Sayfa 4062 / 4326 İlkİlk ... 3062356239624012405240604061406240634064407241124162 ... SonSon
121,831 ile 121,860 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

büyük büyük amcalar isterse PKK biter istemezse asla bitmez. olay bu kadar basit. biz istediğimizi söyleyelim herşey onların dudaklarının ucunda. bir kaç ay önce Öcalan'ın İmralıda olmadığı , devletle görüştüğü söyleniyordu. şaşırdım mı hayır ama bundan 10 yıl önce ihtimal vermezdim. işte böyle durumları normal karşılamamalıyız. Şehit haberlerini normal görmemeliyiz. biz bunları normal gördükçe daha da üstümüze geliyorlar. mesela , birkaç yıl sonra belki Öcalan'a ev hapsinin doğruluğunu savunanlar olacak , belki bu adamı utanmadan meclise sokalım , vekilimiz olsun diyecekler. şimdi tepki verdiğimiz şeylere birkaç yıl sonra da tepki vermeliyiz , uyutulmamalıyız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Hafız ne ediyin ya konuşamıyoruz hiç
    Bölmesene konuyu kardeşim. Burda ciddi meseleler konuşuyoruz

Ramazandan sonra anladım ki ekmeklerin tadı çok bozulmuş. Bi ara ekmeğin içeriğinde değişikliğe gidilmişti. Baya farketmiş tadında. Şuan taze ekmek aldım o kadar taze ki tek başına kuru kuru ekmek yiyorum. Ama tadı çok azalmış
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bölmesene konuyu kardeşim. Burda ciddi meseleler konuşuyoruz

Ramazandan sonra anladım ki ekmeklerin tadı çok bozulmuş. Bi ara ekmeğin içeriğinde değişikliğe gidilmişti. Baya farketmiş tadında. Şuan taze ekmek aldım o kadar taze ki tek başına kuru kuru ekmek yiyorum. Ama tadı çok azalmış
    Sen şöyle bir iki gün aç kal kuru ekmek bile baklava gibi geliyor Geçen balığa gittik de ilk defa o kadar tatlı geldi ekmek.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Ne avrupa ne amerika ne israil güçlü bir türkiye istemiyor
    güçlü bi ülke olmanın tek yolu birliktelik
    bölücülük yapmanın en kolayı kürt türk mevzusu beğenin beyenmeyin bu ülkede 20 milyon kürt var ki ben biliyorum yüzde doksanı vatanını milletini bayrağını seven insanlar
    ama gel gelelim ki dış güçler ve içimizdeki ergenekon denen vatan hainleri pkkyı kullanmış ki ergenekonun yöneticileri malesef türk
    zor zamanlar bir şeyler yapılmıyorsa yada geciktiriliyorsa elbette devletin bi bildiği var her şey o kadar kolay değil devlet başkanı her türlü dengeyi gözetmek zorunda ama bizim insanımız bilmeden fikir sahibi olduğu için sallayıp savuruyor
    halka düşen bölücülüğü tetikleyecek işlerden uzak durmak ve dua etmek
    Kardeşim sen diyorsun ne Avrupa ne Amerika ne de İsrail güçlü bir Türkiye istemiyor sonra devletin bir bildiği var diyorsun. Biz demiyoruz devletimiz kötü, sadece yönetenler bu işi yapmasın yapamıyorlar çünkü. Bak Esad'a ! Adam öyle böyle ülkesini terörden kurtardı. Amerika istedi Avrupa, Türkiye destekledi ama adamlar başardı. Amerikanın istediğiyle olmuyormuş bazen. Suriye'nin de gereksiz insanları bizim ülkemize geldi. Neymiş efenim biz Müslümanız bizim kapımız açıktır. Muhaliflere son kez seslenen Esad'ı dinlediler ve muhalifler tekrar ülkelerine geri gitmeye kalkışınca hemen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan muhaliflere memura yüzyıllardır verilmeyen imkanları muhaliflere verdi. Maaş bağlandı Hatay'da bir hastane sadece onlara çalışıyor. Normal bir Türk hastaneye alınmıyor. Muhalifler hemşirelere sarkıyor, istediklerini yapıyorlar. Dolmuşlara para vermiyorlar. Marketlerde istedikleri gibi alış veriş yaptıktan sonra para vermeden işvereni tehdit ediyorlar. Bunların hiç biri basına yansıtılmıyor. Ve hiç bir sorunumuz yokmuş gibi medya Şok Şok Şok boş haber yapmaya devam ediyor. Kimin haberi var bunlardan ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sen şöyle bir iki gün aç kal kuru ekmek bile baklava gibi geliyor Geçen balığa gittik de ilk defa o kadar tatlı geldi ekmek.
    O ekmek arası balık felandır ondan öyle gelmiştir Git tek başına ekmek ye anlarsın

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O ekmek arası balık felandır ondan öyle gelmiştir Git tek başına ekmek ye anlarsın
    O öğlendi. Akşam balık falan kalmadı
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çin'den herkese selamlar beyler.
    So what?
    Saike

Aleykum selam.

Beyler akşam el clasicoda star şifre giricekmi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

slm millet

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aleyküm selam Kasım Abi
    Screw you guys, I'm goin' home

S.a iyi geceler beyler bayanlar.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

gece bitti günaydınlar efenim

Günaydın efendiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Vaaay gittin mi yavri
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Adam Çinli oldu çıktı.

Şemsi piyasayı araştır ticaret falan yapabilir miyiz bir bak? Ne satsak gider?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Adam Çinli oldu çıktı.

Çin'e mi satacaksın?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selman abiye haber edelim saat ve parfüm satalım Çin'e.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

zekamın bilimsel kanıtı...

Üşengeçliğin, gamsızlığın da kanıtı olduğunu unutmamak lazım Just like me ha?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Adam Çinli oldu çıktı.

Hacım hakikaten güzel yere değinmişsin.

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Çin'e mi satacaksın?
    Barahir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Vaaay gittin mi yavri
    Evet,yaklaşık 1 günlük yolculuğun ardından dün buranın saatiyle gece 12'ye doğru vardık sonunda.

Adam Çinli oldu çıktı.

1 sene buradayım abi.Araştırırım mutlaka nerede ney ucuzmuş.Belki bir şeyler yapabiliriz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

"Aahll burdan yağk"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet,yaklaşık 1 günlük yolculuğun ardından dün buranın saatiyle gece 12'ye doğru vardık sonunda.

1 sene buradayım abi.Araştırırım mutlaka nerede ney ucuzmuş.Belki bir şeyler yapabiliriz.
    Ordan bir kaç üye kazandır bari Şemsi abi. Hem bir çığır açarsınız TSI Çin buluşmasını yaparsınız
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bugun Sol meydanindaydim baktim gençler futbol topuyla hareket yapiyorlardi bende bi videoya çekim dedim

[YOUTUBE="6sAdyuFWIP0"]Youtube[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Uzun zamandır aynı idi imzam felan avatarla birlikte bir değişiklik yaptık.Renk geldi profilime

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

2 günde bir ya askeri araç ya da askerlerin olduğu araçlar kaza yapıyor, devriliyor. Hayırdır inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu forumda bir yönetici olarak bir mesajı silip, altına Kural 10 vs gibi yazı yazmak diye bir karizma var kesinlikle
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şu forumda bir yönetici olarak bir mesajı silip, altına Kural 10 vs gibi yazı yazmak diye bir karizma var kesinlikle
    Ne karizması yahu Mesela kural 5 yazınca adam açıyor kuralları bakıyor kural 5 neymiş diye. Şahsen ben eskiden bakmıştım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne karizması yahu Mesela kural 5 yazınca adam açıyor kuralları bakıyor kural 5 neymiş diye. Şahsen ben eskiden bakmıştım
    Benimde yapmışlığım var onu ama sonuçta oraya Kuralı yazmanın kesinlikle bir karizması var. Bir kere sana itiraz eden olamaz çünkü adam kuralı koymuş bir kere. Sende tastik etmişsin orayı kaynak göstermişsin. Dahası varmı
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Benimde yapmışlığım var onu ama sonuçta oraya Kuralı yazmanın kesinlikle bir karizması var. Bir kere sana itiraz eden olamaz çünkü adam kuralı koymuş bir kere. Sende tastik etmişsin orayı kaynak göstermişsin. Dahası varmı
    Ne diyeyim şimdi

Mesaj Yetkileri