1 ile 30 arası toplam 169 sonuç

Konu: Fm 2013'ten Beklentiler

Hybrid View

Quote Originally Posted by mmllhh View Post
    Ayrıca oyuncuların ben bu takımla masaya dahi oturmam demesi çok abes bir şey değil aksine çok normal siz şuanda real madrid'i ikna etseniz dahi Ronaldo ile görüşmelere başlayamazsınız adam ilgilenmiyorum der çıkar işin içinden bu çok doğal gelecek oyunda da devam etmesini bekliyorum bu yüzden.

Ama Türkiyedeki takımlara Avrupadan getirmek için çok büyük paralar ve çabalar sarf etmek gerekiyor.Bunun dışında takımı için vasatı geçmeyen bi oyuncu inanılmaz maaşlar talep ediyor kilit oyuncular ise dünyadaki yıldız oyuncuların maaşlarını kıskandıracak cinsten olabiliyor ama o paraları başka kulüplerden almaları imkansız tabiki bu da gerçekliği ve bundan öte insanın sinirlerini zorluyor
    BJK'yi yönetiyorum.Hulk transferi için anlaştım.Hulk yıllık 1M alıyor ben 6M vericem.Ayrıca Hulk BJK'yi tanıyor ve seviyor ama oyuncuyla görüşemiyorum.Kimse zaten Ronaldo için transfer teklifi yapmıyor gördüğün gibi.Joaquín'i bile alamıyorum.Guti türkiye'ye geldi.Beckham'ı transfer edicem gelmiyor.Direk Ronaldo diye örnek verirsen saçma olur.

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    BJK'yi yönetiyorum.Hulk transferi için anlaştım.Hulk yıllık 1M alıyor ben 6M vericem.Ayrıca Hulk BJK'yi tanıyor ve seviyor ama oyuncuyla görüşemiyorum.Kimse zaten Ronaldo için transfer teklifi yapmıyor gördüğün gibi.Joaquín'i bile alamıyorum.Guti türkiye'ye geldi.Beckham'ı transfer edicem gelmiyor.Direk Ronaldo diye örnek verirsen saçma olur.
    Joaquin,Hulk için bi şey diyemem ama bazen, "Türkiye'ye transfer yapmak kariyerim açısından geri adım" gibi açıklamalar çıkabiliyor oyunculardan muhtemelen o tarzdır..Yani bir oyuncuyu elde etmenin yolu tamamen paraya bağlı değil bunu göstermek için oyunun böyle bir özelliğinin olması normal ama bu disiplini fazlasıyla dayatıyorsa bunu bilemem..Ya da klubünde mutlu olan bir oyuncudur transferi sadece sana değil hiç bi takıma düşünmüyordur vs vs...
    Ancak 30-31 yaşındaki Joaquin hiç bi aksi sebep yokken sadece user teklif yaptığında böyle reaksiyon gösteriyorsa oyunun saçmalığıdır onda haklısın

Mesaj Yetkileri