Sayfa 262 / 578 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
7,831 ile 7,860 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dany zaten kupa maçında çok iyiydi Ujfa ile neler yapacaklar bakalım...Fatih Terim'in cezası vardı ne oldu o?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ertelendi, iptal oldu ya da para cezası oldu 3ünden 1i

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

o erteleme olayı sonraki maça erteleme gibi değil bidaha benzeri bi eylemde bulunursa ertelenen ceza + aldığı ceza olucak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Seyircisiz oynama gelmemesi lazım bu ara stada gidip çok feci bir şekilde stres atmaya ihtiyacım var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Semih Kaya'nın arka adalesinde yırtık olabilirmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

103 milyon dolarlık zafer

14 Mayıs 2011'de göreve gelen Ünal Aysal ve arkadaşları, tabiri caizze ekonomik bir mucizeye imza atma yolunda önemli adımlar attı. İşte rakamlarla Ünal Aysal ve ekibinin oluşturduğu ekonomik kazanımlar...

Aysal, başkanlık beratını aldığı tarihte sarı-kırmızılı kulübün "muacce" vadesi geçmiş borcu 73.4 milyon dolardı. Bugün ise 20.9 milyon dolar. Futbolcu ödemelerinde ise hiç gecikme yok. Futbolculara vadesi geçmiş borç sıfır

14 ay önce Galatasaray'ın toplam borcu 327 milyon dolardı. 30 Haziran 2012 itibari ile Galatasaray'ın borcu 224 milyon dolar. Bir yıl içinde kulübün borcunda 103 milyon dolar azalma gerçekleşti.

TEK EKSİ HİSSELER AZALDI

G.Saray Yönetimi, Ünal Aysal ile birlikte önemli bir ekonomik toparlanmaya giderken, sarı kırmızılı camianın ileri gelenleri Aysal yönetiminde ekonomik açıdan tek olumsuz gidişin, Sportif A.Ş hisselerinin satışı ve kulübün hisselerinin yüzde 80'den 55'e düşmüş olmasını gösteriyor. Ancak çoğunluk hisseler ve altın hisse kulübün ukdesinde olduğu için yönetim açısından hiçbir sıkıntı olmadığı ileri sürülüyor.

1 Ocak 2011'den 31 Mart 2012'ye kadar süren zaman diliminde Galatasaray 500 milyon lira gelir ve 250 milyon ise hisse satışı geliri elde etti. 15 aylık dönemde sarı kırmızılı kulübün kasasına giren rakam 750 milyon tl.

FUTBOL TAKIMI VE AMATÖR ŞUBELER GÜÇLENDİRİLDİ

Galatasaray Yönetimi ekonomik anlamda önemli pozitif gelişmeler sağlar iken bu sürede maliyet açısından önemli sportif hamleler gerçekleştirdi. Futbol takımı bir yılda neredeyse baştan aşağı değiştirildi. Kazanılan şampiyonluk sonrasında önemli transferler ile Şampiyonlar Ligi'nde başarı ve gelir hedefleyen bir takım oluşturuldu. Basketbol, voleybol gibi maliyetli branşlarda hem erkek, hem kadın takımları şampiyonluğa oynayacak seviyeye getirildi.

Amatör branşlardaki gelişmeler de gösteriyor ki, Ünal Aysal Yönetimi, sportif başarının yanısıra ekonomik başarıları da aynı anda hayata geçirerek. Son 10 yılda ekonomik alanda yaşanan sıkıntıları da tarihe gömecek gibi.

ATLETİCO MADRİD'E ÖDEME KIYAĞI

Arda Turan geçtiğimiz yıl Atletico Madrid'e 12 milyon euroya satılırken, bu rakamın 7,5 milyon euro henüz tahsil edilemedi. Sarı-kırmızılı yönetim, geçmiş günlerde Arda'nın transferi gündeme gelince, Madrid kulübüne rahatlıkla "Ödediğiniz parayı size geri veririz, Arda'yı bize geri verin" teklifinde bulundu. Ekonomik sıkıntı içindeki Atletico Madrid Kulübü ödeme vadesinin uzatılması için Başkan Ünal Aysal'dan ricada bulundu ve bu istek kolaylıkla kabul edildi.

http://radyospor.com/Futbol/156354/1...dolarlik-zafer

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Semih Kaya'nın yapılan muayenesi sonucunda sağ kalçasındaki kasık adelesinde ikinci derecede yırtık tespit edildi.

Emre Çolak'ın sağ kalça uyluk ön adelesinde (rectus femoris) birinci derecede zorlanma tespit edildi.

Burak Yılmaz'ın ise ayak tarak kemiğinde darbeye bağlık kemik ödemi tespit edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Semih'in Kasımpaşa maçında oynaması şüpheliymiş.Zaten o maça 5 yabancı çıkacaktık.Fatih hoca Beşiktaş maçına saklar Semih'i riske atmaz Dany oynar Kasımpaşa maçında.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray eyupsor maç ozeti

http://www.youtube.com/watch?v=OwXteKNJHLg

[YOUTUBE="OwXteKNJHLg"]gs-eyup[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Galatasaray eyupsor maç ozeti

http://www.youtube.com/watch?v=OwXteKNJHLg

[YOUTUBE="OwXteKNJHLg"]gs-eyup[/YOUTUBE]
    Aydın iyi oynamış
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aydın, Fenerbahçe'ye o golleri atacak yoksa Eyüpspor'a bende iyi oynarım. İnsan 2 kopya gol kaçırır mı?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Aydın, Fenerbahçe'ye o golleri atacak yoksa Eyüpspor'a bende iyi oynarım. İnsan 2 kopya gol kaçırır mı?
    Doğru haklısınız , fakat Aydın'ın da bir kanat oyuncusu olduğu unutulmamalı ne kadar bitirici olabilir ki ?

Ama öyle bir maçta öyle bir anda öyle pozisyon yakalayınca kesinlikle atılmalı.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Sizin mesajlarınızı takip etmiyorum. Ben sadece geçmiş bir dönemde foruma yaşadığım bir anıyı hatırladım, buraya koyayım dedim. Sinir yapma bu kadar. Sonuna gülücük koyunca da benim bildiğim şaka olduğu anlaşılır ama sende bir gariplik var demek ki.
    Biraz geç oldu ama şöyle diyeyim;

Siz aranızda ne tartışıyordunuz bilmem ama konu ile alakam yokken benim mesajımı alıp oraya alıntılamanın mantığı nedir ? Git tartıştığın kişinin-kişilerin mesajını alıntıla alakam yokken sanki seninle ben tartışmışım gibi benim mesajımı oraya koyup sırıtma.Amacın kötü değildir ama konu ile alakam yokken onu oraya koyup sırıtman beni rahatsız etti.Benim söylediklerimden rahatsız olduysan kusura bakma amacım kimseyi rahatsız etmek değildi sadece memnuniyetsizliğimi dile getirdim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Engin 11 maç ceza almış.

İtiraz edilir, 8'e düşer.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Haketmişti güzel olmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

11 maç cok fazla.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'a para cezası.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bence fazla değil az bile vermişler akıllansın biraz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Az vermişler bence 15-20 maç verilmeliydi. 11x15.000= 165.000 € ceza verecek yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok güzel olmuş 11 maç. akıllanması için yeterli olacak mı bakalım. indirime falan da gidilmez umarım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Disiplin Kurulu, Sadri Şener'e 21 gün hak mahrumiyeti, Aykut Kocaman ile Galatasaray'a da para cezası verdi.

umarim itiraz ederlerde indirim olur 6-7 maç"a duser

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bundan sonrada duzelme gostermese ciddi sekilde yardim almasi gerekir. Yine az vermisler, bide itiraz edilir 7-8 olur o mac sayisi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Engin için normal 11 maç. Adamı bıraksalar orada kan çıkacaktı o durumdaydı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray Kulübü'ne saha olaylarından dolayı 165 bin lira ceza verildi...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

bize para cezası verilmesi güzel olmuş, seyircisizden yırtmışız.Engin içinse normal.devreyi maç yapamadan kapatabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neyse saha kapama olmamış oradan yırtmışız.
    Engin'e iyi olmuş.Hak etti bunu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

11 maç yerinde bir ceza olmuş. İtiraz edip 7-8 maça düşürmenin bir anlamı yok. Adam hakem dövüyordu saha içerisinde.

Ciddi anlamda ruh yapısını düzeltmediği sürece bu hareketlerinden vazgeçemez bu adam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

taraftarların yaptıklarına para cezası vermişler. oyunu kaç defa durdurdular. olacak iş değil !
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe taraftarı da torpil attı sahaya,ceza gelmedi abi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    taraftarların yaptıklarına para cezası vermişler. oyunu kaç defa durdurdular. olacak iş değil !
    İyide o konuda bir ceza verilecekse iki takımada eşit bedelde bir ceza verilmeli.

Aynı şeyi Fenerbahçe taraftarıda yaptı. İzliyorduk işte maçı görmediniz mi ?

Mesaj Yetkileri