Beyler etmeyin gitmeyin adam kendisi karsilamaya calisti topu yere dustu 10 saniye icindede gol geldi.
Sanırım arkadaş golden önceki pozisyonda el iddaaları olan pozisyondan bahsediyor.![]()
1-1'lik maç gibi duruyor. 2. gol gelmez diye düşünüyorum.
Hiç sanmıyorum Fener gol atar daha.
Fener atar birazdan. Elazığ toparlanamaz kırmızıdan sonra.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Caner durdurup 5 saniye bekleyip topa vurmaya calisirirsan butun defans geriye gelip o topu karsilar.
Krasic girdi bence fenerbahce aticak 1-2 biter gibi
10 kişiyle oynayan rakibine geçen hafta karşı koyamayan takımımız aynı durumu bir önceki rakibinden iki gömlek aşağıdaki bir rakibe karşı da yaşamamalı.
Tüm yıldızlar sahada gösterin kendiniz hadi.
Tehlikeli bir adam girdi, en azindan eskiden cok tehlikeliydi![]()
En az 6 dakika uzatma olması lazım.
Şu poşeti bi alın be maçın başından beri![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
5 dakika verdi 4 te bitirdi. Ya sen ne değişik bir kardeş çıktın Tolga.
1 dk erken bitirdi .
1-1 bitti maç , elazig 10 kisi kalinca oyun guzellesti.
Anaa 1 dk erken bitirdi maçı. haha![]()
Bu adam niye 1 dakika erken bitirdi
Aykut kocaman ve yönetim orta saha almamakta kararliysa lig de avrupada erken biter bizim için
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Maçtaki poşet bizim oyunculardan daha hareketliydi.
Maç neden 1 dakika erken bitti?
Adama bak erken bitirdi![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tolga Özkalfa avantaj skandallarına 1dk erken maç bitirmeyi de ekledi.
Acaba itiraz edilme hakkı var mı bu durum için. Sonuçta oynanmamış 1 dakika daha var.
son 15 dakika 4 1 5 oynadık heralde
Bu takıma orta saha alınmazsa ...