Ben farklı bir açıdan bakıyorum bu olaya, öncelikle Galatasaray açısından bakıyorum, bu olay Ribery vakasına benziyor. Yine bir iş bilmezlik yapılmış gibi, yapılan resmi açıklama net olsa da, olayda boşluklar olmasa bu iş bu noktaya gelmezdi. Sorumluları kimse, hesabını vermeli.

İlkan açısından bakıyorum, Eurolig veya daha fazla para kendisini cezbetmiş olabilir, fanatik Fenerbahçelidir belki bilemeyiz. Transferde ETİK diye bir şey yoktur, siz bir açık arttırma da önce kimi düşünürsünüz ?

Fenerbahçe açısından bakıyorum, oyuncu menajerleri aracılığıyla bize gelmek istediğini bildirdi demişler, adam Türk, 90 doğumlu, gelecek vadediyor ve sanıyorum Fenerbahçe'nin eksik olduğu bir pozisyonda oynuyor. Almayız mı desinler ?

Toparlayalım, tam manasıyla çözülene kadar kimseyi asıp kesmemek gerek. İlkan da gerçekten Fenerbahçe'de oynamak istiyorsa, bize ondan daha hayır gelmez, Galatasaray'dan büyük değil hiç kimse, kendisinin yolu açık olsun. Sözleşme gereği varsa ödenecek bir bedel, Fenerbahçe mi öder, kendisi mi öder bilemeyiz. Sözleşmeye göre taraftlar yükümlülüklerini yerine getirmek durumundalar.