Kradeşim öncelikle sağol kıymetli yorumların için. Karşıyaka konusu yeni gelen Mısırlı hoca benim 2-3 önemli oyuncumu yok pahasına satmış gerizekalı bir sol bek'in vardı Kolombiyalı regen Candelo 10 milyon euro ya BARCA ya satmış biz en az 30-40 a okuturduk satmak istesek.Anlayacağın o hoca benim bütün takımı satar.
Evet 110 milyon pound çok abartılı katılıyorum ama oyun biraz gerçekçi olsun istedim regen lardan gına gelmişti Karşıyaka da gerçek futbolcu olarak özellikle son senemde 2-3 kişi vardı geriye kalanlar ya altyapı ya da regen dı. Ama birde şurdan bakmak lazım camia havaya giriyor bir regen alsan forma satışları patladı diye mesaj gelmez taraftar memnun olmaz ayrıca güçlü rakibine de ket vuruyorsun bu transferle heriflerin en iyi oyuncusunu çalıyorsun direk. Ayrıca takıma diğer kattığımız adamlarda regen 2 santrafor olsun bir sol bek olsun birde fas asıllı fransız ön libero 1-2 yıl içinde dünyanın en iyisi olacak bölgesinde..
Çok sağol Kardeşim iyi ki varsın senin gibi moral verenler olmasa 11 sene oynayamam bu oyunu
Evet özellikle Karşıyaka'da ilk 2-3 sene çok parasızlık çektik e bu da MANU yani boru değil nasıl olsa Gelirler bok gibi![]()