi gündeme gelince, Madrid kulübüne rahatlıkla "Ödediğiniz parayı size geri veririz, Arda'yı bize geri verin" teklifinde bulundu. Ekonomik sıkıntı içindeki Atletico Madrid Kulübü ödeme vadesinin uzatılması için Başkan Ünal Aysal'dan ricada bulundu ve bu istek kolaylıkla kabul edildi.
http://radyospor.com/Futbol/156354/1...dolarlik-zafer
Semih Kaya'nın yapılan muayenesi sonucunda sağ kalçasındaki kasık adelesinde ikinci derecede yırtık tespit edildi.
Emre Çolak'ın sağ kalça uyluk ön adelesinde (rectus femoris) birinci derecede zorlanma tespit edildi.
Burak Yılmaz'ın ise ayak tarak kemiğinde darbeye bağlık kemik ödemi tespit edildi.
Semih'in Kasımpaşa maçında oynaması şüpheliymiş.Zaten o maça 5 yabancı çıkacaktık.Fatih hoca Beşiktaş maçına saklar Semih'i riske atmaz Dany oynar Kasımpaşa maçında.
Galatasaray eyupsor maç ozeti
http://www.youtube.com/watch?v=OwXteKNJHLg
[YOUTUBE="OwXteKNJHLg"]gs-eyup[/YOUTUBE]
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Aydın, Fenerbahçe'ye o golleri atacak yoksa Eyüpspor'a bende iyi oynarım. İnsan 2 kopya gol kaçırır mı?
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Biraz geç oldu ama şöyle diyeyim;
Siz aranızda ne tartışıyordunuz bilmem ama konu ile alakam yokken benim mesajımı alıp oraya alıntılamanın mantığı nedir ? Git tartıştığın kişinin-kişilerin mesajını alıntıla alakam yokken sanki seninle ben tartışmışım gibi benim mesajımı oraya koyup sırıtma.Amacın kötü değildir ama konu ile alakam yokken onu oraya koyup sırıtman beni rahatsız etti.Benim söylediklerimden rahatsız olduysan kusura bakma amacım kimseyi rahatsız etmek değildi sadece memnuniyetsizliğimi dile getirdim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Engin 11 maç ceza almış.
İtiraz edilir, 8'e düşer.
Haketmişti güzel olmuş.
11 maç cok fazla.
Galatasaray'a para cezası.
Bence fazla değil az bile vermişler akıllansın biraz.
Az vermişler bence 15-20 maç verilmeliydi. 11x15.000= 165.000 € ceza verecek yönetim.
çok güzel olmuş 11 maç. akıllanması için yeterli olacak mı bakalım. indirime falan da gidilmez umarım.
Disiplin Kurulu, Sadri Şener'e 21 gün hak mahrumiyeti, Aykut Kocaman ile Galatasaray'a da para cezası verdi.
umarim itiraz ederlerde indirim olur 6-7 maç"a duser
Bundan sonrada duzelme gostermese ciddi sekilde yardim almasi gerekir. Yine az vermisler, bide itiraz edilir 7-8 olur o mac sayisi.
Engin için normal 11 maç. Adamı bıraksalar orada kan çıkacaktı o durumdaydı.
Galatasaray Kulübü'ne saha olaylarından dolayı 165 bin lira ceza verildi...
bize para cezası verilmesi güzel olmuş, seyircisizden yırtmışız.Engin içinse normal.devreyi maç yapamadan kapatabilir.
Neyse saha kapama olmamış oradan yırtmışız.
Engin'e iyi olmuş.Hak etti bunu.
11 maç yerinde bir ceza olmuş. İtiraz edip 7-8 maça düşürmenin bir anlamı yok. Adam hakem dövüyordu saha içerisinde.
Ciddi anlamda ruh yapısını düzeltmediği sürece bu hareketlerinden vazgeçemez bu adam.
taraftarların yaptıklarına para cezası vermişler. oyunu kaç defa durdurdular. olacak iş değil !
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe taraftarı da torpil attı sahaya,ceza gelmedi abi ?