Sebatalla ile bu maçı alırız
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bursasporum zorda olsa alnının akıyla bu maçtan galip ayrılır.
Bu maçta galibiyet yada en kötü 0-0lık beraberlik şart yoksa tur yalan olur.
Twente bu sezona iyi başladı çok formdalar. Bursaspor'un işi zor ben 0-1 Twente diyorum ama tabi gönlüm Bursa'dan yana.
Gol yemeden kazanırız umarim. 1-0 lik skor gayet yeterli olur.
Twente'yi tura ve maçı kazanmaya daha yakın görüyorum umarım Bursaspor beni yanıltır.
Zor maç.Beraberlik ağır basıyor.
Bursa'ya tur için gol yemeden en az 1 gol lazım. Çok zor görünüyor bu da bence. Twente kazanır veya beraberlik çıkarır.
Gönlüm takımımın kazanmasından yana tabii ki ama nedense içimde gollü bir beraberlik çıkacak hissi var. Umarım yanılırım, avantajlı gideriz Hollanda'ya.
Bence Twente ile Bursaspor denk takım birbirine.. Çok fazla abartmamak lazım, geleneği olan bir takım değil PSV ve Ajax gibi.. Tipik bir Hollanda takımı..
Bu maç ne olur bilmem ama turu Bursaspor geçer..
Ne için dedin bilmiyorum ama maç yayını var. TRT Spor veriyor maçı
Sestak 1 metreden boş kaleye atamadı.
Hollanda futbolu büyük düşüşte, ben Bursaspor'dan ümitliyim. 3 yıldır düzenli olarak Avrupa'dalar mutlaka beyin olarak bu takım hazırdır. Bursaspor'u gruplarda görebiliriz.
Bursaspor çok kaşınıyor.Kaçırılır mı bu goller?
3 oldu net pozisyon kaçtı
bu arada yayın çok mu kalitesiz bana mı öyle geliyor görüntü olarak pek tat vermiyor
Yayın kesinlikle çok kalitesiz, HD kanalı varken orada maç yayınlamak olmamış. TRT bütün Türk takımlarına eşit yaklaşmalı.
Tribünler tamamen dolu ve Bursa çok iyi hücuma çıkıyor; umarım 2 farklı bir sonuç alarak maçı tamamlayabilirler.
Böyle basit goller yenmez ama ayıp
Siz kaçırın kaçırın böyle devam aferin.
Bursa'dan mükemmel bir gol geldi, umarım devamı gelir.
2-2 bitecek gibi hissediyorum.
Bursa sandığımdan daha rahat maç çıkarıyor; ama bu skor yetmez. En az 2 fark yapmamız lazım.
Direkten top dönerde böylesi döner mi? Twente ve Hollanda futbolu çökmüş. Bu günkü UEFA skorları bunu gösteriyor.
bursa taş gibi oynuyor , helal olsun. saldır Bursa !
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Olay budur![]()
3 oldu 3![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Helal sana Bursa, kendi takimimin veremedigi sevinci sen verdin