1 ile 30 arası toplam 579 sonuç

Konu: Lucid Rüya (Rüyaya hakim olabilmek) "9 Kişi Başardı"

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İşte o rüyada olduğunu anladığın kısımda birde kontrol etmeye çalışırsan o zaman alacağın zevki tahmin edemezsin. Böyle bir zevk almak varken "Amaan bu da programlı birşey zaten" diye düşünsen ne geçecek eline ? O zaman uç bir örnek olacak ama "Kader nasıl olsa belli, Allah ne yapacağımızı bilmiyor mu sanki ? "diye düşünüp ot gibi de yaşayabiliriz

Açıkcası o kadar absürt ve saçma bir örnek olmuş ki diğer yazdıkları okuyasım kalmadı Onu sadece Allah biliyor yalnız o ne olacak ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Açıkcası o kadar absürt ve saçma bir örnek olmuş ki diğer yazdıkları okuyasım kalmadı Onu sadece Allah biliyor yalnız o ne olacak ?
    Dostum kader mevzusunu yeterli derecede biliyorum zaten. Hiç bir şüphem yok o konuda. Hatta istersen msnde konuşuruz. Dediğim gibi uç bir örnek o. Zaten orda "saçmalığa" vurgulamak için saçma bir örnek verdim bilerek. Bunu anlamanı beklerdim

Daha da açmamı istersen şöyle diyeyim, kader belli diye düşünüp hayattan umudu kesmek ne kadar saçmaysa , rüyanında belli olduğunu bilip umursamamak o kadar saçma.

Şimdi oldu galiba
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Dostum kader mevzusunu yeterli derecede biliyorum zaten. Hiç bir şüphem yok o konuda. Hatta istersen msnde konuşuruz. Dediğim gibi uç bir örnek o. Zaten orda "saçmalığa" vurgulamak için saçma bir örnek verdim bilerek. Bunu anlamanı beklerdim

Daha da açmamı istersen şöyle diyeyim, kader belli diye düşünüp hayattan umudu kesmek ne kadar saçmaysa , rüyanında belli olduğunu bilip umursamamak o kadar saçma.

Şimdi oldu galiba
    Hayır,zaten ben senin demek istediğini orada anladım ama böyle örnekler gerçekten hoş olmuyor.Bende onu belirtmek istedim bunu anlamanı bekliyordum
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri