Cimbom güle oynaya!
Çok büyük moral oldu Arena'daki galibiyet!
Cimbom güle oynaya!
Çok büyük moral oldu Arena'daki galibiyet!
Trabzon'da deplasmanda!
Forvetlerin sakat ve cezalı olmasından dolayı bu maçta, diğer bi gol silahımız Servet'i forvette oynattık, attığı golle bize şampiyonluğu getirdi! Kupamızı Arena'da alacağız!
Şampiyonluğa bir kala!
Er maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi; Bu sezon takımdaki herkes üstüne düşen görevi yaptı, temizlikçisinden, forvetine, antrenöründen, başkanına kadar herkese teşekkürü borç bilirim. Galatasaray'daki ilk yılımda aldığım şampiyonluk beni çok mutlu etti. Umarım önümüzdeki Kayserispor maçını da kazanırız ve sezonu duble yaparak bitiririz. Konuşmamı bitirirken burdan Hakem Komitesine sesleniyorum, lütfen hakemleri adam gib adamlardan seçin."
Er'in hakemlerle ilgili yaptığı açıklamanın nedeni son 4 maçta Galatasaray'ın sayılmayan 6 golü olması.
Rakip Kayserispor Hedef Kupa!
Duble yapan Galatasaray'ın en golcü oyuncusu Elmander maçtan sonra şu demeci verdi; We played f..king great the whole season!
Maçtan sonra 5 çanta dolusu para ile soyunma odasına giren Ünal Aysal oyuncuların primlerini kendi elleriyle teslim etti ve hepsini kutladı.
Galatasaray patronu Muhammet Er transfer sezonu açılır açılmaz ilk transfer bombasını patlattı. Genç teknik direktör gözden çıkarttığı Eboue yerine, Güney Afrikalı Anele'yi kadrosuna katmak istediğini yönetime bildirdi. Er'in istediği kırmayan yöneticiler Genk'in 24 yaşındaki sağ bek'ini (sağ bek dediğime bakmayın her yerde oynuyor) 5.000.000 pound peşin 1.000.000 pound 12 ay taksitli olmak suretiyle toplam 6.000.000 pound'a anlaştı.
Galatasaray'ımıza hayırlı olması dileğiyle, bu da futbolcunun profili.
![]()
Last edited by lemograss : 23.Ağustos.2012 at 23:58
Daha Çok Kaşlarıyla Gündemde Olan Futbolcu Bu Sefer Transferle Gündemde!
Chelsea ile sözleşmesi biten Bosingwa'ya Türk takımı Galatasaray takip oldu. Galatasaray'ın yanı sıra İspanya'nın köklü ekiplerinden Atletico Madrid ve İtalya'dan Milan'ın da talip olduğu Bosingwa Cimbom'u seçti. Yaptığı basın toplantısında Galatasaray'a gelmesinin parayla ilgili olmadığını, teknik direktör Muhammet Er'in oyuncularla irtibatının çok iyi olduğunu bildiği için ve Cimbom'un Şampiyonlar Ligi'ne gruplara katılacağını bildiği için burada olduğunu açıkladı.
Sol açık düşünüyorsan Josip Ilicic ile ciddi düşünmeni tavsiye ederim. Aslen ofansif orta saha ama sol açık idmanı verince hemen kapıyor. Ve inan bana, o bir efsane..![]()
Hocam Anele'yi aldıktan sonra hiç transfer yapma gereği duymadım aslında ama 1-2 kişi daha ekledim kadroya mevcut kadroyu korudum bi de para biriktiriyorum, bu yıl biraz sakin geçti transfer dönemi bi dahaki sezon kopartıcam![]()
Arkadaş bunu dedim PAOK'la yaptığım hazırlık maçında Çağlar sakatlandı 3 ay yok alıcam artıkBi'de Türk önerebileceğin bi santrafor var mı? Yabancı sınırına takılırsam arada oynatırım
![]()
Hücum için güçlü bi takımla maç ayarlayıp ona göre bi takviye yapmayı düşünüyorum, bi de ideal kadroyu koruduğum için pek düşünmüyorum.
Cenk Tosun,Mevlüt Erdinç,Necati Ateş(ben severim necoyu)
Hocam yapma necoyu alırsam boş kaleye gol atamam rezil oluruz avrupadaCenk Tosun'a bi bakayım aslında hücum oyuncusu almak istemiyorum usta şu listeye bak; sercan yıldırım, darwin quintero, bony wilfried, johan elmander, milan baros
![]()
BoşverdimAga 2 maçta 2 sol bek kaybettim ya Allahtan anele 3 günlüğüne sakat ve juventus maçına denk geldi hadi bakalım
![]()
Hocam Buffon'a Servet'le gol attıp, ben daha transfer yapmam bu takıma![]()
Bu takım olmuş.
Lige kupayla başladık, yeni transferler göz doldurdu.
![]()
Last edited by lemograss : 24.Ağustos.2012 at 02:11
Dün baktığımda son maçdaydın şimdi bir baktım Türkiye Kupasını da almışın
Çifte kupa ne güzel
Kadronu takviye yapmışın o da iyi
Şimdi baktım Süper kupayıda almışın darısı bana![]()
ADANA DEMİRSPOR
Aldık hocam yüzümüzü kara çıkartmadı oyuncular, senden de bekliyorum aynısını, ama şampiyonlar liginde işler zor..
CİMBOM'UN GRUBU BELLİ OLDU!
Şampiyonlar Ligine 4. torbadan katılan temsilcimiz Galatasaray'a çok kazık bir kura grup çıktı. İtalyan futbolunun ekolü Inter, İngiliz devi Liverpool ve İskoçya'nın en büyüğü Glasgow Rangers.
Elimize ulaşan bir habere göre transfer sezonunun kapanmasına 1 hafta Galatasaray Ankaragücü'nde Özgür Çek'e resmi teklif götürdü. Transferin 1-2 gün içinde sonuçlanması bekleniyor.
Ş.ligi biraz zorlar belki ama 2. yada 1. olarak çıkarsın
Şampiyonlar Ligi hakkaten zorliycak, 3.lük garanti ama 2. olup bi üst tura çıkarsak daha güzel olur. 3. olursak da Avrupa Ligi'nde kupa getiririm inşallah
Bu arada takip edenler için söylüyorum dersanem başlıyor bugün ss'leri ve haberleri saat 20.00'dan sonra verebilirim ancak.![]()
ŞL başarılar kardeşim
ADANA DEMİRSPOR
Dersleri aksatma hocam aman![]()
Cimbom Önce Tökezledi Sonra Şaha Kalktı!
Yeni sezonun ilk maçını Manisaspor ile yapan Galatasaray 3. dakikada yediği golle şaşkına döndü. Ardından kontra ataklarla pozisyon bulan Galatasaray 27. dakikada Wilfried ile bir gol buldu ama hakem golü geçersiz saydı. 40. dakikada Wilfried ile beraberliği yakalayan Galatasaray 2 dk sonra Isaac'in 2. golüyle tekrar yenik duruma düştü. Ardından sahneye Quintero çıktı ve 45+2'de attığı golüyle soyunma odasına 2-2'lik skorla gitti. İkinci yarının ilk dakikasında maçın adamı seçilen Engin 2 asistten sonra 1 de gol atarak haftaya damgasını vurdu ve maç böyle bitti.
![]()
1 de 1 hadi devamını bekliyoruz![]()
ADANA DEMİRSPOR
ÇILGIN TEKNİK ADAM MUHAMMET ER!!
Dün gece Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda Türk futbolunda bir ilk yaşandı! Galatasaray'da 10. yılını yaşayan Aykut Erçetin dün sahadaydı. Ama kaleci olarak değil!
Galatasaray maça çok iyi başladı ard arda goller bularak ilk devreyi 2-0 önce kapattı. 2. yarıya da fırtına gibi başlayan İstanbul ekibi 70. dakikada 5-0 öne geçti. Ve işte o an olanlar oldu! Hat-trick yapan Wilfried'in yerine oyuna giren Aykut Erçetin taraftarlara büyük şaşkınlık yarattı. Aykut'un yüz ifadesinden onun da ne kadar şaşkın olduğu anlaşılıyordu fakat ona verilen görevi yaptı ve 90. dakikada Selçuk'un soldan kullandığı serbest vuruş sonrasında bir kafa golüyle skoru belirledi!
Maçtan sonra basın toplantısı düzenleyen Er bunun sadece başlangıç olduğunu ve sürprizlerinin bitmediğini söyledi. Aykut Erçetin de şaşkın olduğunu fakat gol attığı için mutlu olduğunu belirtti.
*Farkın bu kadar açılacağını tahmin etmemiştim ben de bi aksiyon katıyım dedim olaya2'de 2 hocam güzel başladık
![]()
Aykut yılın olayı olmuş![]()
Penaltı olsun,Muslera vursun hocam![]()
Hocam denedim bi kaç kere zorladım Muslera'yı ama ben yapamam diyo utanıyo çocuk![]()
Abi çok anlık gelişti olay hiç aklımda yoktu aslında böyle bişey yapmak akşam akşam eğlendim![]()
![]()
Kulüpte Aykut !
![]()
Bu arada transferlerin hepsini burda paylaşmamıştım üşengeçlikten topluca verdim gitti
![]()