Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

37 94.87%
  • Berabere biter

1 2.56%
  • Kasımpaşa kazanır

1 2.56%
1 ile 30 arası toplam 156 sonuç

Konu: Galatasaray - Kasımpaşa | STSL 1.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sezon gibi ilk 3-4 haftada sürpriz yaşayabiliriz.Geçen sene İBB mağlubiyeti ile açmıştık ligi.3-4 hafta tam randıman beklemiyorum takımdan.İnşallah kayıpsız geçeriz buraları.
    Amrabat ve Umut atar 2-0 alırız.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Geçen sezon gibi ilk 3-4 haftada sürpriz yaşayabiliriz.Geçen sene İBB mağlubiyeti ile açmıştık ligi.3-4 hafta tam randıman beklemiyorum takımdan.İnşallah kayıpsız geçeriz buraları.
    Amrabat ve Umut atar 2-0 alırız.
    İlk cümlelerinin bi kısmına katılmadığım için yazma gereği hissettimGeçen sene fazlasıyla çalışma fırsatı bulduk lig açılmasına rağmen ama en iyi antreman maçtır gerekçesi ile takım ilk 3-4 hafta alışık olmadığı için o kadar antreman yapmasına rağmen çuvalladı.Bu sezon ise geçen seneye nazaran oturmuş bir kadroya sahibiz ve hani süpriz denecek maç bu maç olmayabilir.
    Maça gelirsekKaliteli ve oturmuş bir takım olduğumuzu düşünmekle beraber Kasımpaşa'nın yeni çıkmış bir takım ve yeni bir kadroya sahip olduğunu düşünerekten bocalayacaklarını ve maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Yani geçen sene bize olan bu sene K.Paşa'ya olur kadro uyumsuzluğu yüzünden çuvallarlar

Mesaj Yetkileri