1 ile 30 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Engin Atsürede aynısını diliyorum bizde sakatken bilmem ne kadar yattı parasınıda aldı iyileştiği gibi Gsye gitti kimse etikden falan bahsetmesin.
    O olayın etikle alakası olduğunu düşünmüyorum. Basketboldaki FB-GS fanatikliği futboldaki kadar büyük değildir, takımla ismi bağdaşlaşmış Mrsic gibi oyuncular dışında oyuncunun P.Karşıyaka'ya gitmesiyle Galatasaray'a gitmesi arasında çok da büyük bir fark yok. Engin Atsür'ün kontratı bitti ve takımdan gitti, bundan sonrasının, nereye gittiğinin çok da önemi yok.
    Last edited by LaigLeNoiR : 18.Ağustos.2012 at 01:09

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    O olayın etikle alakası olduğunu düşünmüyorum. Basketboldaki FB-GS fanatikliği futboldaki kadar büyük değildir, takımla ismi bağdaşlaşmış Mrsic gibi oyuncular dışında oyuncunun P.Karşıyaka'ya gitmesiyle Galatasaray'a gitmesi arasında çok da büyük bir fark yok. Engin Atsür'ün kontratı bitti ve takımdan gitti, bundan sonrasının, nereye gittiğinin çok da önemi yok.
    Engin'in olayı daha farklı bence. Kendisi 1 sene sakat yattı yarım sene falan yarım yamalak katkı verdi. Kendisine o kadar şans verilmişken ilk fırsatta çekip gitmesi sıkıntı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Engin'in olayı daha farklı bence. Kendisi 1 sene sakat yattı yarım sene falan yarım yamalak katkı verdi. Kendisine o kadar şans verilmişken ilk fırsatta çekip gitmesi sıkıntı.
    Benim düşüncem verdiği yarım yamalak katkı nedeniyle takımdan gitmesi konusunda zorluk çıkarılmadığı yönünde, bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama bana mantıklı geldi. Türk rotasyonumuz da gelişmeye ve büyümeye devam ediyor, Engin'in eksikliğini hissetmeyeceğimizi düşünüyordum.

Bunun yanında, değinmek istediğim bir diğer nokta, ilk fırsatta gitmesinin çok hoş bir şey olduğunu söylemiyorum, fakat Galatasaray'a gitmesi durumu daha kötü, daha etik dışı bir konuma sokmuyor bence.

Bugün çok mu etik kelimesi kullanıldı bu konuda ne

Mesaj Yetkileri