Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
1 ile 30 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Melo, Burak ve muhtemelen Semih'in de kadroya girmesiyle ekibimiz ideal 11'ine kavuşmuş olacak. Tamam, derbilerin hiçbir zaman favorisi olmaz denir. Ancak neredeyse her mevki için Beşiktaş'tan daha iyi oyunculara sahipken Beşiktaş'a kaybetme ihtimalimiz de oldukça düşük. Beşiktaş olağandan dirençli çıkmazsa ve Galatasaray oldukça kötü bir gününde olmazsa bu derbiden 2-0 veya 3-1 gibi iki farklı bir skor bekliyorum.
    Bu iş oyuncu kalitesinden çok isteğe bakar.Ayrıca neredeyse Her mevkiniz iyi değil.Neredeyse çoğu mevkiniz iyi...

İyi olmayan mevkinizde mevcut.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bu iş oyuncu kalitesinden çok isteğe bakar.Ayrıca neredeyse Her mevkiniz iyi değil.Neredeyse çoğu mevkiniz iyi...

İyi olmayan mevkinizde mevcut.
    Eşleşmelere göz atarsak;

Muslera >> Cenk
    Eboue > Hilbert
    Ujfa > Sivok
    Semih - Escude (Tartışılabilir, Escude'nin sanırım ilk resmi maçı olacak)
    Balta > Uğur Boral
    Melo >> Necip
    Selçuk - Fernandes (Tartışılabilir, ki Selçuk'un üstün geleceğini söyleyecek tarafsız kişiler azımsanmayacak kadar fazla olacaktır)
    Hamit > Olcay
    Emre Çolak - Oğuzhan (Tartışılabilir, Emre Çolak inanılmaz formda, Oğuzhan'dan çok birşey de görmedik henüz)
    Umut > Pektemek
    Elmander > Batuhan

Tartışılabilir olanları Beşiktaş tarafından saysak bile 8-3 gibi bir üstünlük söz konusu. Üstelik bizim oyuncularımız hem moral, hem motivasyon, hem de fiziki açıdan çok daha üstün durumda, üstelik birbirini daha iyi tanıyan bir kadroya sahibiz, bu takım 3 aşağı 5 yukarı geçen sene de aynı kadroyla oynadı. İlk 11'e sadece Hamit ve Umut'u ekledim bak. Beşiktaş'ın kadrosunun yarısı geçen sene takımda olmayan adamlar (Escude, Boral, Olcay, Oğuzhan, Batuhan)

Tekrar söylüyorum, derbilerin favorisi olmaz. Ama bazı şartların dışına çıkılmadığı sürece bu derbide Galatasaray'ın puan kaybetmesini beklemiyorum kendi adıma.

Dipnot: Kadrolar tabii ki tahmini, maç günü kadrolarını bilemeyiz.
    Last edited by LaigLeNoiR : 25.Ağustos.2012 at 14:12

Mesaj Yetkileri