ben bile çalışmaya başlamadım hazırlık la lise 1 bitti,sen maaşallah hızlısınOriginally Posted by büyükpivot
![]()
ben bile çalışmaya başlamadım hazırlık la lise 1 bitti,sen maaşallah hızlısınOriginally Posted by büyükpivot
![]()
10 ytl bişey klavye ilede olnarsında joypad olsa daha iyi çünkü topa falso vermen gerekir klavye ile zor.Originally Posted by büyükpivot
karar vermedim valla abi ne olabilirim die düşünüom aklıma bişi gelmioOriginally Posted by r_a_z_o_r
bilgisayar programcısı olabilirsin.Originally Posted by büyükpivot
Sayısal bölümden Grafik-Tasarım'a girme ihtimalim varmı?
ah abi be 8 yıl önce ne oynardım amigada ya zaten 8 yıl önce veda ettim amigayaOriginally Posted by r_a_z_o_r
6 yaşında mı olnuyordun abisi ya.Originally Posted by büyükpivot
![]()
baskı çok abi ailem benden çok şey beklioOriginally Posted by postman81
Beyler benim canım sıkıldı ben kaçıyorum iyi geceler sabaha c@fe'de görüşürüz kendinize iyi bakın.![]()
eh öle oluodu vallaOriginally Posted by r_a_z_o_r
![]()
Selamlar,..
iyi geceler kardeş sende kendine iyi bak.Originally Posted by batuhan1907
oo kolay gelsin işin zorOriginally Posted by büyükpivot
anadolu lisesimi okuyosun,yoksa fen filanmı?
iyi geceler Batuhan...
"YÜCE ATATÜRK"
iyi geceler...Originally Posted by batuhan1907
sen fm'ye takılırsan ailen hüsrana uğrayabilir kontrol et kendimi.Originally Posted by büyükpivot
hoşçakalOriginally Posted by batuhan1907
anadolu lisesiOriginally Posted by postman81
Mersin Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi ama muhtemelen ankaraya taşınacaz ve haliyle deişecek okulum
öss sisteminde saçmalıklardan dolayı şu an ülkemiz istemediği mesleği yapmak zorunda kalanların ülkesi olduOriginally Posted by büyükpivot
Önemli olan puan değil öenmli olan senin severek yapabileceğiz veya el yatkınlığının veya becerinin olduğu meslekleri terceh etmen
Bu sayede başarılı olursun
Adam diş hekimi olmuş ama el becerisi sıfır bu adamın yaptığı diş estetik bir görüntü sunmaz
Bunların hepsinin şuçlusu eğitim sistemimiz ve ösym kurumudur
Onun için senpuana değil severek yapacağın mesleği seç ve hiç bir zaman ideallerinden vazgeçme
yok abi okul zamanı haftaiçi kesinlikle bilgisayar oynamıom haftasonu da sınırlıOriginally Posted by r_a_z_o_r
A.s. .....
iyi güzel ama canın nasıl çekiyor dimi.Originally Posted by büyükpivot
![]()
merhabalar efindiiiiiiiiiiiiiiim sacit bey yokmu?????![]()
I'm back...
haklısın abi de işte istediğim mesleği bulamadım daha heralde sonradan alan deiştirme hakkı vardı ama ilgilendiğim birkaç meslek var onlar da sayısalda zatenOriginally Posted by sherryy
okul zamanı bile bilgisayarı açmadığım gün yoktuOriginally Posted by büyükpivot
ortalamam 4.18
![]()
kişisel gelişim testleri war onları bulabilirsen o testleri bi yap
Bu testler sana nelerde başarılı olabileceğini Söyler
valla abi canım öle bi çekio ki ölmeden önceki son istek gibi tatlı oluo haftasonu fm sefamOriginally Posted by r_a_z_o_r
rehberlik derslerinde yapıolardı bizeOriginally Posted by sherryy
Bu kafe de amma boş kalıyor bu günlerde yahu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ben de haftasonları kaynıodum abi bilgisayar basket arkadaşlar götürüoduk işiOriginally Posted by postman81
ortalamam 4,44 üstelik oks den 426 çekmiştim
büyükpivot allah gecindenversin ölümü boşver yaşamaya bak.Originally Posted by büyükpivot