Sayfa 230 / 447 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon
6,871 ile 6,900 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben mertin cok abartili formsuz oldugunu dusunmuyorum. yedigi gollerde super kupa macindaki hava topu disinda onda hata da goremiyorum. milli macta daha macin basinda 2-3 tane ustuste kaptirdigimiz topta kontra yedik, ustune defans cok riskli geri paslar yapinca pres altinda o vurusu yapabilir. 2. golde de defansin agirligi ve arkaya atilan topta karsikarsiya, ustelik henuz macin basinda yenilmis bir golun ardindan penalti yaptirdi. 2 gol de defansin asiri daginiklik ve lakayitliginden yenilmisti. hazirlik maclarinda ve gecen sezon oynadigi maclarda cok iyi bir mert izlemistik, bu devam edecektir. volkan mecburi olarak kaleyi terkederse sakatliktan oturu mertin kaleyi almasina cok sevinirim. karakter olarak da yetenek olarak da orayi hakediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ben mertin cok abartili formsuz oldugunu dusunmuyorum. yedigi gollerde super kupa macindaki hava topu disinda onda hata da goremiyorum. milli macta daha macin basinda 2-3 tane ustuste kaptirdigimiz topta kontra yedik, ustune defans cok riskli geri paslar yapinca pres altinda o vurusu yapabilir. 2. golde de defansin agirligi ve arkaya atilan topta karsikarsiya, ustelik henuz macin basinda yenilmis bir golun ardindan penalti yaptirdi. 2 gol de defansin asiri daginiklik ve lakayitliginden yenilmisti. hazirlik maclarinda ve gecen sezon oynadigi maclarda cok iyi bir mert izlemistik, bu devam edecektir. volkan mecburi olarak kaleyi terkederse sakatliktan oturu mertin kaleyi almasina cok sevinirim. karakter olarak da yetenek olarak da orayi hakediyor.
    Aynen öyle. Fenerbahçe kaleci kazanma konusunda usta bir kulüp. Volkan neydi ne oldu, hatırlarsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Stoch iyi oyuncu bence de ama hazırlık maçlarını izlediysen anlarsın neden oyundan çıkardığını -doğru yanlış-. Defansa yardıma gelmiyor, hücumda bile korkak oynuyor ayağını kısıyor sürekli. Vaslui maçında Kuyt'ın 2. golündeki kazandığımız frikik mesela korkaklığına örnek

O yüzden ara ara yedek kalması doğru bence cesaretini toplayıp dönüşü daha iyi olsun diye.

Dönüşleri de kart,sakatlık falandan olmadı doğru zaman gelince oldu.
    olabilir ama stoch varsa başalrsın kötüyse alırsın ama iyi oynarken yaparsan oyuncuyu kaybedersin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımı takip etmesek buna inandıracaksınız adamı.
    Stoch'un ilk geldiği zamanlardan bahsediyorum. Daha sonra oynadığı zaman takımı sırtlayan adam olmuştu bir anda. Noldu yani tırsak olan adam cesaret hapı mı aldı?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stoch ile ilgili düşüncelerini söylemişti, keza Stoch da o dönemde buna benzer şeylerle hocasına katılmıştı.

Yeterlidir ya da değildir bu tartışılabilir ama bir insanın her yaptığı hata ya da yanlış olmaz. Eğer her yapılana bu gözle bakılmaya başlandıysa orada art niyet vardır.

Sow da bu takımın forvetidir, oynayacaktır da. Hayali Gomis haberiyle bir anda Aykut Kocaman'a sallamalar, futbolu bilmediğini iddia etmeler falan çıkmıştı ortaya ki Gomis haberinin hayali olduğu da duyuruldu.

Üzüldüğüm nokta, geçen sene her türlü oyuna rağmen yıkamadılar birlik ve beraberliği ama bu sene basın çıkardığı kasıtlı haberlerle bu birlikteliği bozacak, geçen sene kenetlenmişken bu sene daha güzel geçmesi beklenen sezonda daha sezon başlamadan, lanet olsun Aykut Kocaman dşyecek seviyeye gelmiş taraftarları görmek çok üzücü.

Şu saatten sonra Mourinho'yu getirin, şampiyon yapamaz Fenerbahçe'yi. Yok öyle bir örnek takıma sonradan gelip de şampiyon yapan. O nedenle Aykut Kocaman gitsin demek de boş şu aşamada bence, hele bir maçlar oynansın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Stoch'un ilk geldiği zamanlardan bahsediyorum. Daha sonra oynadığı zaman takımı sırtlayan adam olmuştu bir anda. Noldu yani tırsak olan adam cesaret hapı mı aldı?
    Hiç özgüven kazanan oyuncu görmedin mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yarın ilk defa bi fb açına gideceğim maçın saatini dört bbeş onbeş gözle bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yahu stoch canerden her türlü iyidir caner 2 mac arka arkaya penalti yaptirdi volkan vaslui macinda penaltiyi kurtarmasaydi görürdüm ben sizi aykut hocayi yerden yere vururdunuz stochu niye oynatmadi diye.. stoch formda degil diye yedek kalmasini dogru buluyorsunuz.. elinde öyle bir adam varken hertürlü oynatman lazim.. caner ne yapti formayi kapacak? ramazan bittikten sonra sow kesin oynayacak gözüyle bakiyor herkes ama ben sanmiyorum kuyt su anda forvet olarak düsünülüyor alexide kesmeyi göze alamiyor sow bu sene yedek bekler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Miroslav Stoch'da defansa az yardım ediversin. Koskoca fenerbahçe 1-2 tane hücum oyuncusunun defansif zaafını tolere edemeyecek takımsa vay halimize.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Miroslav Stoch'da defansa az yardım ediversin.
    Böyle bir mantık kabul edilemez. Madem Stoch az yapsın diyorsunuz neden Alex'e demediğiniz kalmıyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç özgüven kazanan oyuncu görmedin mi?
    Adam kademe kademe iyi oynamaya başlasa eyvallah ama adam çıkar çıkmaz üst düzey top oynamıştı. Maç oynamadan idmanda kendi kendine mi kazandı özgüveni?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Böyle bir mantık kabul edilemez. Madem Stoch az yapsın diyorsunuz neden Alex'e demediğiniz kalmıyor ?
    Öncelikle kes yapıştır yapmamalısın. Cümlenin devamında "koskoca fenerbahçe'nin 1-2 tane hücum oyuncusunun da defansif zaafı oluversin" yazıyor. Bu oyunculardan bir tanesi stoch'dur diğeri Alex'tir.

Ben Cristian'a yeteri kadar koşmuyor diye isyan ederim Alex'e bu sebepten sitem etmem.Mevkisinin önceliği değil sadece. Ha yaparsa popüler tabirle işin çileği olur.

Ayrıca ben ne zaman alex'i defansa yardım etmiyor diye eleştirmişim? Genele konuşuyorum diyorsan benden alıntı yapma rica ediyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Aykut Hoca'nın takımda küstürmediği, sorun yaşamadığı adam kalmadı.

Alex, Sow, Stoch, Semih, Emre Belözoğlu, Andre Santos. İlk aklıma gelenler bunlar.

Daum'u bu yönüyle takdir ederim, adam ilk geldiği zaman Güiza formsuz olmasına rağmen ondan övgüyle bahsedip faydalanacağını söylemişti ve nitekim Güiza'yı kullandı ve iyi kötü takıma katkısı oldu. Gökhan Ünal'ı da takıma kazandırmıştı, faydalanıyordu. Son Trabzonspor maçında bile gol atmıştır her ne kadar eleştiri alsa da.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Stoch ile ilgili düşüncelerini söylemişti, keza Stoch da o dönemde buna benzer şeylerle hocasına katılmıştı.

Yeterlidir ya da değildir bu tartışılabilir ama bir insanın her yaptığı hata ya da yanlış olmaz. Eğer her yapılana bu gözle bakılmaya başlandıysa orada art niyet vardır.

Sow da bu takımın forvetidir, oynayacaktır da. Hayali Gomis haberiyle bir anda Aykut Kocaman'a sallamalar, futbolu bilmediğini iddia etmeler falan çıkmıştı ortaya ki Gomis haberinin hayali olduğu da duyuruldu.

Üzüldüğüm nokta, geçen sene her türlü oyuna rağmen yıkamadılar birlik ve beraberliği ama bu sene basın çıkardığı kasıtlı haberlerle bu birlikteliği bozacak, geçen sene kenetlenmişken bu sene daha güzel geçmesi beklenen sezonda daha sezon başlamadan, lanet olsun Aykut Kocaman dşyecek seviyeye gelmiş taraftarları görmek çok üzücü.

Şu saatten sonra Mourinho'yu getirin, şampiyon yapamaz Fenerbahçe'yi. Yok öyle bir örnek takıma sonradan gelip de şampiyon yapan. O nedenle Aykut Kocaman gitsin demek de boş şu aşamada bence, hele bir maçlar oynansın.
    sonuna kadar katılıyorum. Aykut hocanın üzerine oynanıyor , bizim taraftarda bu oyuna uyuyor. önce Aykut hocayı taktiksel açıdan yerin dibine soktular sonra evine kilit vuruldu haberleriyle geldiler. sonra da sabah gazetesi Engin'e 11 Aykut'a 0 ! diye manşet atarak nirvana yaptı. onlar kim ki Aykut Kocaman'a Aykut diyebiliyorlar. nereden buluyorlar bu cesareti ? her koldan saldırıyorlar , bizim Aykut hocaya destek vermemiz gerek.

takımı değerlendirecek olursak ; Aykut hocanın Stoch u şu haliyle oynatmamasına sonuna kadar katılıyorum. hazırlık maçlarında olumlu tek hareketini söyleyin. defansa gelmemesini geçtim hücumda da çok etkisizdi. hazırlık kampında da çok vurdumduymaz olduğunu söylediler. çalışmayana forma yok. Sow'a gelince adam sakat ne yapsın Aykut hoca yahu. Sow ' u 1-2 hafta sonra güzelce izleriz görürüz , o bu takımın ilk forveti. merak etmeyin senden benden çok istiyor Aykut hoca onu.. ortasaha transferini yapmayan yönetimdir. Aykut hocanın transfer istememe gibi bir durumu yok, olamaz. tino costayı lassana yı isteyen bu adam değil mi ? taraftar yönetime yüklenmesin diye Aykut hoca istemiyor gibi gösteriyorlar bize. Aykut hocaya güvenelim. ona saldıranlara uymamalıyız diye düşünüyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ya arkadaş herşeye de amerika'nın oyunu kompleksi ile yaklaşmasanıza. Fenerbahçe taraftarı kimsenin oyununa gelmez.

Göz var göz! Takım doğru düzgün kendi sahasından çıkamıyor,2 senedir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Taktik açıdan ya da oyun anlayışı açısından eleştirmek normaldir, buna tepkim yok, tepkim her yaptığına kulp bulunması, her yaptığına hatalı yanlış denmesi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Taktik açıdan ya da oyun anlayışı açısından eleştirmek normaldir, buna tepkim yok, tepkim her yaptığına kulp bulunması, her yaptığına hatalı yanlış denmesi.
    Aykut Kocaman oynatmaya çalıştığı futbolun başarısız olduğunu görene dek eleştiriler en sert biçimde olacaktır. Hayır anlamadığım bir oyun felsefesi 1 değil 2 değil 3-4-5 defa aynı denkteki veya güçlü takımlara karşı tutmuyorsa bir değişim sergile, olmuyorsa olmuyor zorlamanın mantığı ne ? Bu takımlara karşı sürekli başarısızlığı ve mahkum oyunu izlemeyi nasıl sindiriyor çok merak ediyorum. İşin kötü tarafı bu anlayıştan vazgeçmeyeceğe benziyor. Her gün 5'e 2 top çeviriyoruz. Sahada da adamlar bizi 5'e 2 çeviriyor, yazık.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Adam kademe kademe iyi oynamaya başlasa eyvallah ama adam çıkar çıkmaz üst düzey top oynamıştı. Maç oynamadan idmanda kendi kendine mi kazandı özgüveni?
    Aksine kademe kademe arttı.

5.hafta ilk kez ilk 11'e çıkmış Belediye maçında. O maçta 1 gol atmıştı, fena da değildi. Hemen sonraki hafta Mersin maçında çok kötüydü hatta çok net goller kaçırmıştı taraftar çok tepkiliydi.

Sonraki hafta yani 7. hafta Samsun maçına ilk 11 başlamış takımca kötü olduğumuz maçta 64.dk'da oyundan alınmış. Ondan sonraki hafta Beşiktaş maçına yedek başlayıp sonradan girmiş. Caner'in o maçtaki iyi oyunundan sonra yedek kalmış.

Sonraki ilk ciddi çıkışını ise 13.hafta yapıp gerçek anlamda iyi oynamaya başlamış.

Yani.5.haftadan itibaren 3 hafta üstüste ilk 11 başlamış bunların sadece ilkinde varlık gösterebilmiş ve Beşiktaş maçındaki Caner'in iyi oyunuyla da yedek kalmış. 5 hafta kullanılmadıktan sonra iyi oynamaya başlamış.

Dediğim gibi Stoch'un kenarda oturtulması asla anlaşılmayacak bir olay olmadı bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

iyi futbol oynamıyoruz beyler lamı cimi yok. hoca takımın potansiyelini tama yakın yansıtmasında çok etkili değil. belki elazığ maçı moral olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

topuz - topal

krasic - alex - stoch

sow

bunu yapmak çok mu zor?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Öncelikle kes yapıştır yapmamalısın. Cümlenin devamında "koskoca fenerbahçe'nin 1-2 tane hücum oyuncusunun da defansif zaafı oluversin" yazıyor. Bu oyunculardan bir tanesi stoch'dur diğeri Alex'tir.

Ben Cristian'a yeteri kadar koşmuyor diye isyan ederim Alex'e bu sebepten sitem etmem.Mevkisinin önceliği değil sadece. Ha yaparsa popüler tabirle işin çileği olur.

Ayrıca ben ne zaman alex'i defansa yardım etmiyor diye eleştirmişim? Genele konuşuyorum diyorsan benden alıntı yapma rica ediyorum.
    Alex'in takım savunmasına yaptığı zararları tartışırken ona bir kişi daha eklemek intihar olur. Ama bunu Stochu oynatmayalım diye demiyorum. Aykut onu çıkardığı zaman yada oynatmadığı zaman biraz adama hak vermeliyiz sadece bunu kastediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    topuz - topal

krasic - alex - stoch

sow

bunu yapmak çok mu zor?
    yoo değil bak

krasic alex stoch

sow

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    yoo değil bak

krasic alex stoch

sow
    ortasaha koreli yoo değil bak'a emanet o zaman
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    topuz - topal

krasic - alex - stoch

sow

bunu yapmak çok mu zor?
    aykut kocaman icin zor daha dogrusu kendine güveni yok gibi.. 10 kisi kalmis gs karsisinda bile tek forvet oynadi fatih terim ise 10 kisi kalmasina ragmen 4-5 hücumcuyla oynadi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bugün eğer Hasan Ali sakat değil de oynarsa önünde Caner efendi oynarsa Aykut hocaya ben de karşı olmaya başlıycam artık.Caner Vaslui maçında gol attı tamam da ondan başka ne yaptı bu sezon.Vaslui maçındaki yediğimiz golde topu rakibe vererek gole sebebiyet verdi.Aynı maçta penalt yaptı.Geldi GS maçında penaltı yaptı hiç olmayacak pozisyonda.Aynı maçta pek bi varlık gösteremedi.Bugün açıkçası Stoch'u bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

S.Moskova - Rubin maçını izliyorum.Moskova baya iyi oynuyo ama bunda Rubin'in çok etkisiz oyununun da etkisi var.

Edit

İlk yarı bitti.Spartak maça baskılı ve etkili başladı.Emenike-Ari-Welliton birlikte oynuyo.Hücuma dönük bi görüntü çiziyolar.Rubin çok durgundu biraz kıpırdanmaya başladı hemen pozisyon buldular.Karşı karşıya atamadı Rubin'li oyuncu.Ardından bi daha geldiler penaltı oldu.1-0 Rubin önde kapadı ilk yarıyı.Spartak defansı çok uyumsuz.Defansif açıdan çok kötüler.Bence deplasmanda gol buluruz.Bu arada zemin suni çim ve bir de 40.dakikaya doğru inanılmaz bir yağmur başladı.Zemin ve kötü hava şartları bir araya gelirse bize kötü yansıyabilir
    Last edited by ommix : 18.Ağustos.2012 at 14:21

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Bugün eğer Hasan Ali sakat değil de oynarsa önünde Caner efendi oynarsa Aykut hocaya ben de karşı olmaya başlıycam artık.Caner Vaslui maçında gol attı tamam da ondan başka ne yaptı bu sezon.Vaslui maçındaki yediğimiz golde topu rakibe vererek gole sebebiyet verdi.Aynı maçta penalt yaptı.Geldi GS maçında penaltı yaptı hiç olmayacak pozisyonda.Aynı maçta pek bi varlık gösteremedi.Bugün açıkçası Stoch'u bekliyorum.
    caner potansiyelli bir oyuncu, israrla oynatirim ben o adami. Stoch da olsun istersem Caner icin baska bir yer ayiririm sahada. Hep eksi taraflarini goruyorsunuz futbolcularin, dolu tarafini yazan yok. insandir, hata yapar. surekli bunlari gundeme getirmenin manasi yok. ben size 20 tane hatasini sayarim stochun, hem de dogrudan rakibe verdigi gol paslariyla. yabancilara gosterdiginiz sabri bir nebze de kendi futbolcularimiza gosterseniz diyorum, bunlari harcarsak milli takimda kim oyanayacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    caner potansiyelli bir oyuncu, israrla oynatirim ben o adami. Stoch da olsun istersem Caner icin baska bir yer ayiririm sahada. Hep eksi taraflarini goruyorsunuz futbolcularin, dolu tarafini yazan yok. insandir, hata yapar. surekli bunlari gundeme getirmenin manasi yok. ben size 20 tane hatasini sayarim stochun, hem de dogrudan rakibe verdigi gol paslariyla. yabancilara gosterdiginiz sabri bir nebze de kendi futbolcularimiza gosterseniz diyorum, bunlari harcarsak milli takimda kim oyanayacak.
    Tamam sen de haklısın ama ben Caner'i hiç oynatmasın demiyorum ki.2 maç üst üste hata yapan Caner'in yerine bu maçta Stoch ile başlamalı bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bu arada S.Moskova 2-1 kazandı.Gollerin 1'i kornerden diğeri penaltıdan.Bu maçı izledikten sonra tur ümidim baya arttı.S.Moskova o kadar büyütülecek bir takım değil.Defans yapmayı pek beceremiyorlar.Eğer dengeli oynarsak deplasmandan çok avantajlı bir skor alırız

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

stoch -caner-topal-krasiç olsun orta saha

Mesaj Yetkileri