Sedat Bayrak, "Fenerbahçe'li arkadaş görmemiş olabilir" diyecek kadar yürekli, Mehmet Topuz "Yerde olduğunu görmedim" diyecek kadar yüreksiz ve yalancıdır. Bir de aptal yerine koyuyor insanları.
Sedat Bayrak, "Fenerbahçe'li arkadaş görmemiş olabilir" diyecek kadar yürekli, Mehmet Topuz "Yerde olduğunu görmedim" diyecek kadar yüreksiz ve yalancıdır. Bir de aptal yerine koyuyor insanları.
FM Gazetesi
Attığımız gole sevinmedim, ancak 1-1 son bölümdeki futbolla hakettiğimiz skordu.. Keşke gol böyle olmasaydı..
Bu takımdan Alexi çıkarıp 4-4-2 oynamaya başlayınca takımın önü açık bence.. Bu da zaman içinde olacak zaten..
abartın Fenerbahçe'nin golünü daha siz.. bence alay edecek daha güzel şeyler bulabilirsiniz. mesela Elazığ gibi takımı rakip 10 kişi kalmasına rağmen yenemiyor hemde kendi taraftarı önünde ve üstüne üstük salı günü Şampiyonlar Ligi maçında Spartak Moskova'yı yenmeyi düşünüyororta sahasında topal-selçuk oynuyor. daha ne olsun yahu. bunlarla alay etmek bence daha mantıklı. en azından sizi küçük düşürmez. hak veririm
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu arada geçmiş sayfalarda bir arkadaşın yazdığı "maçın ortasında dolaşan poşet fenerbahçeden daha hızlıydı" lafı en doğru yorum olmuş bence![]()
Edit : Son 15 dakika hariç.
FM Gazetesi
Fenerbahçe kötü oynadı.Stoch falan sahada yoktu resmen.Orta saha zaten kötü.Kuyt olmasa hali duman bence Fenerbahçe'nin.Acayip fark yaratıyor adam her şeyini vererek oynuyor.Bu performansını devam ettirirse yılın transferine 1 numaralı aday bence.Adam hem gol atıyor hem golden sonra bir oyuncu attırıyorHer golü olay adamın
Bence ne olursa olsun Fenerbahçe çift forvet olmalı.Kuyt forvette daha etkili olur diye düşünüyorum.Çift forvet oynayınca daha çok gol yiyebilir daha az maç kazanabilir ama izleyicilere çok zevkli maçlar izletir Fenerbahçe.Bu oyun cidden hiç zevk vermiyor.Ama çift forvetle ve etkili kanatlarla çok daha iyi hücum yapan çok daha zevklli maçlar izleten bir Fenerbahçe görebiliriz.
Aykut hocanin artik radikal kararlar almasi lazim yoksa sonu hic iyi gozukmuyor..
Rıdvan Dilmen'i maç sonunda dinledikten sonra Fenerbahçe hakkında karamsar oldum resmen. Ben lige bomba gibi başlarla diyordum. Ama gerçekten çok eksiği varmış.
FM Gazetesi
*fenerbahçeye bu beraberlik yakışmadı ezmemiz gerekiyordu ama ilk yarı resmen tirübünde uyuyacaktım
*o poşeti takip etmekten maçı takip edemedim allahın belası poşet gerçi maçtan daha heyeanlıydı
*gol fbnin anasının ak sütü gibi helal ben demiyorm markus hakan tayfur şansal diyo valla
*spartak maçında böyle oynarsak öfff neyse
Bence de fenerbahcenin alexsiz sistemle 4-4-2 ye gecme vakti çoktan geldi de geciyor. Zaten su oyunda da alexin varligiyla yoklugu birdi. Kaldi ki bu saatten sonra ben alexin ustin fiziksel cabayla takımına birsey kazandirabilecegine inanmiyorum. Cok cok duran toptan katki yapar. Hadi zayif bir ihtimal olmakla birlikte anadolu takimlariyla oynanan maclarda kendisine bir oyuncu baglayarak rakipten adam eksilmesini saglar.
Fenerin yapmasi gereken kwadwo veya moussa sissoko vari bir oyuncu alip kaptana artik tesekkur etmektir.
Eğer Spartak'ı eleyemez ise Aykut Hoca'nın koltuk depremlerden deprem beğensin bence.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
fenerbahçenin orta sahaya falan ihtiyacı yok bu takım selçuk deniz orta sahasıyla şlde çeyrek final oynadı
takımın sorunu ritim ve mental bence taktik hatalar antrenmanlar falan filan ritim tutturamıyoruz sıkıntı var stoch sıkıntı var![]()
Fenerbahçe çok kasmadı bu maçta çünkü Spartak maçı öncesi sakatlık olsun istemiyordu.Fakat Fenerbahçe'nin attığı gol çok garipti.Yerde adam yatıyor orda görmedim diyo hadi onu anladık da kimse mi görmedi bu adamı yahu ? Ayıptır.Bu arada gol sonrası Herve Tum da hakemi itledi ve kart görmesi gerekti fakat tepki bile göstermedi.Saçma bir maç oldu açıkçası.
Fenerbahçe kesin kazanır diye düşünüyordum ama anlaşılan sürekli bahsedilen taktiksel sorunlar sandığımdan daha vahimmiş.Ayrıca Elazığspor'un golünde Tum'un koşusu baya iyiydi.Ortasahadan koptu geldi adeta.Pas da güzel.Herşeyiyle güzel bir gol olmuş kısacası.
So what?
Saike
Alex tekniğine lafım yok fiziksel olarak bitmiş Artik dokunsan atıyor kendini top oynamaktan çok duran top kapmanin derdinde .
Şöyle de bir şey var.
http://i.imgur.com/ICUOj.jpg
Aygün bi Fenerliden daha çok Fenerbahçe konularına yorum atıyosun kardeşim. Şimdi burdan şeyi çıkarma '' Düşünce özgürlüğü yok mu falan ? '' gibilerinden bişey olmasın garibime gitti o kadar (: neyse efenim gelelim maça.
O kadar ağır top çeviriyoruzki top hucüm hattına gidene kadar taksi rahat bi 10tl yazar açık ve net. Korkumun bi orta saha transferiylede düzelmeyeceğidir. Maç çok farklı olur diye düşünüyodumda , bizim açımızdan cidden öyle oldu . En büyük gerçek ise Selçuk'un Topaldan daha iyi bir alternatif oldğudur bide bu adam eşşek yüküyle para verdik. Neyse sonumuz hayrolsun. Herşey ortada çokta kafa yormaya gerek yok bize bi Emre, Appiah, Fernandes oda olmadı bi Johnson lazım. Artık olduğu kadar olmadığı kader durumuna geldik. Ömer Temelli gibi bi adamda bizle dalga geçiyosa lafı fazla uzatmayada gerek yok.
Sizlerden daha ilgiliyim demek ki bu konudaSana twitterda maç linkini veren de bendim
İzlediğim maçlar hakkında yorum yapıyorum.Bugün Trabzonspor maçını izledim ona da yazdım birkaç yorum.Bu maçı da izledim buna da yazıyorum
Eleştirilcek çok şey var ben de yazıyorum benim suçum mu takım çıksın oynasın bi şey diyemiyim ben de abi (:
Harbi mi lan (: bende diyorum bu kimdir(: Valla tanıyamadım ki zaten bilmiyodum. Gerçi avatar tanıdık geldiydi ama (:
O değilde aklıma gelmişken bişey daha diyeyim. Diyemeden duramicam. Aga sözde pas futbolu oynuyoruzda şu şirirme topları nasıl yapalım Aykut Hoca ?
bence herseyi ozetliyor gibi bu resim
![]()
Şimdi sorun o top adamın suratına gelip, kalbime geldi demesi mi ? Ne olursa olsun orada Mehmet Topuz atmalıydı dışarıya onu. Ayrıca Kuyt çok etkiliydi. Kalitesini belli ettirmiş.