Sayfa 697 / 896 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon
20,881 ile 20,910 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bence 4-4-2ye dönersek bu kadro iş yapar.

kanatlar stoch, krasic. forvet kuty ve sow. ortasaha topal ve topuz. zaman zaman salih ve cristian zaten şans bulur. transfer yapmazlarsa şu an en iyisi budur.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bence 4-4-2ye dönersek bu kadro iş yapar.

kanatlar stoch, krasic. forvet kuty ve sow. ortasaha topal ve topuz. zaman zaman salih ve cristian zaten şans bulur. transfer yapmazlarsa şu an en iyisi budur.
    Topal 4-4-2 orta sahası için pek uygun değil. Topal modern futboldaki 4-3-3'ün defansa yakın olan orta sahası için uygun bir isim. Orta sahada sorumluluk alacak bir oyuncu olacak, Topal kestiği topları hemen ona aktaracak. Yapabileceği en verimli iş budur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçenin sorunu ritim demiştim dün mehmet demirkol da aynı şeyi söyledi biraz daha ritim biraz daha futbolcuların maça asılması lazım çok yavaş nerdeyse pas atmadan yada karar vermeden önce yarım saat dşünüyolar ritim üzerine takımın çalışması şart

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fernandes'e karsı Özer , Sezer ve ozguru önermişiz reddetmişler. Ne yapmalarını bekliyorduk , kabul etmelerini mi ? Adamların en iyi oyuncusu. Biz ise 18'e giremeyenleri koymusuz , kurtulmak için resmen. Bu adama en az 5-6 M vermelisin ki , yanında verdigin adamları da kabul etsinler. Sadece oyuncu takasiyla fernandes i almamız imkansız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

En azindan gobek icin oyuncu aradiklarini ogrenmis olduk

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

oyuncu gelecektir ama kalitesi katıldığımız avrupa kupasına göre de değişecektir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

madem yolllanıcaktı özgürle sezer niye alındı hala anlamadım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Aynı sizin yiğit gibi Ceyhun gibi.. Bekleneni verememislerdir belki. Teknik ekibin bir düşündüğü vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kimse yollamak için adam almaz her takımda vardır böyle satışta ilk tercih edilecek oyuncular

ben özgürden umutluyum ya umarım çocuk eriyip kaybolmaz

Özer'in gönderilmesine bir şey diyemem ama Sezer ve Özgür Çek gönderilirse yazık olur.

Sezer Öztürk yıldız diye alındı, nitekim Eskişehirspor'da harika oynuyordu, rahatlıkla takımda oynayabilecek düzeyde bir oyuncu. Selçuk bile 10 yıldır bu takımda oynuyorsa, ondan daha teknik ve yetenekli Sezer de oynar. Sezer sakatlıklarla boğuştu, hiç forma şansı bulamadı, gönderilirse teknik ekip büyük hata yapmış olur.

Özgür Çek de Ankaragücü'nde harikaydı, çok geliştirdi kendisini. F.Bahçe altyapısından biliyorsunuz. Üstelik 21 yaşında. Bu adam sol bekte her halükarda oynar. Kendisiyle aynı uçakta seyahat etmiştik sezon bittikten sonra. Sormuştum, o da "sol bekte rahat oynarım" demişti. Kadroda mutlaka tutulması gerekir diye düşünüyorum. Hiç forma şansı vermeden adamı göndermek çok büyük hata.

Bunun örneğini yaşadık: Burak Yılmaz. Aragones döneminde takımdaydı ve adam hiç şans bulamadı. O zaman da hatırlayanlar olur belki, buradan aynı yorumları yapıyordum: "Bu adamın asıl mevkii forvet, sağ kanatta oynatıyoruz ama hata ediyoruz. Üstelik çok fazla şans da bulamadı, kesinlikle takımda kalmadı, Manisaspor'da oynadığı futbolla iyi bir forvet olduğunu gösterdi" şeklinde sözler söylemiştim. Ancak bizim yönetim büyük bir hata yaparak Burak'ı yolladı. Önce Eskişehir, sonra Trabzon akabinde G.Saray. Şu an en iyi yerli forvet.

Yarın öbürgün aynısı Sezer ve Özgür Çek'te de başımıza gelir.

Ha bir de unutuyordum, benzerini Olcan Adın'da da yaşadık. Adamı harcadık, yolladık, şimdi Trabzonspor'un en etkili isimlerinden ve oldukça geliştirdi kendini.

F.Bahçe yönetimi ve teknik heyeti umarım bir benzer hatayı tekrarlamaz, geçmişten ders alır.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bence ücüde gitse yazik olmaz.. sezerde özer gibi müzmin sakat özgür de fenerbahce de oynamak icin yetersiz belki ileride anadolu takimlarinda kendisini gelistirirse geri döner oynar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bence ücüde gitse yazik olmaz.. sezerde özer gibi müzmin sakat özgür de fenerbahce de oynamak icin yetersiz belki ileride anadolu takimlarinda kendisini gelistirirse geri döner oynar.
    sezeri özeri geçelimde özgür fenerbahçede oynamak için yetersiz demişsin neye göre kaç kere izledin bu adam hasan ali den kat kat iyi bence hayır hem bumerang mı bu adam her yolladığınızda geri dönsün daha önce takasla verdiniz geri döndü ben bile şaşırdım yine oynatmıyosunuz yazık madem bize verin baltanın arkasında geliştirir ilerde as lb miz olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu an hala uğraşılan isimler , fernandes , costa , lassana diarra ve janssen'miş , 1 transfer gelecek herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sezeri özeri geçelimde özgür fenerbahçede oynamak için yetersiz demişsin neye göre kaç kere izledin bu adam hasan ali den kat kat iyi bence hayır hem bumerang mı bu adam her yolladığınızda geri dönsün daha önce takasla verdiniz geri döndü ben bile şaşırdım yine oynatmıyosunuz yazık madem bize verin baltanın arkasında geliştirir ilerde as lb miz olur
    Ben yeterince izledim Özgür'ü şuan için yetersiz. Gelir gelmez oynamaya başlasaydı bi umut.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

s.moskova yı elersek gelir transfer

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    şu an hala uğraşılan isimler , fernandes , costa , lassana diarra ve janssen'miş , 1 transfer gelecek herhalde.
    fernandes i bize vereceklerine inanmıyorum
    costa sözleşme imzaladı lige iyi başladı gelmez, vermezler
    diarra yıllık ücreti cok yüksek sanmıyorum olacağını olsa çoktan olurdu adam boşta sayılır bi nevi.
    olursa janssen olur bu verdiğin isimlerin gerçek olduğunu düşünürek diyorum bunu.

onuda ben tanımıyorum tanıyan var mı nasıl bir ortasahadır nasıl bir adamdır ?

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

elenirsek devre arasına kadar işler iyi gitmezse devre arsında alırlar bi orta saha alıştık artık

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fernandes gelmez diyordum da fernandes mutsuz olduğunu açıkladığına göre demek ki bir yerlerde mutluluk formulü buldu, fernandes ihtimali kafamda az da olsa belirdi.
    hatta alexle takas edilsin belki olur kim bilir
    Last edited by LaigLeNoiR : 25.Ağustos.2012 at 14:08 Reason: Türkçe imla ve kelime hataları düzeltildi, diğer yandan fernandez değil fernandes

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Alex besiktasa giderse sampiyonluga oynar o takim demedi deme

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yönetim alexin kesilmesine ses çıkartmiyorsa orta saha transferine de onay vermiş olabilir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muhtemelen ortasahaya transfer yapılacak. Ama çok iyi bir oyuncu yapılmayacaksa ben yapılmasına karşıyım. Özellikle Sezer'den ziyade Özer'i oraya kaydırırsak yeni Emre'yi aramızdan çıkarabiliriz. Hem sürekli koşan hemde teknik bir oyuncu .. Aslında biz merhemi başka yerde arıyoruz içimizde değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Özer an itibariyle Kasımpaşa'da. (kiralık)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Özer an itibariyle Kasımpaşa'da. (kiralık)
    Yanlış yapıldığına inanıyorum. Bu Fener'de cristian'dan hertürlü daha iyi oynardı. En azından yürekden oynardı. Ki öyle kötü bir top tekniğine sahip bir futbolcu değildi. Emre'nin yerinde değerlendirilmeliydi ..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

bonservisiyle gitmiş.büyük çıkış bekliyorum ben özer den.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yanlış düşünüyorsunuz. evet belki bir şans daha verilse iyi olabilirdi ama bu sadece 'belki'.. bu adama geçen sezon verilen şans kimseye verilmedi ama o değerlendiremedi. şimdi gitsin oynasın Kasımpaşada , toparlanır ve Ankaraspordaki Özer olursa zaten takıma döner. gerekirse formayı da kapar. ama şu haliyle kiralanmasına kızmamalıyız. verilen şansları olumlu kullanmadı. hem kendisi için de iyi oldu. bol bol forma şansı bulur. ve biz de Özerden bir şey olup olmayacağını bu sene onu izleyerek anlamış oluruz.

edit: bonservisiyle gittiyse ileride üzülebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    yanlış düşünüyorsunuz. evet belki bir şans daha verilse iyi olabilirdi ama bu sadece 'belki'.. bu adama geçen sezon verilen şans kimseye verilmedi ama o değerlendiremedi. şimdi gitsin oynasın Kasımpaşada , toparlanır ve Ankaraspordaki Özer olursa zaten takıma döner. gerekirse formayı da kapar. ama şu haliyle kiralanmasına kızmamalıyız. verilen şansları olumlu kullanmadı. hem kendisi için de iyi oldu. bol bol forma şansı bulur. ve biz de Özerden bir şey olup olmayacağını bu sene onu izleyerek anlamış oluruz.

edit: bonservisiyle gittiyse ileride üzülebiliriz.
    Doğru söylüyorsun ama onu hep kanatta yada Alex'in olduğu mevkide oynatmayı düşündük. Kanatta oynayamadı çünkü yeteri kadar fiziği ve hızı yoktu .. Alexin mevkisindede hep istenilen seviyede olmadığını düşündük çünkü Alex'in yaptıklarını yapmasını bekledik ondan. Aslında hep olması gereken yerde oynayacaktı şuan takımda olsaydı ama olmadı. Ben kendisinden hep umutluydum halen daha umutluyum. Umarım hakkında hayırlısı olur ..

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Fenerbahçe, Özer Hurmacı'nın bonservisiyle transferi konusunda Kasımpaşa ile anlaşmaya vardı.

KAYNAK : SPORX

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aykut Yıldırım ‏@aykutTyildirim
    Biraz once Ozer ile konustum.. Fenerbahce ile sozlesmemi feshedicem once imzayi henuz atmadim Kasimpasa'ya dedi..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bizden gider yıldızlaşır sonra rakipler kapar ya o kötü oluyor
    örn servet burak olcan

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

özer i orta sahada emre nin yerinde denemek gerekirdi en iyi o doldururdu gibi geliyor bana özer den önce gitmesi gerekenler varken özer in gitmesine üzüldüm Aykut hoca kazanmaktan çok yollamayı tercih ediyor pek uğraşmayı sevmiyor galiba kolay olanı seçiyor

Mesaj Yetkileri