1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Alex'in PVH'nin ayrılmasında bir etkisi yok. Daum yüzünden ayrılmıştı PVH. Hatta PVH'nin okuduğum bir röportajında oynadığı en iyi oyunculardan biri olarak Alex'i gösterir.
    valla alex'i çok severim ama pvh'nin şampiyonluk maçında alex'e küfür eden bir sms'i olduğunu biliyorum , daha önce de ettiğini biliyorum

kaynak : erasmus'u hollanda'nın breda kentinde yapmış olan ablam , futbolla alakası yoktur , pvh ile orada sürekli gittiği bir kebapçıda tanışmış , en son tatil için gittiğinde de mekanın sahibiyle muhabbet ederlerken mekanın sahibi pvh'nin mesajını göstermiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Pekı dıyelım Alex'ın yazdıgını yanlıs cevırdık(ben dogru oldugua ınanıyorum)mactan once nıye ısınmaya cıkmadı.Alex cok buyuk oyuncu bıze cok katkısı oldu ama yedek kaldıgında hep aynı tepkılerı verıyor.Hıc yakısmıyo kaptana bu yaptıkları.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    valla alex'i çok severim ama pvh'nin şampiyonluk maçında alex'e küfür eden bir sms'i olduğunu biliyorum , daha önce de ettiğini biliyorum

kaynak : erasmus'u hollanda'nın breda kentinde yapmış olan ablam , futbolla alakası yoktur , pvh ile orada sürekli gittiği bir kebapçıda tanışmış , en son tatil için gittiğinde de mekanın sahibiyle muhabbet ederlerken mekanın sahibi pvh'nin mesajını göstermiş.
    "Bugüne kadar takımda birlikte oynamaktan zevk aldığım birçok takım arkadaşım oldu. Ama Pierre benim için hep başka oldu. Saha içinde ve dışında çok iyi anlaşıyorduk. Beni tamamlayan bir oyuncuydu, bana çok yardımcı oldu. Ne yazık ki birlikte çok az bir zaman geçirebildik."

http://www.medyaspor.com/haber/alex-...iklama-3087891

Alex'in Ligtv'de katıldığı programda en iyi anlaştığın oyuncu sorusuna verdiği cevap. Üstüne daha fazla konuşmaya gerek yoktur sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    "Bugüne kadar takımda birlikte oynamaktan zevk aldığım birçok takım arkadaşım oldu. Ama Pierre benim için hep başka oldu. Saha içinde ve dışında çok iyi anlaşıyorduk. Beni tamamlayan bir oyuncuydu, bana çok yardımcı oldu. Ne yazık ki birlikte çok az bir zaman geçirebildik."

http://www.medyaspor.com/haber/alex-...iklama-3087891

Alex'in Ligtv'de katıldığı programda en iyi anlaştığın oyuncu sorusuna verdiği cevap. Üstüne daha fazla konuşmaya gerek yoktur sanırım.

evet ablam herhalde alex ile pvh'nin arasını bozmaya çalışıyor.teşekkürler gözümü açtığın için.

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    evet ablam herhalde alex ile pvh'nin arasını bozmaya çalışıyor.teşekkürler gözümü açtığın için.
    Ablandan ziyade ablanın gittiği restoranın sahibi sağlam bir kaynak değil bana kalırsa.

Alex Quiz'de bile PvH'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Mesaj Yetkileri